• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için kurtulayım artık ya ? :(

Bi kaç kuruş para biriktir kaç evden en azından küçüğünü al yanına hep böyle mi yaşayacaksın çok zor kadın sığınma evlerine sığın Allah yardımcın olsun çok üzülüyorum böyle şeylere 😕😕

Hep dedim yine de diyorum zaman kaybetmeden bu yazdıklarınızı Twitter’da paylasın ve gerekli yerleri etiketleyin. Sesiniz bi’ şekilde duyulacaktır. Bi’ hesap açın ve linkinizi bizimle paylaşın elimizden geleni yaparız. Sonra size ulaşacaklardır.
Korkuyorum evlatlarım için. Göremezsem ölürüm

Korkuyorum evlatlarım için. Göremezsem ölürüm
Korkmayın, bunda korkulacak bir sey yok. Anonim olarak açın hesabınızı ve direkt açık açık yazın flood yapın altına da gerekli kişileri etiketleyin. Ve bize de linki atın, yardımcı olalım rt yapa yapa sesiniz duyulacaktır ve size ulaşacaklardır.

Çok öncede sormuştum hala aynıyım.
16 yaşımda ailemin zoruyla Şiddetiyle teyze oğlumla nişanlandırıldım. Bu sürede çok itiraz ettim ama psikolojik şiddet gördüm ara sıra fiziksel de gördüm. 18 ime basar basmaz düğün yaptılar. Eşim 27 yaşındaydı dokunurdu iğrenirdim sapık gibi geliyordu önceden de sevmezdim zaten abi derkende. Her gece ağladım. Ama 4 duvar arası herşeye mecbur kaldım. Şuan 25 yaşımdayım 5 ve 2 yaşında çocuğum var. Daha önce boşanma konusu açmıştım çocuğumu kaçıracaklardı korktum vazgeçtim özür dilettir hıdiler :( 2 yıldır dokundurtmuyorum kendimi istemiyorum hiç sevemedim ki :( Sevgi yok şefkat yok. Dayanamıyorum çok korkuyorum boşanmaktan çocuklarımı kaybetmekten. Böyle de yaşamıyorum koca bi ömür nasıl geçecek her gün dua ediyorum yalvarıyorum Allaha. Gücüm kalmadı.
Canım zor bir hayat geçirmiştin... Ama kararlarını verirken mutlaka çocuklarının durumunu da iyi bı gözden geçir..cunki hayat zaten başlı başına zorken iki minik çocukla iş bulmak çalışmak daha da zor..umarım ailen simdi yanında olur ..birde nickini degistirmeni tavsiye ederim......isim soyisim gibi olmasin

Korkma sesini Twitterdan duyur. devlete sığın çocuklarından alamazlar yaşları çok küçük sana verirler. Çocuklarını birine bırakır çalışırsın bir yolu vardır sabretmekle olmaz

Tahsil durumunun sorulmasını garipsemedim çünkü açıktan okuyan çok fazla insan var. Soran arkadaş bunu düşünerek sormuştur. Elinizde zanaatiniz var mi peki terzilik vb gibi?

Keşke ilk sizi zorla evlendirmeye çalıştıklarında polise haber verseydiniz. Üniversitede bir sınıf arkadaşım vardı ailesi 15 yaşında zorla evlendirmeye çalışmış o polise haber vermiş. Polis ailesinden alıp yetiştirme yurduna vermişti 18ine kadar orda kalmış sonra üniversite kazanıp başka şehire gelmiş. Devlet yurdunda kalıyordu, mağazada çalışıyor, devletten de burs alıp geçiniyordu. Böyle zorla evlendirilme konularında hep o kızı hatırlıyorum.

Hala geç değil, kadın sığınma evine başvurabilirsiniz. Çocuklarınız zayıf noktanız olduğu için onunla tehdit ediyorlar sizi ama korkmayın alamazlar sizden.

Durumunuz çok üzücü Allah yar ve yardımcınız olsun.
Şu an bir işe girip çalışma şansınız var mı asgari ücretli de olsa? Anneniz çocuklara bakar mı? En azından bir yerden başlamış olursunuz. Eğer öyle bir şansınız yoksa kenarıya para falan atmaya çalışın üç beş ne olursa. Biraz olsun biriktirseniz bile kar. Biraz maddi olarak toparlanmaya çalışın sonrasına bakarsınız. Sosyal medya iyi fikir bu arada denenebilir.

Canim benim yaaa o kadar uzuldum ki anlatamam. Elin adami her seyi yapiyor sasirtmiyor ama bir ailenin bunu yapabiliyor olmasi... Cok inanilmaz sinirliyim.

Esinizin size karsi olan tavirlari nasil? Siddet aldatma var ise kanit toplayip dava acabilirseniz, alacaginiz tazminat nafaka ile belki bosanma sonra idare edebilirsiniz ama bu isin sadece maddi boyutu. Ailenizin esinizin size uygulayacagi psikolojik siddet ve korkularınız icin maalesef diyebilecegim bir sey yok dua etmekten baska. Keske elimden bir sey gelse hemen yanima alsam sizi ailenizden de uzaklastirsam..

Bunu okuyunca 15 yaşında kızlar evlenebilir, olgunlardır diyen sapıklar geldi aklıma. O yaştan bir kız evlenmek istese bile müsaade edilmemeli. Böyle zihniyetler yok olmadıkça bitmiyor, bitmeyecek. Keşke sosyal yardımı kuvvetli bir devletimiz olsaydı da devlete sığın diye tavsiye verebilseydim. Böyle insanlardan koruyamıyor bile çoğu zaman kurumlar. Çok üzüldüm yine çok. Eğer şiddet ve daha ilerisini uygulamayacaklarından emin olabileceğiniz kişilerse yasal yollardan uzaklaşın diyorum ben, çocukları alamazlar. Çalışmıyor olsanız bile bu kadar küçük çocukları babaya hiç bir hakim vermez

Canim benim yaaa o kadar uzuldum ki anlatamam. Elin adami her seyi yapiyor sasirtmiyor ama bir ailenin bunu yapabiliyor olmasi... Cok inanilmaz sinirliyim.

Esinizin size karsi olan tavirlari nasil? Siddet aldatma var ise kanit toplayip dava acabilirseniz, alacaginiz tazminat nafaka ile belki bosanma sonra idare edebilirsiniz ama bu isin sadece maddi boyutu. Ailenizin esinizin size uygulayacagi psikolojik siddet ve korkularınız icin maalesef diyebilecegim bir sey yok dua etmekten baska. Keske elimden bir sey gelse hemen yanima alsam sizi ailenizden de uzaklastirsam..
Şiddet yok aldatma yok hatta ona zorla verildiğimi anlattım mesela onun ailesi bilmiyor tek ben ailem ve eşim biliyor boşanırsak çocukları alır gider onun korkuyorum bilmiyorum bilmediğim için korkuyorum

Yaşamıyorum ki ben gerçekten neden geldim ki bu dünyaya daha gözümü açmadan attılar beni çukura
Sikayetci oldunuz mu hic? Sizi alsalar korumalar esliginde bir siginma evine koysalar. Daha iyi bir hayat kurarlar. Çalışırsınız ekmek paranızı kazanirsiniz.

Çok korkuyorum gerçekten 2 evladımdan da ayılamam ölürüm tek sevenim ve sevdiğim onlar onlar sayesinde tutunuyorum hayata

Korkma konu sahibesi. Cok gencsin, o cocuklarini alirim diyen tipler havlarlar ama isirmazlar bir halt yiyemezler. Zaten hicbir erkek de cocuk falan istemiyor. Cocugu babaanneye veriyor 2 ay bakamayinca da anneyi ariyorlar merak etme.

Neyse konuya doneyim, Twitter hesabini "cocuk gelin" benzeri bir kullanici adiyla yaz, gercek ismini verme. Ondan sonra Icsileri Bakanligi veya Aile bakanligina ulas. Sonrasinda yardim eli uzatirlar, kurtulursun umarim.

Bu durumda birind akıl vermek çok zor. Sadece güçlü olun demek için yazdım. Allah kapılarınızı güzelliklere açsın İnşallah.
Bide yukarda katarsisten yazmışlar. Bende onu hatırladım hikayeyi okuyunca. İlham olur belki, bi yol gösterir size. Mutlu olun

Şiddet yok aldatma yok hatta ona zorla verildiğimi anlattım mesela onun ailesi bilmiyor tek ben ailem ve eşim biliyor boşanırsak çocukları alır gider onun korkuyorum bilmiyorum bilmediğim için korkuyorum
Surada 4 sayfa mesaj girilmiş 1 tane normal cevabin yok. Hep aynı şey evlatlarim ,korkuyorum, bilmiyorum. E güzel kardeşim elinde telefon buraya girmeye biliyorsun. Arastirsana haklarini, bosansam ne olur nerede kalırsın , iş bak aynı zamanda mesela ya da kaç sehir degistir evlatlarinla vs vs. Neden konu açtın ki her yoruma tekrar tekrar ayni seye yazacaksan. Elinde internete baglanan teknolojik alet var kendini gelistirseydin ya birazcık.
Kimse sana cesaret aşısı vuramaz öyle hir şey icat edilmedi senin dedigin konuda

Back
X