- Konu Sahibi izmirguzeli
:1hug:kızlar soyle anlatıyım derdımı ben.ılk evlılıgımde esım benı cok aldattı gozleımle gordum hatta yatakta yakaladm dayaklar ıskenceler falan 8seneden sora bıttı.aradan 4sene gectı ve ben evlendım 7ay oldu esım benden 5 yas kucuk ve ılk evlılıgı ve cok yakısıklı bayan kuaforu yasadıgımız yer cok rahat bıyer.ve ben suan okadar cok korkuyorumkı acaba benı aldatırmı dıye cunku ısı bayanlarla hayatına cok kız gırmıs ıcım ıcmı yıyor guvenemıyorum ona ben gormuyorum onu acaba yaparmı dıyorum ınanın cok korkuyorum yıne aynı seylerı yasıcam dıye korkuyorum.butun gun kafamda hep o dusunce yıyıp bıtırıyor nasıl yenıcem bu huyumu. buarada hepınızın yorumları cok onemlı sızı dınledım gecen actıgım konu ıcın.ama bu kıskanlıgımı nasıl yenıp ona guvenebılırım cok cektım ınanın artık mutlu olmak ıstıyorum.ılk evlılıgımde dayaktan komadamı yatmadım balkondan asagımı atılmadım aldatılmadımmı neler cektım artık psıkolojımın duzelmesını ıstıyorum ama suankı esımde benı aldatacak gıbı gelıyor. allah rızası ıcın yardım edın fıkırlerınızı yazın.hepınıze tesekurler.senağlama::
Son düzenleme: