Allah rizasi icin yorumlayin cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Simgecicicis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
59
15
3
34
Normal de her ayın 14 yada 15 inde hasta olurdum martin 15inde oldum hasta 20 sinde birlikteliğim oldu 29 una kadar 2 yada 3 kere birlikteliğim oldu boşalmada oldu . Ve nisanın 8 inde hasta olduğumu sanıyodum heralde hasta olmamışım üstüne görülme denen şey oldu 15 inde durdu bugünde göğüslerim de şişlik farkettim normalde hastalığım bitmeden inerdi şişlik şuan sertleşiyor hamile olabilirmiyim. Ve benim asıl sorum hastalığımdan itibaren yumurtalıklar çatlaması tutuyor mu

Normal de her ayın 14 yada 15 inde hasta olurdum martin 15inde oldum hasta 20 sinde birlikteliğim oldu 29 una kadar 2 yada 3 kere birlikteliğim oldu boşalmada oldu . Ve nisanın 8 inde hasta olduğumu sanıyodum heralde hasta olmamışım üstüne görülme denen şey oldu 15 inde durdu bugünde göğüslerim de şişlik farkettim normalde hastalığım bitmeden inerdi şişlik şuan sertleşiyor hamile olabilirmiyim. Ve benim asıl sorum hastalığımdan itibaren yumurtalıklar çatlaması tutuyor mu
Test yapın geçmiş zaten gününüz çok rahat belli olur diye düşünüyorum

Hamile kalmak istemiyorsanız korunun. Boşalma olduysa her zaman gebelik ihtimali vardır.

Ben anlamadım şimdi kullanıcı gebe kalmak mı istiyor gebe kalmaktan mı korkuyor 😂😅

Birden fazla aynı konuyu açmak yasak
diğer konunuzda kürtaj oldum hamilelik riskim yoktu diyorsunuz ama kürtajdan sonra doktor özellikle uyarıyor korunun diye.
rahim dinlensin ki sonra hamilelik isterseniz korunmayın diyor.

Selizay Selizay hamile kalmaktan korkuyor

diğer konumuzda kürtaj oldum hamilelik riskim yoktu diyorsunuz ama kürtajdan sonra doktor özellikle uyarıyor korunun diye.

E korunmamış nasıl korku bu anlamıyorum tövbesteyşın😅

diğer konunuzda kürtaj oldum hamilelik riskim yoktu diyorsunuz ama kürtajdan sonra doktor özellikle uyarıyor korunun diye.

Benm hesabim deil bu arkadsmn ilk defa yazıyorm ben süresini verdi

Erken döllenme olmuş olabilirmi. Adetin birinci gününden hesaplıyorz emi

Internetten baktım 6 12 gün arası değişiyormuş
6/12 gün ilişkiden sonra geçen süre, üstüne görme kanamasını görebileceğiniz günlerin sayısı 6. Gün de olabilir 12. Gün de gibi
7 gün sürdüyse muhtemelen regl olmuşsunuzdur
Yoğunluğundan vs. Anlayabilirsiniz aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X