hm. çok mantıklı. teşekkürler güzelim... belli etmek yok!!işte kilit nokta o zaten arkadaşım kaybetmekten korkmayı bıraktığın an peşinde kuyruk olduğu gündür
kendimden örnek veriyim ben yapısal olarak korkamıyorum kaybetmekten yani daha çok kendi kaybeder kafasındayım ve son ilişkimde hiç kimsenin peşinden koşmaz dediğim insan bile koştu yani kendi ayrılmasına rağmen ve yaptığım tek şey şu ayrılalım dedi tamam dedim 1 senedir hala peşimde
korksan bile belli etmiyceksin :KK63:
alttan alma sebebim. çok ama çok ciddi bir ilişki. ilişkimizi bilenler bana yuvayı dişi kuş yapar demeye çalışıyor. o yüzden alttan alıyorum her an... ve yardım için teşekkürler...detayları bilmediğimiz için bişey yok gibi geliyo bize ama acık acık konus neden sürekli alttan alıyosun ki alıştırma böyle..
canım 3 senelik bir ilişki. ama kendisi daha uzun süredir seviyormuş. çok içine kapanıktır bu tür konularda... öyle bir ilişki. 3 hafta önce tatile, akrabalarının yanına gitti. aslında yaptıklarının farkına varıyor. yani kalbimi kırdığını anlıyor gibi. ama erkek değil mi?? hep kendi bildiği işte...Yillar suren bir iliski derken biraz detay versen. Yaslariniz mesela, 3 hafta once ne oldu?
peki aşkım... teşekkürler. üstüne düşmeyeceğim...kaba davrandığına göre o kaybetmekten korkmuyor.kaba davranılan sensin sen neden korkuyorsunki?bana kaba davranıyorsun sebebi nedir diye sor ve üstüne düşme sadece bekle
ne yalan söyleyim bana da gelmiyor değil.Burnuma kotu kokular geliyor acikcasi
çok teşekkürler canım... aynen... bir noktaya kadar bazı şeyler...Dile getirmessen devam edecektir bir noktada patlayacaksin o noktaya getirmeden sen bir nokta koy bende bazi seylere susunca sonrasinda fena puskuruyorum insaniz herkesin sabri var eziyet etme kendine
Bir erkek boyle davraniyorsa bil ki kendi vicdanini rahatlatmak icin kendi degil de, sana boyle kaba davranarak senin onu birakmani istiyordur.Boylece terkedip giden o olmayacak bitiren sen olacaksin ve vicdanen kendini rahatlatmis olacak.Tabi insallah boyle degildir.ne yalan söyleyim bana da gelmiyor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?