Allah rızası için yardım edin 2 li Test riskli çıkanlar..

Ben istanbulda ümraniye eğitim ve araştirma hastanesinde yaptirdım. Yapan yerler var gayet yapilmiyor diyenler neye istinaden demisler bilemedim. E nabizdan randevu aldim hemen 2 gun sonraya verdi, tıbbi genetik bölümünden.
ne zaman yaptırmıştın canım,
ikili test yaptırmadan direkt gidilse nasıl karşılıyorlar acaba

ne zaman yaptırmıştın canım,
ikili test yaptırmadan direkt gidilse nasıl karşılıyorlar acaba
Ocak 2022 olması lazım. Yok yapmazlar, ikilinin riskli çıkması ya da daha önceden trizonomi bozukluğu sebebiyle düşük veya kürtaj yaşamış olman gerekiyor. Ben ikili yaptırmışmamıştım fakat daha önceden bu sebep kaynaklı düşüğüm olmuştu malesef.

Kızlar normalde ikili ultrason iyi çıktı fakat kan tahlili riskli dedi çok ağlıyorum günlerdir kendime gelemiyorum bana yardımcı olursanız çok iyi olur
Merhaba.. Kendime söz vermiştim doğumundan sonra çocuğum sağlıklı bende kadınlar kulübüne yazacam diye.. Bende bu yollardan en zor şekilde geçtim... Benim ikili testimde çok kötüydü 1/88 ti oranım.. Ama ense kalınlığı 1 cm, burun görünüyordu.. Öğrendiğim gün ağlamaktan kahroldum kanamam oldu stresten.. Sonra yavaş yavaş kabullendim ne gelirse Rabbimden diye... Çok şükür kızım sağlıklı sıhhatli geldi dünyaya..size tavsiyem sakın olun.. Rabbim herşeyin iyisini biliyo.. Zaten bu ana rahmine düştüğünde oluşan bi gen değişimi.. Ne yaptırkrsankz yaptırın sonucu değişmeyecek... Ama emin olun tertemiz olacak herşey.. Bı durumu yaşayan o kadar insan varki...

Merhaba.. Kendime söz vermiştim doğumundan sonra çocuğum sağlıklı bende kadınlar kulübüne yazacam diye.. Bende bu yollardan en zor şekilde geçtim... Benim ikili testimde çok kötüydü 1/88 ti oranım.. Ama ense kalınlığı 1 cm, burun görünüyordu.. Öğrendiğim gün ağlamaktan kahroldum kanamam oldu stresten.. Sonra yavaş yavaş kabullendim ne gelirse Rabbimden diye... Çok şükür kızım sağlıklı sıhhatli geldi dünyaya..size tavsiyem sakın olun.. Rabbim herşeyin iyisini biliyo.. Zaten bu ana rahmine düştüğünde oluşan bi gen değişimi.. Ne yaptırkrsankz yaptırın sonucu değişmeyecek... Ama emin olun tertemiz olacak herşey.. Bı durumu yaşayan o kadar insan varki...
Merhaba sizin hangi değeriniz 1/88 di acaba benim de trisomy 13 -18 değerim 1/31 çıktı baya yüksek değer çok korkuyorum bende aynı şekilde çok perişan bir haldeyim dün fetal DNA için kan verdim ama yılbaşından sonra çıkarmış daha çok var Rabbimin izniyle inşallah temiz çıkar benimde lütfen dua edin 🥺🤲

Back
X