Allah rızası için hamile olanlar bir bakın

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
Arkadaşalr bugün aşılmamın 15.günü sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı sabahtan beri sancım var kasığımda adet sancısı gibi

heran adet olacağım gibi sanki çok fena dün adet günümdü

şimdi sizlere soruyorum hamileliğin ilk haftalarında kasıkta sancı oldumu sizlerde özelliklede ilk adet

gününüzde lütfen yardım edinn

Arkadaşalr bugün aşılmamın 15.günü sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı sabahtan beri sancım var kasığımda adet sancısı gibi

şimdi sizlere soruyorum hamileliğin ilk haftalarında kasıkta sancı oldumu sizlerde özelliklede ilk adet

Canim bende ayni adet olacakmisim gibj belirtiler oldu hatta adet gunumde lekelenme de yasadim ama inan herkesin belirtileri kendine has oluyo o nedenle baskalarinin belirtilerinden hareketle kendinle ilgili cikarimda bulunmak husran yaratabiliyo cunku ben cok yasadim biliyorum en dogru sonucu kan tahlili soyleyecektir Allah en kisa zamanda seni ve isteyen herkesi evladina kavustursun

Evet cnm hamileliğin ilk günlerinde kasiklarda ignelenme sancı bel ağrısı bile olur bu benim ikinci hamileligim ilk ay çok kötü sancilanmistim bacaklarim çok kötü sizliyodu inşallah hamilesindir Rabbim kalbine göre versin:)))))

sonuç ne zaman çıkacakmış ki.
inşallah hamilesinizdir..:16:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaa harika bir haber buu tebrik ederimm şekerimm..
nasıl öğrendin kandanmı testtenmi..
ayyy çok sevindimmm :46::46::46::46::46::46:

sonuç ne zaman çıkacakmış ki.
inşallah hamilesinizdir..:16:

çok şükür hamileyim adetim 1 gün gecikti ve değerim 76 yarın doktora gideceğim değerim düşk dedi sağlık ocağındaki kadın sorun olurmu

Evet cnm hamileliğin ilk günlerinde kasiklarda ignelenme sancı bel ağrısı bile olur bu benim ikinci hamileligim ilk ay çok kötü sancilanmistim bacaklarim çok kötü sizliyodu inşallah hamilesindir Rabbim kalbine göre versin:)))))

hamileyim canımmmmm

çok şükür hamileyim adetim 1 gün gecikti ve değerim 76 yarın doktora gideceğim değerim düşk dedi sağlık ocağındaki kadın sorun olurmu

bence çokta düşük bir değer değil canım...
2 gün sonra tekrarla testi 2 kat artması lazım şekerimmm

Canim bende ayni adet olacakmisim gibj belirtiler oldu hatta adet gunumde lekelenme de yasadim ama inan herkesin belirtileri kendine has oluyo o nedenle baskalarinin belirtilerinden hareketle kendinle ilgili cikarimda bulunmak husran yaratabiliyo cunku ben cok yasadim biliyorum en dogru sonucu kan tahlili soyleyecektir Allah en kisa zamanda seni ve isteyen herkesi evladina kavustursun

hamileyim canım ama değerim 76 çıktı çokmu düşükkk korkuyorum

Tebrik ederim. Doktora gitmeden hemen moralini bozma. Doktor testi muhtemelen tekrarlicaktir. Onemli olan 2 gunde bir yaklasik olarak 2 kati artmasi degerin.

yaa harika bir haber buu tebrik ederimm şekerimm..
Nasıl öğrendin kandanmı testtenmi..
Ayyy çok sevindimmm :46::46::46::46::46::46:

kanda baktırdım canımmmmmm çok şükür aşılamam tuttu ama değerim 76 günüm 1 gün geçti normalmi

tebrik ederim.güzel bir hamilelik geçirip hayırlısıyla kucağınıza alırsınız evladınızı inş.darısı tüm isteyenlere

tebrik ederim. Doktora gitmeden hemen moralini bozma. Doktor testi muhtemelen tekrarlicaktir. Onemli olan 2 gunde bir yaklasik olarak 2 kati artmasi degerin.

sağol canım ama günüm 1 gün geçti normal değilmi değerimm

tebrik ederim.güzel bir hamilelik geçirip hayırlısıyla kucağınıza alırsınız evladınızı inş.darısı tüm isteyenlere

amin canım teşkkr edrim rabbim benim yüzümü güldürdü herkesinde güldürsün isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh

Adet gecikmen daha yeni olduğu için 76 çok düşük sayılmaz ama kan tetsini tekrarlaman lazım
Artış varsa sonuç pozitiftir
Allah gönlünden geçenin hayırlısını versin
Sonrasında da garantisi yokmuş gerçi hiç birşeyin
Kese var mı, kalp atışı duyuldu mu, annenin tahlil sonuçları nasıl vs.
Bir sürü şey çıkıyor bilgin olsun, o yüzdne çok kaptırmadan hayırlısını dilemek lazım

adet gecikmen daha yeni olduğu için 76 çok düşük sayılmaz ama kan tetsini tekrarlaman lazım
artış varsa sonuç pozitiftir
allah gönlünden geçenin hayırlısını versin
sonrasında da garantisi yokmuş gerçi hiç birşeyin
kese var mı, kalp atışı duyuldu mu, annenin tahlil sonuçları nasıl vs.
Bir sürü şey çıkıyor bilgin olsun, o yüzdne çok kaptırmadan hayırlısını dilemek lazım

anladım canım inşalalhh normal bir gebeliktirrr

Back
X