- 1 Kasım 2014
- 185
- 54
- 38
- Konu Sahibi halime-halimee
Çok kez buraya konu açtım gebeliğimle ilgili Allaha şükür dün normal yolla yaptım doğumumu Rabbim esirgesin dünya güzeli bi kızım oldu Mevlam hepinize yardım etsin ama sorun şu ki bebeğimi hiç emziremedim bir damla bile sütüm gelmiyor yavrumla kan uyuşmazlığımızda var bu yüzden Rh uyumsuzluğuna bağlı olarak sarılık ve kanında enfeksiyon görüldü yavrumu yeni doğan ünitesi olan bi yere götürdüler beni de taburcu ettiler saat 5 te yanındaydım ışın tedavisine başlamışlar her yerinde kablolar takılı kuzumun bi fırına koymuşlar mavi ışık yayan bi fırın gittiğimde inanılmaz aglıodu kucağıma alır almaz sustu kuzum boş memelerimi emdi durdu sonra biberonla mama verdim bir damla bile sütüm yok ( bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum Allah rızasına bebeğime dua edin bir an evvel gelsin yanıma kuzum yüzü gözümün önünden gitmiyor o mavi ışıklı fırında aglaması aklımdan çıkmıyor sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum yarın yine gideceğim saat 11 de kuzumu emzirmeye çalışacağım günde bi kaç kere emzirme saatleri var ama ben yalnızca bir kez gidebileceğim çünkü evim çok uzak yavrumu öylece bırakıp geldim dayanamıyorum yaa yazarken bile aglayıp duruyorum kızlar sütümün gelmesi için ne yapabilirim neler yemeli içmeliyim bana yardım edin ne olur