facebooktan eşim eski kız arkadaşını hergün takip ediyor 4 yıllık evliyiz ve 3 aylık bebegim var herşey yolunda aslında ama durum bu ve ben yeni öğrendim yıllardır girip bakıyormuş faceden ne yapıyım ben ne edeyim bilemedim saat oldu kaç bn kafayı yicem Allah rızası için fikir verin çalışmıyorumda ayrılayım desem 2 yıldır kötü kavgalarımız bile olmuyor ama neden takipte birde ben uyurken bakıyormuş saati yazıyo sabah 4 te 5 te offfffffffffff içim çok acıyo nolur ne yapmalıyım nedmeliyim bide eşim asker denizci 2-5 ay sonra gelcek tek görüştügümüz 5 dak nette demekki bide ona bakmaya vakit ayırıyormuş ben çocuğu dururken
evlendiğimiz sene sordum o zamanda derhaneye gitmemi fırsat bilip bakıyordu rahat rahat şimdi kendi telefonuna aldı internet işinden giriyo aynı bilgisayardan girmiyoruz diye içi rahat anlamyacağımı sanıyor.sorduğumda bişey demedi güldü...özlem mii var dedim güldü sordum sırıttı öyle..zaten seni seviyorum falan güzel sözcükler kullanan biride degil hee hakkını yeemeyim milletin yanında bi canım der bi kere de bebeğim dedi oda hamilelikte yakınlaşamadık çok özlem duydu ondan herhalde...
Bebeğim 3 aylik demişsiniz bence onunla ilgilenin konuşmadan rahatlayamazsiniz konuşun ama en büyük sorununuz da buymuş gibi davranmayin annelik gerçekten çok sağlam bir psikoloji istiyor inanın benim de 6 aylik bi bebeğim var ben artık hiç bir şekilde ilgilenmiyorum bütün enerjimi sevgimi ogluşuma harcıyorum canıma yazık değil mi ya erkeğin neyini kiskaniyim ne yapmak isterse yapsın diyorum ha yaparsa da kendi sorunu herkesin bir seviyesi olmalı diye düşünüyorum artık...
ßůr@
Üzme canını yaptığı doğru değil ama öylesine meraktan da bakıyor olabilir biz kadınlar nasıl herşeyi merak ediyoruz erkeklerde de var merak madem aranız iyi hiç konusunu bile açma ama anladığını belli ettir minik minik nüanslarla
facebooktan eşim eski kız arkadaşını hergün takip ediyor 4 yıllık evliyiz ve 3 aylık bebegim var herşey yolunda aslında ama durum bu ve ben yeni öğrendim yıllardır girip bakıyormuş faceden ne yapıyım ben ne edeyim bilemedim saat oldu kaç bn kafayı yicem Allah rızası için fikir verin çalışmıyorumda ayrılayım desem 2 yıldır kötü kavgalarımız bile olmuyor ama neden takipte birde ben uyurken bakıyormuş saati yazıyo sabah 4 te 5 te offfffffffffff içim çok acıyo nolur ne yapmalıyım nedmeliyim bide eşim asker denizci 2-5 ay sonra gelcek tek görüştügümüz 5 dak nette demekki bide ona bakmaya vakit ayırıyormuş ben çocuğu dururken
Bir kere canım dedi, bir kere de bebeğim dedi.O ne ya sayıylamı oluyor bu. Lutfetmiş beyimiz. Bende eski sevgililerimin face profillerine ara sıra bakıyorum. Hayatımda biri varkende bakıyordum. Evet güzel birşey değil kabul ediyorum. Sevgilim yapsa anlayışla karşılayamazdım. Bu ne tezatlık diyeceksiniz ama öyle. Ben sadece meraktan ne var ne yok diye bakarım. Duygusal birşey kesinlikle hissetmem. Ama hergün de bakılmaz. Onun altında başka birşey aramalısınız. Birde sorduğunuzda sırıtması falan çok sinir bozucu. Adam gibi konuşamıyormu o ne öyle dalgaya alır gibi. Doğru düzgün kavga etmiyoruz demişsiniz de zaten doğru düzgün birarada olmuyorsunuz ki. Adam bir gidiyor aylarca yok hangi ara kavga edeceksiniz. Bence kesinlile bu konuda nekadar kırıldığınızı ve kızgın olduğunuzu belli edin. Alttan almayın. Sırıtmasına da müsade etmeyin.
evt haklısınız ama her gün bakıyo hergün benim facede profilime bakıp sevgi ile ilgili şeyleri beğenmiyo bile ona vakit ayırıyo ağır geliyo..........canım o meraktan bakıyordur.tabi bakmaması lazım ama bazen biz bile acaba naptı diye sırf sıkıntıdan meraktan baktığımız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?