allah rızası için iki kelime bı sey soyleyın be kızlar

alloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
87
38
88
daha once konu acmıştım. Birini yarım bırakıp bı baskasıyla nasıl mutlu olabılıyo insan, gülüp eglenıp yoluna nasıl devam edebılıyo. Güzelim sevgileirn hiç mi değeri, kıymetı yok. Yatmadık dıye ılışkıyı bıtırıp sonrasında baskasıyla cıkıp onunlayken de hala arayıp mesaj atıp, üstelik kız hakkında atıp tutup umut verıp dalga gecen nasıl mutlu olabılıyo. Resmını gordum, kızın aılesıyle mutlu mesut fotoları var, elim ayagım tıtredı. Ne yaparım nasıl ederım de kurtulurum bu durumdan? Size hayır dedıklerını baskasına evet diyip eglenen, gezen tozan , aglatıp sızlatıp nasıl mutlu olabılıyor. Hiç mi canı yok gerıde kalanın.

Önünüze bakarak
Onun resimlerini göreceğiniz mecralardan engelleyerek
Onun hayatıyla ilgilenmeyerek
Onu düşünmemeye çalışarak
Kendi hayatınızla ilgilenerek
Kendinizi geliştirmeye çalışarak
Şükür duaları ederek

Ee zaten o kızlayken size mesaj attığına göre pek de mutlu değil. Ayrıca böyle saçma bi insanın ne yaptığı sizi ilgilendirmemeli kurtuldum diye sevineceğinize onu düşünüyorsunuz

Sırf yatmadınız diye seni bırakıp giden,sonra başkasıylayken de sana mesaj atıp umut veren bir adamdan ne bekliyorsun ki? Onun mutluluğundan nolur,kalbi bu kadar kötüyken?
Değer mi hiç şöyle bir adam için kendini üzmeye? Kalk,elini yüzünü yıka,silkelen bir. Şu ömür dediğin kısacık zaman dilimini sana değer vermeyen bir insan için böyle heba etmeye değer mi?
Sil engelle düşünmemeye çalış. Aklına geldikçe kendini başka şeylerle meşgul et. Eve tıkılıp kalma. Arkadaşlarınla ailenle vakit geçir. İnan seni düşünmeden gülüp eğlenebiliyorsa bunu sen de yapabilirsin.. onunla var olmadın. Onsuz da ölmezsin evelallah

Samimiyetsizin tekiymis ve iki yüzluymüs bence memnun olun size oynamış belliki niyeti farklı boşverin bu pisliği ve yolunuza bakin acı falanda çekmeyin böyle karakterde biri için üzülmeniz anlamsız

değer verilmeyecek birine bu kadar değer vermişsin hala kendini bir halt zannediyor asla görüşmene gerek yok seni nasıl hala arayabiliyor

Neden böyle biriyle iletişim halindesiniz? İlişkiye girmek gibi bir beklentisi varmış olmamış ayrilmissiniz. Buraya kadar sorun yok başkasını bulmuş onun hakkında atıp tutacak kadar yazisiyorsunuz? Bu sizin açınızdan etik bir hareket mi gerçekten? Sizden ayrıldıktan sonra onunla bütün iletişimi koparmaliydiniz. Ha adam iğrenç herifin teki o ayrı. İyi ki şununla daha fazla vakit kaybetmedim deyip önünüze bakmak en iyisi.

güzelim yatmadiğin için seni terk eden tiplerden koşarak kaç ne köy olur ne kasaba öyle kimle konuşmuş kimle sevgili olmuş seni ilgilendirmemeli bu tipler için ne üzülmeye değer nede arkana bakıp şöyle bi bakmaya değmez hiçbirşeye değmez hayatında saniyeni bile ona harcama düşünme bile hatta yerinde olsam iki rekat şükür namazı kılarım pisliğin yüzünü erken gördüm diye

Güzelim sevgilerin değeri kıymeti olmaz mı hiç ? Ama acı gerçeği söyliyeyim güzelim bir sevgi hiç olmamış sizin ilişkide. Adamla da daha konuşmayın ne cesaret neyin havasıyla başkasıylayken mesaj atıyor. Ayrıca diğer kıza da yazık hakkında atıp tutuyorsa, sürekli pek hoşlanmadığı kişilerle niye çıkar bir insan anlamıyorum.

bence sukretmelisin boyle bir adamdan kurtuldun diye..

Hiç bakmayın başka şeylerle ilgilenin.Evet çok acı verici ama sizin için de hayat devam etmeli.

İnsanın duygu dünyasının derinliği bir salatalığın duygu dünyası kadar olunca, böyle unutması da sevmesi de başkasına gitmesi de kolay olur tabi. Niye şaşırıyorsunuz? Bir salatalık ne kadar sevme kapasitesine sahip olabilir? Bu adamda mutlu olma kapasitesi bile yoktur. Olsa olsa fotoğraf çektirirken "cheese" filan diyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…