bende bişey oıldu sandım
bende bişey oıldu sandım
Ay canım ne karışık bir hikayeSen okuyomusun canım?? hepsinden uzak dur derim ben ileride neler çıkar karsına hala oglunda pek sağlam gelmedi sanki okuduğum kadarıyla???
Ay canım ne karışık bir hikayeSen okuyomusun canım?? hepsinden uzak dur derim ben ileride neler çıkar karsına hala oglunda pek sağlam gelmedi sanki okuduğum kadarıyla???
okuyorum.lse sondayım bu sene bitiyor
:bbo::bbo::bbo: anam hele bi nefes al kafam karman curman oldu önce sevdigin için aileni göze alıyon sonra bi anda ayrılıyon hala ogluna aşık oluyon şimdi bacım sen ne istiyon sevmiyorsan ilişkini kesmelisin hala oglundan hoşşlanıyosan zaten ailen onu istiyomuş onla evleneceksin benmi ne istedigini yanlış anladım acabe yada bu bebiş beni anlamaz etti :CüvCüv:cokacimcoook
ailem derken babam istiyor. annem karşı. arada bi konuşuruz annemle onunla konuşursan seni öldürürüm diyor,senağlama cinnet geçirme bana diyor. o sewdiğim çocugu begeniyordu ewlenmemi istiyordu. ben herşeyi mahwettim yaa. ama o da bni çok zorluyodu hayatımı zindana çewirecekti. bizim aile geri kafalı tamam ama onlar daha bi afedersiniz yobaz anlatabiliyormuyumsenağlama
Ask hayatina verdigin ugrasi ve azimi okul hayatina vermeni tavsiye ederim...inanki daha karli cikarsin....
Simdi senin yerinde olmak isteyen kac kisi vardir biliyormusun...sil bastan yapabilmek tekrar okuyabilmek...daha hayatinin sayfalari bembeyaz iken kendi ellerinle kirletmeye calisma...böyle insanlardan uzak dur...
Kizma darilma güzelim....inan senin iyligin icin söylüyorum...:teselli:
güzelim daha 17 yaşındasın.. en deli çağındasın hayatının.. sürüklene sürüklene bir takım ilişkiler yada hoşlanma sandığın şeyler içerisine girdiğin dönmdesin. baban bir kız babası olarakkki 17 yaşında bir kız babası haklı tepki göstermeye fakat verdiği tepki yanlış. seni karşısına alıp kızım küçüksün.daha karşına nler cıkacak vs vs gibi seninle arkadaşça konuşmalıydı..
erkek arkadaşın tahminen aşırı kıskançmış. bence kesinlikle onunla yapamazdın..
hala oğlundan hoşlanmana gelinceki:
bence bir boşluktasın ve karşına çıkan aileninde tasvip ettiği bir kişi olduğu için ondan hoşlandığını sanıyorsun...ama bence gelip geçici bir heves bu ..
sana tavsiyelerim( 31 yaşında bir insan olarak)
1.lisedesin sanırım. öss ye ver kendini ve güzel bir bölüm kazanarak iyi bir meslek sahibi olmaya çalış
2. önce hayatını kurtar sonra aşk mesellerini kurtar derim
3.iki kişi birbirini sevince samanlık seyran olur sözü sadece 2 gün geçerlidir..
4. kendine prensip edin.. önce kendi geleceğini kurtarıp sonrada kişiliği oturmuş, akıllı mantıklı,, geleceği parlak, seni sevecek, ailenin karşısına gururla çıkaracağın, ilerde evlendiğin zaman işte bu adam hayatımın adamı .. diyebileceğin ilişkilere yelken aç..
sen hayatta ne kadar yükselirsen karşına çıkacak insanda o kadar yüksekte olacaktır.. sağlıcakla kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?