- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Olakimefta
Ha birde soyle bir ornek vermek isterim
Benim gibi ilkokuldan sonra okutulmayan arkadaslarimda vardi ben cesaret edememistim ama bi aekadasim ailesini karsisina almisti kac kere kacarak okula gitmisti evleride ojuldan baya uzakti hergun yuruye yuruye gelip gidiyormus okulda durumu olmayan ogrencilere o zamsn kirtasiye yardimi yapilacakmis bu ogrencide ogretnenine efer yardimdan alabilirse okula devam edecdgini soylemis cunku babasi defter kalem dahi almamus
Kietadite yardimi alacagi gun mudur herkesin icinde senin ailen neredeyse bu memleketin sahibi utanmiyormusun yardim istemeye deyio kizi onca insanin icinde rencide edince kizda bi daha gitmemus okula
Yani cebinizde 1 lira harcliginjzin olmadigini ustunuze babanizdan korksn biri oldugunuzu 11 yasinda oldugunuzu dusunun hangi parayla hangi cesaretle gideceksiniz okula
11 yaşında mısınız şu an?
Her okul müdürü aynı mıdır?
Şu andan bahsediyorum ben. Çıkın bi felsefe alemlerinden, kendi kendinizi oyalamanız bitince biraz okula filan gidin bakın, öyle mișli - mușlu yaşarken neler kaçırdığınızı görür belki doğru bir hedefe hırslanırsınız.
Örnek vermek yerine böyle bir konuda faydalı örnek olursunuz.
Son düzenleme: