Allah rızası için yardım!

allah korusun.benim abimin koruyacağından şüpem yok.işteş erefsizler gece taş atıyorlar.kim olduğunu bilmiyoruz .birisine mi yaptırıyorlar.kim yapan bilmiyoruz.onlar abime gıcık.baştan beri vermedidiye :(onu istiyırlar üstümüze gelsin diye.abim öğretmen.başına bişi gelir görevinden olur.
ya keşkeevlenip boşansaydım onla.istediğini alamadığı için.bırakmıyor peşimi.

al ikinci şok işte..abin öğretmenmiş..yani bilinçli bir insan..bir meslektaşımın çözüm yolu olarak savcılığa gitmek yerine silah alıp kenara koyması çok düşündürücü.

İnşallah taşlamayı bırakırlar,geçmiş olsun..

Neden cekiniyorsunuzki gidip hakkinizi arayin... Tas atipta dile dusmekten hakkinizi arayip dile dusun daha iyi...
size yemin ederim çekindiğim bişey yok.yatmadım kalkmadım.parasını yemedim bişi yapmadım.çekilmiş resmim yok.bi kafede oturmuşluğum yok :( arıycam hakkımı bende.bıktım artık.köşeye pusup oturmaktan.allah öylerini kızların başına bir daha musallat etmesin :(

Allah rızası için demişsin bakmadan geçemedim yardım istiyorsun arkadaşlar gerekeni söylemişler yapamam diyorsun burda çıkıpta kimse sana özel bir dua var al oku kesin kurtulur demesini bekleme.Benimde söyleyeceklerim aynı olur şikayet etmen gerek sen rezil olacak bir şey yapmamışsın rezillik onların yaptığı olur.Duaya gelince aç herhangi bir dua kitabını oturup Allaha yalvar Rabbinle senin aranda.

Benim oglum ana sinifina gidiyor 6 yasinda bu 3. Senesi... Bugun okulunu goturdum ogretmenine merhaba dedi ogretmenden ses yok o sirada bir veliyle konusuyordu oglum defalarca cagirdi durterek kadin en son ogluma kizdi gormuyormusun konusuyorum kadinla diye... Sinirimden catladim assaya indim ilk isim mudure sikayet etmek oldu... Ogretmeni benim oglumla ilgilenmek zorundadir... Yurt disinda onlarin gozunde yabanci olsakta zannedip nasil olsa dil bilmiyorlar kendilerini savunamaz derlersede gittim muduru sikayetimi yaptim olan biteni anlattim mudur bu konuyla ilgilenwcegini soyledi... Neden haklarimdan mahrum kalayimki... Bunlarda size yapmadiklarini birakmiyorlat ve siz hala susuyorsunuz...

al ikinci şok işte..abin öğretmenmiş..yani bilinçli bir insan..bir meslektaşımın çözüm yolu olarak savcılığa gitmek yerine silah alıp kenara koyması çok düşündürücü.

İnşallah taşlamayı bırakırlar,geçmiş olsun..
onlar önüme geçmişlerdi.abim sinirden aldı.yoksa kimseye kötü düşünen biri değildir.evde bulunsun diye :(

iyi akşamlar arkadaşlar.7 yıl önce bir erkek arkadaşım olmuştu.sadece telle konuştuk sayılır.bir kere buluştuk.bunlar beni ailecek çok istediler ailem vermedi.aslında iyiki vermemişler.bana söylediklerinin hepsi yalanmış.konumuza gelince bu aile 7 yıl oldu rahat bırakmıyor.istemeye gelenlerin gözünü korkutuyorlar.eninde sonunda bizim olucak diyorlar :(.korkudan kimse yanaşamıyor bana.kendisi evlendi boşandı hala bize gözdağı veriyorlar.son günlerde de cama taş atıyorlar.ben bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim.okumam gereken ayet sure varsa bana yardımcı olun. Allah rızası için.

Okuman gereken ayet sure var mıdır bilmem ama gitmen gereken bir polis var bence.

e siz ne yaptınız bu durumda?
onlar konuştu.işte eninde sonunda bizimsin diye.kalabalıktı sonra gittiler.bunu görenlerde abime söylediler.olay büyüdü işte.ama 7 yıl oldu.bu ne takıntı anlamıyorum.kendisi evleniyor boşanıyor.kızlarla çıkıyor değişik değişik.benim etrafıma kimseyi koymuyor :(

Manyaklar ya çok şaşırdım. Savcılığa şikayet ettiğinizde ne yaptılar niye çözüm bulunmadı?? Siz polisten koruma isteseniz?

anladım. anlayacağımı.
.son araba ve önünüzü kesme olayından sonra..
son mesajım bu konuda. :ssz:

onlar konuştu.işte eninde sonunda bizimsin diye.kalabalıktı sonra gittiler.bunu görenlerde abime söylediler.olay büyüdü işte.ama 7 yıl oldu.bu ne takıntı anlamıyorum.kendisi evleniyor boşanıyor.kızlarla çıkıyor değişik değişik.benim etrafıma kimseyi koymuyor :(

çünkü siz bir şey yapmadığınız için yüz buluyor, rezillik çıkacak diye düşünmeyin yapın şikayetinizi birazda onlar düşünsün. can ve ruh sağlığınızdan daha mı önemli.

anladım. anlayacağımı.
.son araba ve önünüzü kesme olayından sonra..
son mesajım bu konuda. :ssz:

keşke bize de anlatsaydın,ben hala anlamadım..

önlerini arabayla kesmişler,abi orada yokmuş değil mi? ama bu 7 yıl önce mi olmuş?

hepinize teşekkür ederim.emin olun bende bişiler yapmak istiyorum.korkmak istemiyorum.bu tür insanlrın güçlü olduğunu bende istemiyorum.ama buralar küçük yerler.istanbul ankara gibi değil.bana dua edin kurtulayım bu musibetten.bu cuma akşamı allah rızası için.dualarınıza beni de dahil edin :(

Back
X