• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah rızası ıcın fıkrınızı yazın kıskanclık yıcek bıtırcek benı

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
86
45
İzmir
:1hug:kızlar soyle anlatıyım derdımı ben.ılk evlılıgımde esım benı cok aldattı gozleımle gordum hatta yatakta yakaladm dayaklar ıskenceler falan 8seneden sora bıttı.aradan 4sene gectı ve ben evlendım 7ay oldu esım benden 5 yas kucuk ve ılk evlılıgı ve cok yakısıklı bayan kuaforu yasadıgımız yer cok rahat bıyer.ve ben suan okadar cok korkuyorumkı acaba benı aldatırmı dıye cunku ısı bayanlarla hayatına cok kız gırmıs ıcım ıcmı yıyor guvenemıyorum ona ben gormuyorum onu acaba yaparmı dıyorum ınanın cok korkuyorum yıne aynı seylerı yasıcam dıye korkuyorum.butun gun kafamda hep o dusunce yıyıp bıtırıyor nasıl yenıcem bu huyumu. buarada hepınızın yorumları cok onemlı sızı dınledım gecen actıgım konu ıcın.ama bu kıskanlıgımı nasıl yenıp ona guvenebılırım cok cektım ınanın artık mutlu olmak ıstıyorum.ılk evlılıgımde dayaktan komadamı yatmadım balkondan asagımı atılmadım aldatılmadımmı neler cektım artık psıkolojımın duzelmesını ıstıyorum ama suankı esımde benı aldatacak gıbı gelıyor. allah rızası ıcın yardım edın fıkırlerınızı yazın.hepınıze tesekurler.senağlama::

Son düzenleme:
İlk evliliğiniz için çok üzüldüm..:çok üzgünüm:
Şu anda eğer eşinizin bir yanlışı yoksa bence büyütmeyin kafanızda,kendinize meşguliyetler bulun. Gerekiyorsa çalışın ya da kurslara gidin. Evin içinde düşündükçe daha çok sinirleriniz bozulur..:teselli:

belliki çok zor günler geçirmişsin ilk eşinde karaktersizin biriymiş ondan kurtulduğuna çok sevindim

ama artık o günleri unutman gerekiyor yepyeni bir başlangıç yapmışsın
ilk eşin karaktersiz diye buda öyle çıkacak diye birşey yok eşine güven ve mutlu olmaya bak bu arada mesleğinin kadınlarla alakalı olması seni aldatacağı anlamına gelmiyor
bu anlamda bakılırsa jinokologların eşleri ne yapsınlar bu sürekli aldatılacağım endişesi

senin ruh sağlığın içinde evliliğinizin huzuru açısındanda çok tehlikeli olmazsa bir terapistten yardım al

şuan ki durumunuz gerçekten çok zor ilk evliliğinizden sonra böyle bi güvensizlik yaşamanız doğal

ama artık hayatınıza daha fazla zarar vermesine izin vermeyin yeterince kötü tecrübe edinmişsiniz zatn .

artık yepyeni bi sayfa açmışsınız daha fazla yıpranmadan bu huyunuzu aşmayı çalışın destek almak

istemezseniz kendi kendinize aşmaya çalışın

mutluysanız bunu böle devam ettirin eşinizde güvensizliğinizi hissetirmeyin bunu

aşıcaksınız güçlü olun...

Bu şüpheyle nasıl bir ömür paylaşılır ki :uhm:
Bundan kurtulmanız gerek..

Zor günler geçirmişsiniz.
Yaşadıklarınız belli ki sizi psikolojik olarak hala etkiliyor.
Kendinize güvenin..
Her erkek bir değildir bunu unutmayın
Sevgi ve saygı olduktan sonra güzel bir evlilik yaşayabilirsiniz.
Eğer eşiniz tarafından şüpheli bir durum yoksa
hayatınızı zehir etmeyin..
Mutluluklar diliyorum a.s.

eşin guvenini yıkacak bi harekette bulundu mu? gördüğüm kadarıyla hayır. bu şüphelerin size zaarar verir. eğer öncek eşiniz gibi karaktersiz biri olsaydı evlenmeye karar vermezdiniz heralde. ileriyi düşünme sana zarar. herşey sende bitiyor. burda yazılanların sana faydası dokunmaz. aklını başına al

ılk evliliğinin acılarını neden bu yeni hayatına taşıyorsun anlayamadım. Kıskançlık insanın içini kemiren çok sinsi bir kurttur. Neden kendini yiyorsun ki olmamış birşey için. Demek ki eşine güveniyorsun ki evlenmişsin onunla. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Olumsuz düşünceleri sil at kafandan, mutlu olursan mutlu edersin karşındakini. Olur mu aldatır mı acaba diye düşünürken bilinçaltından adama beni aldat, beni aldat buna hazırım mesajını veriyorsun. Bilinçaltımız bir tarla ve biz ne ekersek onu biçiyoruz. Birşeyi 40 kere tekrarlarsan olur sözü ordan geliyor. Çağırma kendine olumsuzlukları. 5 parmağın beşi bir değil. Eski eşin seni üzdü diye şimdiki eşinin de seni üzeceği yok. Kendine güven..

canım ilk evliliğin için çok üzüldüm.şuan ki eşinden eminsen bence diğer evliliğini hatırlamamaya çalış.başka şeylerle uğraş,psikoloğa git istersen.şimdi ki eşin bayan kuöförüymüş,sen de git arada hem yardımcı olursun eşine hem için rahat eder :)

hepınız haklısınız eskı calıstıgı yerde ben gıdınce bayanlarla konusmazdı ben olmayınca baslardı sohbete benım en kızdıgım sey neysen osun ben varkende konussun
ınanın aglamaktan kendımı maf edyorum kendıme yapıyorum herseyı ama yapamıyorum bu duygu benı bosluga surukluyor yardımda aldım ama ılaclara baglı yasadım nıye boyleyım nıye guvenemıyorum ınanın cok canım acıyor o gunlerı unutamıyorumkı sankı ben yanında yokkan yapacak cunku daha rahat gıbı gelıyor suan yıne tartıstık aynı konu yuzunden ona guvenmedıgımı soyluyorum ama o bısey yapmıyor

İlk evliliğinin acılarını neden bu yeni hayatına taşıyorsun anlayamadım. Kıskançlık insanın içini kemiren çok sinsi bir kurttur. Neden kendini yiyorsun ki olmamış birşey için. Demek ki eşine güveniyorsun ki evlenmişsin onunla. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Olumsuz düşünceleri sil at kafandan, mutlu olursan mutlu edersin karşındakini. Olur mu aldatır mı acaba diye düşünürken bilinçaltından adama beni aldat, beni aldat buna hazırım mesajını veriyorsun. Bilinçaltımız bir tarla ve biz ne ekersek onu biçiyoruz. Birşeyi 40 kere tekrarlarsan olur sözü ordan geliyor. Çağırma kendine olumsuzlukları. 5 parmağın beşi bir değil. Eski eşin seni üzdü diye şimdiki eşinin de seni üzeceği yok. Kendine güven..

aslında cok guzel yazmıssın yazını

birincisi mutlaka desdek al
ikinciside konrol için değil sende eşinin yanında çalış kasaya falan bakarsın senin için bi meşguliyet olur

hemde tüm gün eşinle birlikte olursun tabi bunun iyi ve kötü yanları var

ecemcım o baskasının yanında calısıyor oyuzdeen ve yenı gırdı bu ısyerıne gıtmedım hıc

ilk eşinizle yaşadığınız olayları bir kenara atın.. eşinize güvenmiyorsanız zaten bir gün bir yerde patlak verir.. kendinizi üzerek düşünürek harap etmeyin..

lisans mezunu yazıyor bilgilerinizde.. kendinize bir iş bulun.. sırf vakit doldurmak beyninizi farklı şeylerle meşgul etmek için..o zaman bu kadar çok düşünmeye vakktiniz kalmaz sanırım..

insan evde otura otura da kendi kendine kuruyor bazen..olmayacak şeyler geliyor insanın aklına.. meşgaliyet şart arkadaşım..

ilk evliliğinde çok büyük güvenszlik yaşadığın için hayata artık hep böyle bu şüpheyle baıyosun...
ama bakma canım bakma hayat zannettiğinden daha güzel...
hayatı endinede eşine de zindan etmebırak böyle düşünceleri at bi kenara ve mutluluğuna ver kendini.....
eşinede güven güvenmeyi tekrar yaşa.....
yerimseniben

ılk önce kendine güven.Daha sonra karşındakine.
ılk evliliğin öyle oldu diye 2.evliliğinde öyle
olacak diye birşey yok.Rahat olmalısın
kıskanarak kendini ve eşini sıkıyorsun..........

İlk evliliğiniz için çok üzüldüm..:çok üzgünüm:
Şu anda eğer eşinizin bir yanlışı yoksa bence büyütmeyin kafanızda,kendinize meşguliyetler bulun. Gerekiyorsa çalışın ya da kurslara gidin. Evin içinde düşündükçe daha çok sinirleriniz bozulur..:teselli:

katlıyorum. kadının meşguliyeti bu bakımdan çok önemli. başka şeylerle uğraştığınızda böyle senaryolar aklınıza gelmez.

eşiniz o zaman sizinle evlenmezdi. bekar hayatını doya doya yaşardı. demek ki herşeyi yaşamış ve bıkmış ki evlenmiş, düzgün bir hayat kurmuş sizinle. tadını çıkarın.

hım kolay gelsın, ınsan basına bı defa bısey geldı mı hep aynısı gelecek sanırmıs,
mesela tecabuze ugrayan bı kız hep basına o gelebılırmıs gıbı korkarmıs ...

en kotuyu verdım sanırım örnek..

neyse eşiniz bayan kuaforu bız de Turkıyede cok sık kuafore gıden bayanlarız, bana sıdıye kdr 1 erkek sarktı o da ben uc bes yas kucukken 20 ıken cocuk da 18 cıvarı bır seydı gorelım edelım dedı guzelsınız dedı ama tabı bekar genc bırı, ben de bı daha gıtmedım ne oldu musterı kaybettı buyuk rısk bu yani.

neyse gıttıgım tum kuagörler evlı bazıları musterı ye cok ıyı samımı davranıo ama hepsı para ıcın hepsı para ıcın musterı ıcın ne yapsınlar kaba da davranılmaz kı .

neyse sen de iş ıstıyru mcalısmak ıstıyorum de ıstıyosan orda gıt manıkur pedıkur yap arada fön cek zamanla ogrenırsın kesım de yaparsın cırak gıbı vs yıllarca yanyana olursun,

ya da yanına tanıdıgının bı mınık cırkınce bı kızını ver (13-17 arası ))akraba kızı yetıssın burda kuagför olsun abısı de ver yanına o goz kula k olsun ortama

bıde gıt kendıne ugraslar bul

adam senı aldatacaksa gene aldatır önune gecemezsın
ama korkma böle korkunun ecele faydası yok kendını yıpratırsın aldatırsa cekr gıdersın ugrasmazsın gene
bak ne guzel yapmısın bırakmısın zor da olsa gelmısın

ayrıca kocam 5 yas kucuk dedın demı , senden kucuk oldugu ıcın sana saygı duyuyodur o emın ol bna
benım tanıdıgım bı cıft var onların da 5 yas var aralarında adam kucuk
ama adam tapıo kadına, tapmıo gıbı gronuo ama tapıo cunku kadın buyuk bı basta , bu guzel bısey.

korkma be sekerım eskısı kadar kötu olamaz ya? demı evlendın

eskıyı yasadın bunu sectın demek ıyı bırı olmaz bısey öle de. öle düğşün.

bence en büyük hata eşlerinize düşündüklerinizi düşünmeden söylemeniz.rolleri değişin eşinizle ve size sürekli güvenmediğini söyleyesin ima etsin.siz ne yapardınız ?bence pes ederdiniz nasıl olsa güvenmiyor diye.....
bence yapılması gereken en önemli şey ; eşinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu hissettirmeniz.ve ona öyle bi rol verin ki evlilik oyununuzda sizin değil canınızı acıtmak düşünemesin bile..
nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz bilmiyorum ama lütfen iki günlük dünyada ne onu üzün ne de kendinizi.. evliliğinizin huzursuz olması hem sizin hem eşinizin elinde.Ona destek olun elinizi uzatın. ama uzatırkende ona güvendiğinizi hissettirin...

Back
X