Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ense kalınlığı normal çıkmış ben çok araştırdım kızımki riskli çıkmıştı çok kafamı yordum sonra dedin Allah'tan başka kimden dilicem dileğimi ona tevekkül ettim şuan maşallah çok zeki bi kızım var üzmeyin sizi anlıyorum zaten risk diyo bir bahçede 68 tane çocuk var sadece biri dow sendeomlu o sizin olabilir olmayadabilirKızlar normalde ikili ultrason iyi çıktı fakat kan tahlili riskli dedi çok ağlıyorum günlerdir kendime gelemiyorum bana yardımcı olursanız çok iyi olur
Allah razı olsun elimde değil 1 tane de oğlum var 7 yaşında o kadar çok sevindi ki kardeşi olcak diyeEnse kalınlığı normal çıkmış ben çok araştırdım kızımki riskli çıkmıştı çok kafamı yordum sonra dedin Allah'tan başka kimden dilicem dileğimi ona tevekkül ettim şuan maşallah çok zeki bi kızım var üzmeyin sizi anlıyorum zaten risk diyo bir bahçede 68 tane çocuk var sadece biri dow sendeomlu o sizin olabilir olmayadabilir
Yaşınız kaç yaştan dolayı riskli çıkmış olabilirAllah razı olsun elimde değil 1 tane de oğlum var 7 yaşında o kadar çok sevindi ki kardeşi olcak diye![]()
Allah razı olsun elimde değil 1 tane de oğlum var 7 yaşında o kadar çok sevindi ki kardeşi olcak diye![]()
32Yaşınız kaç yaştan dolayı riskli çıkmış olabilir
Devlet yapmıyor bi klinik lazım bana fetal dna testi için çapaya kadar gittim genetik Dr la görüştüm ama özel labaratuvar lar yapıyor dedi bi tanesi ne sordum 7.500 TL ama yaptırcam bu moralle geçmez aylarNiye üzüyorsunuz kendinizi, bu tanı testi degil ki sadece ihtimal veriyor. Fetal dna testini devlet de yaptirabilirsiniz, 15 gunde fln sonucu cikiyor onunda. Test sonucunuzla birlikte gidin yaparlar. Kan alinarak bakiliyor ve yuzde 95 uzerinde dogruluk payi var.
Allah razı olsun elimde değil 1 tane de oğlum var 7 yaşında o kadar çok sevindi ki kardeşi olcak
Seni çok iyi anlıyorum inşallah birşey olmaz kalbini ferah tut sağlıkla al kucağınaAllah razı olsun elimde değil 1 tane de oğlum var 7 yaşında o kadar çok sevindi ki kardeşi olcak diye![]()
Amin saolunAAnlı
Seni çok iyi anlıyorum inşallah birşey olmaz kalbini ferah tut sağlıkla al kucağına![]()
Arkadaşımında ikili riskli çıktı nft testi yaptırdı sorun yoktu sizde yaptırabilirseniz iyi olur içiniz rahatlar.
Nft nedirArkadaşımında ikili riskli çıktı nft testi yaptırdı sorun yoktu sizde yaptırabilirseniz iyi olur içiniz rahatlar.
Nift testini mi diyorsunuzNft nedir
EvetNift testini mi diyorsunuz
Evet onu yaptırcam
Devlet yapmıyor bi klinik lazım bana fetal dna testi için çapaya kadar gittim genetik Dr la görüştüm ama özel labaratuvar lar yapıyor dedi bi tanesi ne sordum 7.500 TL ama yaptırcam bu moralle geçmez aylar
İnşallah herşey gönlünüze göre olurEvet onu yaptırcam
Ne zaman aldınız fetal DNA testi mi yapıldı. Ve sonuç neydi ne zaman geldi nerde yapılıyormuş orası da dış ülkelere mi gönderiyomuşBen istanbulda ümraniye eğitim ve araştirma hastanesinde yaptirdım. Yapan yerler var gayet yapilmiyor diyenler neye istinaden demisler bilemedim. E nabizdan randevu aldim hemen 2 gun sonraya verdi, tıbbi genetik bölümünden.
Ne zaman aldınız fetal DNA testi mi yapıldı. Ve sonuç neydi ne zaman geldi nerde yapılıyormuş orası da dış ülkelere mi gönderiyomuş