Anneler benim mesajlarıma bakarsanız daha önceki mesajlarıma ne zamandan beri yardım istediğimi görürdjnuz ben bu gün istedim sadece bir ay önce de post açtım bir kaç kere burda bakarsanız bulursunuz
Evet uyarılari almıştım dogruVe hepsinde de uyarilmissiniz!
Kocanız inşaat işinden başka iş yapamıyor mu yaz kış çalışacağı bir iş bulun .Muhtara belediyeye gidin.
Belediye ye başvuru yaptım daha onaylanmamis kocam iş ariyor zaten inşallah bulursa başka bir işte valisacakKocanız inşaat işinden başka iş yapamıyor mu yaz kış çalışacağı bir iş bulun .Muhtara belediyeye gidin.
Evet bende benzettim.Bu gun acilan konu ile cok benzer 2.uyelik diye dusunmedim degil. Bu gunku konuyu gorenMune . nin aciklamasini da gormustur.
Hayır bunu hiç bilmiyordum nasıl basvururm pekiBelediyelerin kullanilmis giysi, kitap,oyuncak vs kumbaralari var.Gidip arastirdiniz mi?
Belediye binalarının onunde falan oluyor kutular .Belediyeden sorun.Hayır bunu hiç bilmiyordum nasıl basvururm peki
Belediyeye gitseniz yönlendirebilirler sizi.Hayır bunu hiç bilmiyordum nasıl basvururm peki
Tamam teşekkür ederimBurdan bir arkadaş aynı konuda yardım isteyen arkadaştan adresini istedi özelden yazın da ona iletiriz dernekten arkadaşlarını yönlendirsin.
Belediye binalarının onunde falan oluyor kutular .Belediyeden sorun.
Allah razı olsunBelediyeye gitseniz yönlendirebilirler sizi.
Hassas bir konu.Allah yardimciniz olsun.
Bana da yazın özelden bende birşeyler ayarlayip göndereyim.Tamam teşekkür ederim
Bana da yazın özelden bende birşeyler ayarlayip göndereyim.
Allah razı olsun arkadaşımBana da adresini yolla arkadaşım
......Bana da adresini yolla arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?