öncelikle kesinlikle muayene ol kimse duymaz merak etme . gizlilik kuralı vardır. ailene bile söylemez doktaor. normal adetle ilgili sorunum var dersin gider fişini alır doktorla konusursun. boyle boyle dıye. emin olman lazım senin. vlenırsen o şüpheyle gecenide mahferdersin. sevdiğin kişiyide mutlu edemezsin. benim arkadaşmda küçükken bisikletten düşmüş ve şeyi sivvi bir taşa gelmiş hasar görmüş. bunu sevgilisine anlatmış ve zaten sevgiliside akrabasıymış onun yaşam şeklini herseyini bildiği için sorun yok ben sana güvenıyorum demiş. yani bende diger arkadaslar gibi aslında korkup bişey yapmadıklarını düşünüyorum en azından morluklar bı takım izler olması lazımdı vucunda inşallahta olmamısdır. geçmiş olsun.
yooook kesınlıkle söyleyememmm
ayrılır benden istemez benii
işte dyorum ya hiç bişy hatrlamıyrm,kan acı hıc bısey hıssetmedım,belkide uyusturdular benı bılmıyrmkii
yada kucugum bilinc altım sildi kötü bi olay diye onuda bilmıyorum
hymenoplasti ne oluyo,hiç bilgim yok bu konularda ne olur ksuura bakma.başkasıyla beraber oldum sanırlar kım inanırki 7 yasında kım napsın senı dicekler,afedersın ne göğus var ne bacak,ergen bile değilim.peki bişey sorucam ben gayet normal bı sekılde adet gördüm 15 yasımda.bunu etkılermıydı eger bozulduysa.yoksa ne olursa olsun adet olurmuydum.ayy cumlelerı bırlestremıyrm artık,umarım anlamıssındır
merhaba kızlar..
İlk defa bu yaşadıklarımı cümlelere döküyorumm..daha öncede ben nişanlımla ilgili bişyler yazmıştım sağolun akıl verip cvplayanda olmuştu.
şimdi bambaşka bişey anlatıcam size..aslında bu benımle mezara gidicek bi sır...
ama evlenicem nisanda ve napıcağımı bilmiyorum.
belkide bana yalan atıyor diyen çıkabilir içinizden..Ama vallahii billahi doğru anlatıcaklarım..ben bunları nasıl yazıcagmı bile bilmiyorum.
o yüzden bilinç aldım berbat..taaa kii 7 yaşımdan beri..
geliyim konuya..
benim ailem biraz serbest bizi çocukken sokağa bırakır oynardık arkadaşlarımızla,ip atlar sek sek oynardık..
ama kaderimde varmışki o kadar kızın içinde talih beni buldu.
tam hatırlayamıyorum nasıl oldu ama benii mahalleden 3 çocuk boş bi apartmana götürdüler..sanırım bayılttılar çünkü hiç bişey hatrlamıyorum orası hakkında..
şuan bile kalbim nasıl atıyo,cunku ilk defa yazıya dokuyo ve ilk defa anlatıyorum birileri..ben kendime geldiiğimde gördüm bikaç abiyi.(bu kişilerin kim oldgunu hala biliyorum,kimisi evlendi,kimisi nişanlı)
Ben hemne eve gittim üzerimde beyaz atletim var çocugum işte anlamıyorumkii bişyden,acı vs hıc bısey hatrlamıyrm.
sadece anneme anlatmaya calıstgmı hatrlıyrm ama annemde düştünmü naptın demısti..
sonrada korkudan anlatamadım hiç bişey.daha sonra o mahalleden taşındıkk..
Ben büyüdüm kocamn bi kız oldum ama o içimdeki nefrette benimle büyüdü.hep polis olup onları öldürmek istedim,içeri atmak istedim.
hiç bişey yapamadımm
o abiler için konu kapandı.bitti gitii
Ben..
ben de böyle kaldım işte
şimdi nişanlıym,evlenicem ama çok afedersınız bakiremiyim değilmiyim bilmiyorum..kiii nişanlım için bu çok önemli..
eger değilsem nişanlıma nasıl acıklıycam,bu durumu nasıl anlatıcamkii..
ama yemin ederim ki kimseyle ilişkiye girmedim daha öncee,kımseye yaklaşmadım.
tanıdık çıkar diye doktorada gidemiyorum..kimseye bişeyde anlatamıyorum.tek başıma nasıl nasıl nasıl dyip duruyorum.
ne yapmalıyım Allah rızası için bana yardım edin..
Teşekkür ederim yorumlar için
doktorada 7 yasında bunu yasadım dıyememki,nişanlımla yakınlaştık mı dıyım.suraya bak kardeş ,benım hatam olmayan seyı bıle, ben yalan atarak günaha sokuyolar ve bedelini ben ödycem
doktora soyle canım bırsey olmaz..yanı kucukken boyle bır olay oldu ama ben tam hatırlamıyorum hayal meyal de..3 kısı demek zorunda degılsın..cekınme onalra ne yasayanlar gelıyordur ..gıt kı ıcın rahat etsın
merhaba kızlar..
İlk defa bu yaşadıklarımı cümlelere döküyorumm..daha öncede ben nişanlımla ilgili bişyler yazmıştım sağolun akıl verip cvplayanda olmuştu.
şimdi bambaşka bişey anlatıcam size..aslında bu benımle mezara gidicek bi sır...
ama evlenicem nisanda ve napıcağımı bilmiyorum.
belkide bana yalan atıyor diyen çıkabilir içinizden..Ama vallahii billahi doğru anlatıcaklarım..ben bunları nasıl yazıcagmı bile bilmiyorum.
o yüzden bilinç aldım berbat..taaa kii 7 yaşımdan beri..
geliyim konuya..
benim ailem biraz serbest bizi çocukken sokağa bırakır oynardık arkadaşlarımızla,ip atlar sek sek oynardık..
ama kaderimde varmışki o kadar kızın içinde talih beni buldu.
tam hatırlayamıyorum nasıl oldu ama benii mahalleden 3 çocuk boş bi apartmana götürdüler..sanırım bayılttılar çünkü hiç bişey hatrlamıyorum orası hakkında..
şuan bile kalbim nasıl atıyo,cunku ilk defa yazıya dokuyo ve ilk defa anlatıyorum birileri..ben kendime geldiiğimde gördüm bikaç abiyi.(bu kişilerin kim oldgunu hala biliyorum,kimisi evlendi,kimisi nişanlı)
Ben hemne eve gittim üzerimde beyaz atletim var çocugum işte anlamıyorumkii bişyden,acı vs hıc bısey hatrlamıyrm.
sadece anneme anlatmaya calıstgmı hatrlıyrm ama annemde düştünmü naptın demısti..
sonrada korkudan anlatamadım hiç bişey.daha sonra o mahalleden taşındıkk..
Ben büyüdüm kocamn bi kız oldum ama o içimdeki nefrette benimle büyüdü.hep polis olup onları öldürmek istedim,içeri atmak istedim.
hiç bişey yapamadımm
o abiler için konu kapandı.bitti gitii
Ben..
ben de böyle kaldım işte
şimdi nişanlıym,evlenicem ama çok afedersınız bakiremiyim değilmiyim bilmiyorum..kiii nişanlım için bu çok önemli..
eger değilsem nişanlıma nasıl acıklıycam,bu durumu nasıl anlatıcamkii..
ama yemin ederim ki kimseyle ilişkiye girmedim daha öncee,kımseye yaklaşmadım.
tanıdık çıkar diye doktorada gidemiyorum..kimseye bişeyde anlatamıyorum.tek başıma nasıl nasıl nasıl dyip duruyorum.
ne yapmalıyım Allah rızası için bana yardım edin..
Teşekkür ederim yorumlar için
oncelikle o domuz serefsiz sokak kopeklerine abi demen cok sinirlendirdi beni. ayrica onlari taniyorum diyosun kimi evlendi kimi nisanli nasil oluyor da sezsiz kaldin simdiye kadar. komsunuz falanmi bunlar yoksa ay rezalete bak. bak cnm eger dogruysa anlattiklarin hemen bir kadin dogumcuya git uzak bir hastane olsun. nisanliyim kizlik zarima baktiricam de esnek mi kalinmi falan ogren. kimsye soyleme sakin katiyyen artik aradan yillar gecmis. insallah bisey yoktur ki varsa diktir baska care yok. bunu tek basina yapmak zorundasin allah biliyor senin gunahi. degil bu. cesaretli ol yardim isteme sakin ama senin cinsel hayatini olumsuz etkiler mutlaka pisikiyatriste git destek al.uyusturup dikerler meraketme durumuna cok uzuldum.
Kaç yaşındasınız? Cinsellik ile ilgili ne biliyorsunuz ya da? Evleneceksiniz bir de. Bence evlilik için henüz hazır değilsiniz. Zira bakire olsanız dahi parmağınızı sokmanızın bekarete zarar vereceğini bilmeniz gerek. Bilmelisiniz.
Hayır kendiniz anlayamazsınız bakire olup olmadığınızı. Zira kızlık zarı vajina girişinden birkaç santim içeride bulunur. Jinekolog ışık yardımıyla vajina girişini biraz aralayarak zarı kontrol eder ve hasar olup olmadığını size söyler. Bunu yaparken de vajina herhangi bir cisme maruz kalmaz. Parmak yahut nesne gibi. Siz de bunu yapmayın.
Sakin olunuz. Gerçekten tecavüze uğramış olsaydınız "üstelik 3 kişi tarafından" o küçücük yaşta ciddi hasar görürdü bünyeniz. İçinizin rahat etmesi adına önce bir jinekoloğa sonra da bir psikoloğa gidin. Bunlara gittikten sonra da biyolojik yapınız ve cinsellikle ilgili bilgi alabileceğiniz kitaplar okuyun yahut internetten araştırın. Evlenmeden önce mutlaka yapın bunu...
Bekaretten ziyade önemsemeniz gereken asıl unsur ruh sağlığınızdır. Önceliğiniz zar değil, ruhunuz olsun. Lütfen.
Kizlik zari denilen sey aslinda zar degildir, vajinanin girisinde bir siskinliktir. Jinekelog bir kadinin bakire olup olmadigini göremez. Siz sadece o hafta atiyorum seks yaptiysaniz, jinekolog sadece o siskinligin biraz zedenlendigini görebilir. Ilk gece kanamada aslinda kadinin rahat olmamasindan ve erkegin fazla agresif olmasindan kaynaklaniyor. Yoksa kadin rahat ise, hiç bir sorun çikmiyor, kanda çikmiyor.
Bu arada bekerat elbette parmak ile kaybedilmiyor. Insan bekaretini bilinçli bir sekilde biriyle cinsellik yasadiktan sonra kaybediyor.
Konu sahibine sunu söylemek isterim: Lütfen seni her halin ile kabul etmeyen biriyle evlenme. Seni sadece zardan ibaret olarak gören biriyle evlenme. Öyle erkekler kendilerini hep kadinlardan daha üstün görürler ve genellikle öyle erkekler ile evlenen kadinlar mutsuz kaliyorlar.
Kizlik zari denilen sey aslinda zar degildir, vajinanin girisinde bir siskinliktir. Jinekelog bir kadinin bakire olup olmadigini göremez. Siz sadece o hafta atiyorum seks yaptiysaniz, jinekolog sadece o siskinligin biraz zedenlendigini görebilir. Ilk gece kanamada aslinda kadinin rahat olmamasindan ve erkegin fazla agresif olmasindan kaynaklaniyor. Yoksa kadin rahat ise, hiç bir sorun çikmiyor, kanda çikmiyor.
Bu arada bekerat elbette parmak ile kaybedilmiyor. Insan bekaretini bilinçli bir sekilde biriyle cinsellik yasadiktan sonra kaybediyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?