- Konu Sahibi montesorri
ben ne dedim ki? diğer arkadaşlar gibi en mantıklı ve doğru olduğunu düşündüğüm you söyledim :26:
Allah kolaylık versin o zaman..
beni anlayın diye.kötübişi dediniz demedim.özür dilerim öyle anladıysanız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ne dedim ki? diğer arkadaşlar gibi en mantıklı ve doğru olduğunu düşündüğüm you söyledim :26:
Allah kolaylık versin o zaman..
allah korusun.benim abimin koruyacağından şüpem yok.işteş erefsizler gece taş atıyorlar.kim olduğunu bilmiyoruz .birisine mi yaptırıyorlar.kim yapan bilmiyoruz.onlar abime gıcık.baştan beri vermedidiyeonu istiyırlar üstümüze gelsin diye.abim öğretmen.başına bişi gelir görevinden olur.
ya keşkeevlenip boşansaydım onla.istediğini alamadığı için.bırakmıyor peşimi.
size yemin ederim çekindiğim bişey yok.yatmadım kalkmadım.parasını yemedim bişi yapmadım.çekilmiş resmim yok.bi kafede oturmuşluğum yokNeden cekiniyorsunuzki gidip hakkinizi arayin... Tas atipta dile dusmekten hakkinizi arayip dile dusun daha iyi...
onlar önüme geçmişlerdi.abim sinirden aldı.yoksa kimseye kötü düşünen biri değildir.evde bulunsun diyeal ikinci şok işte..abin öğretmenmiş..yani bilinçli bir insan..bir meslektaşımın çözüm yolu olarak savcılığa gitmek yerine silah alıp kenara koyması çok düşündürücü.
İnşallah taşlamayı bırakırlar,geçmiş olsun..
iyi akşamlar arkadaşlar.7 yıl önce bir erkek arkadaşım olmuştu.sadece telle konuştuk sayılır.bir kere buluştuk.bunlar beni ailecek çok istediler ailem vermedi.aslında iyiki vermemişler.bana söylediklerinin hepsi yalanmış.konumuza gelince bu aile 7 yıl oldu rahat bırakmıyor.istemeye gelenlerin gözünü korkutuyorlar.eninde sonunda bizim olucak diyorlar.korkudan kimse yanaşamıyor bana.kendisi evlendi boşandı hala bize gözdağı veriyorlar.son günlerde de cama taş atıyorlar.ben bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim.okumam gereken ayet sure varsa bana yardımcı olun. Allah rızası için.
nasıl önünüze geçtileronlar önüme geçmişlerdi.abim sinirden aldı.yoksa kimseye kötü düşünen biri değildir.evde bulunsun diye![]()
nasıl önünüze geçtiler
nasıl önünüze geçtiler
ben çarşıya giderken.arabayla önüme durdular![]()
onlar konuştu.işte eninde sonunda bizimsin diye.kalabalıktı sonra gittiler.bunu görenlerde abime söylediler.olay büyüdü işte.ama 7 yıl oldu.bu ne takıntı anlamıyorum.kendisi evleniyor boşanıyor.kızlarla çıkıyor değişik değişik.benim etrafıma kimseyi koymuyore siz ne yaptınız bu durumda?
onlar konuştu.işte eninde sonunda bizimsin diye.kalabalıktı sonra gittiler.bunu görenlerde abime söylediler.olay büyüdü işte.ama 7 yıl oldu.bu ne takıntı anlamıyorum.kendisi evleniyor boşanıyor.kızlarla çıkıyor değişik değişik.benim etrafıma kimseyi koymuyor![]()
Savcılığa gitmek yerine ayetle mi uzaklaştırmayı planlıyorsunuz?
Nutkum tutuldu yemin ederim.
anladım. anlayacağımı.
.son araba ve önünüzü kesme olayından sonra..
son mesajım bu konuda.![]()
keşke bize de anlatsaydın,ben hala anlamadım..
önlerini arabayla kesmişler,abi orada yokmuş değil mi? ama bu 7 yıl önce mi olmuş?