Allah rızası için yardım edin:(

MERYEMCE_23

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
24
0
16
İzmir
öncelikle selamlar...
Ben eşimle anlaşmalı olarak boşandım,hakim boşanmamıza karar verdi, ve 15gün temiz yolu açık dedi, kalem bize 15 gün sonra gelip boşanma ilamını alın dedi
önümüzdeki çarşamda gidicez, benm merak ettiğim ilamı alınca, tamamen bitiyor mu...
Nüfus cüzdanımı ozaman alabilirmiyim......
İLAMI ALDIĞIM AN HERŞEY BİTİYOR DİYİN BANA LÜTFEN:(

Siz tebligatı aldıktan sonra 15 gün içinde iki taraf da temyiz başvurusu yapmazsa boşanma kesinleşir ve nüfus müdürlüğüne yazı gider. Kesinleşme olmadan boşanmış sayılmazsınız

siz tebligatı aldıktan sonra 15 gün içinde iki taraf da temyiz başvurusu yapmazsa boşanma kesinleşir ve nüfus müdürlüğüne yazı gider. Kesinleşme olmadan boşanmış sayılmazsınız

anladımda canım herkes kesinleşen boşanma ilamını alınca boşanmış oluyorsunuz dedi hakim zaten yüzümüze karşı dedi 15 gün temyiz yolu açık e bu çarşamba son gün ilamı alınca bitiyormu bitmiyormu anlamadım:(

anladımda canım herkes kesinleşen boşanma ilamını alınca boşanmış oluyorsunuz dedi hakim zaten yüzümüze karşı dedi 15 gün temyiz yolu açık e bu çarşamba son gün ilamı alınca bitiyormu bitmiyormu anlamadım:(

Boşanma davası kararı her iki tarafça tebliğ alınmalı ve temyiz safhası geçmeli karar kesinleşmeli Bunlar olmadan dava yürülükte sayılır ve nüfusa da işlenmez.

Boşanma davası kararı her iki tarafça tebliğ alınmalı ve temyiz safhası geçmeli karar kesinleşmeli Bunlar olmadan dava yürülükte sayılır ve nüfusa da işlenmez.

Eşinizle kaleme gittiğinizde temyizden karşılıklı feragat ettiğinizi belirtin kesinleşme şerhinizi alın. Aynı gün bitmiş olur. Kolay gelsin

Back
X