Allah rızası için fikir verin

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Bayanlar iyi geceler suan eşim beni sinir hastası etmekle meşgul suan teyzesinin oglu sehit düsmüş ama anne tarafiyla konuşmuyor gecmis olayları var ama gitmek istiyor kuzeni sonuçta orda kavga cikmasindan korkuyor bisey derlerde susamazsam olay buyurse diye annesiylede 5 senedir 2 3 kere anca gorustu annesi baska bir beyle evli ve baska bir sehirde suan gidip gitmmek arasinda kararsiz akil.verin Allah rizasi icin bana sorup duruyor her 5 dkkada bir

Son vazife bu. O vazifesini yerine getirmeli. Haa eğer tartışma açan olursa o da karşıdakinin ayıbıdır.

Cenazeye katilsin fazla kalmasin.
Egerki aileyi taskinlik cikaracak cinstense uzak dursun bi kac gun sonra telefon acip bas sagligi dilesin

Acı ile esinizle olan sıkıntı akıllarına gelmeyebilir de sinirini esinizden çıkaran da olabilir.. her türlü gidip olacakları olgunlukla karşılamak en doğrusu gibi geldi bana..

Sagolun kızlar Allah razı olsun sorunsuz gidip geldi Allahin izniyle bende gidicem şırnakta mayınlı yol patlamasında sehit oldu 4 askerimizden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…