Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senn başına gelmiş sanırım ıyi biliyosun insanları yargılamadan önce kendini sorgula. Çok merak ettiysen söyleyim talihsiz bi olay oldu eşim cezaevinde 15 gündür..
Senn başına gelmiş sanırım ıyi biliyosun insanları yargılamadan önce kendini sorgula. Çok merak ettiysen söyleyim talihsiz bi olay oldu eşim cezaevinde 15 gündür..
Çok acizsinz biliyomusnz böyle kalbiniz pis olduğu sürece daha buralarda cokkk gezersiniz ...
Ne demek istediğimi anlamışsındır sizi leS kalbimizden vuruyorum
Çok acizsinz biliyomusnz böyle kalbiniz pis olduğu sürece daha buralarda cokkk gezersiniz ...
Kadınlar Kulübünde alınan üyelikler kim aldıysa onun kullanımı içindir ve kendi sorumluluklarındadır, bir başkasına kullandıramazlar.
Kullanım Sözleşmesindeki "Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar." Maddesi ihlal edildiği için üyelik iptal edilmiştir.