1sadekahvenin yazdıkları biraz sert geldi bana ama son mesajında çok doğru bir noktaya değinmiş gerçek ad-soyad ile açmadınız umarım üyeliğinizi. Öyle ise değiştirin.
Bana kızacaklar belki diğer üyeler ama ben şartlarınızın şuan ani bir ayrılığa uygun olduğunu düşünmüyorum. Çocuklarınızdan biri 2 yaşındaymış büyüğü okula verseniz -ki şuan okullar kapalı- küçüğü bırakacak biryer bulamazsınız. Hal böyleyken gündelik vs işlerde çalışma imkanınız olmaz. Tam zamanlı işlerde zaten çalışamazsınız çocuklarınıza bakan biri olmadıkça. Ben yerinizde olsam kendime hayatımı tamamen değiştirmek için 2 sene verirdim. Bu iki sene içinde çılgınca, 2li 3lü yöntemlerle korunurdum ki kaderim, geleceğim o adamın insafına kalmasın. Biryandan para biriktirir.(Mutfak masrafından kısın. Çocukların küçülenlerini, evdeki eli yüzü düzgün göze batmayacak eşyaları letgodan satın. Çocukların doğumunda sünnetinde filan takılanları kimseye kaptırmayın.) bir yandan da gelecekte para kazanmamı sağlayacak yollar açmaya çalışırdım. Mesela lise kpssye hazırlanmak, ön lisans okumak, ön lisans kpssye hazırlanmak, meslek edindirme sertifikası olan halk eğitim kurslarına gitmek, diyanet kurslarına gidip hatiplik sertifikası almak. (Buna hatiplik mi deniyor bilmiyorum ama mevlütlerde okuma yapan bayanlar belli bir para alıyor ya katıldıkları etkinliklerden ondan bahsediyorum)