Allah rızası için fikirleriniz kimse yardimci olmuuyor

sema4747

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
104
15
43
Merhabalar yardımIbiza ihtiyacım var yeni evliyim bazı sorunlardan dolayi gebelik istemiyorum sorun ise prezervatifle korunuyorus ben yinede tedirgin oluyorum akma sızma olmusmudur diye bide yumurtlama günümdu galiba ilişkiye girdiğimizde kondom da yırtık yoktu ama işte akma ve sızma kafamı kurçalıyor çok yoğun beyaz akıntı vardı şimdi sarı ya döndü adetimë 4 gün var stresten üsutucem inşallah adet olurum nolur sizde fikirlerinizi söyleyip beni rahatlatabilirmiwiniz tsk ederim şimdiden. .

Hiç bir yöntem% 100 koruma sağlamaz. O kadar tedirgin oluyorsaniz iki yöntem birden kullanabilirsiniz.

adetine 4 gün varsa yumurtlama gününde olman imkansız, prezervatif sağlamsa hiç bi yerinde sızma falan olmaz. bu kadar takılma olacağı varsa her şekilde oluyo, olmayanda benim gibi yıllarca uğraşıyo

Canım ilişki yaşadığım adetimë 4 gün yoktu şu an adetimë dört gün var ilişki yaşadığimda yumurtlama günüm du sanırım o tedirgin ediyor beni suan sol kasıgım da bişey var sanki öyle hissediyorum. Kondom durex ti akma olabilir mi diye beynimi yiyorum allahım olmayanlara nasip etsin beni biraz aydınlatirmisinizz:KK43:

Canım ilişki yaşadığım adetimë 4 gün yoktu şu an adetimë dört gün var ilişki yaşadığimda yumurtlama günüm du sanırım o tedirgin ediyor beni suan sol kasıgım da bişey var sanki öyle hissediyorum. Kondom durex ti akma olabilir mi diye beynimi yiyorum allahım olmayanlara nasip etsin beni biraz aydınlatirmisinizz:KK43:
Keşke ertesi günü hapı alsaydın

X