Allah rızası için

Sadece bugun istemedim bundan bir ay önce de bir kaç kere istedim ve ceza aldım o yüzden bu daha yardım postu acmaya cekindim bugün birisinin daha açtığını görünce tekrar açtım i yüzden

Kocanız inşaat işinden başka iş yapamıyor mu yaz kış çalışacağı bir iş bulun .Muhtara belediyeye gidin.
Belediye ye başvuru yaptım daha onaylanmamis kocam iş ariyor zaten inşallah bulursa başka bir işte valisacak

Burdan bir arkadaş aynı konuda yardım isteyen arkadaştan adresini istedi özelden yazın da ona iletiriz dernekten arkadaşlarını yönlendirsin.
Hayır bunu hiç bilmiyordum nasıl basvururm peki
Belediye binalarının onunde falan oluyor kutular .Belediyeden sorun.

Burdan bir arkadaş aynı konuda yardım isteyen arkadaştan adresini istedi özelden yazın da ona iletiriz dernekten arkadaşlarını yönlendirsin.

Belediye binalarının onunde falan oluyor kutular .Belediyeden sorun.
Tamam teşekkür ederim

Internet ortamında açık adresinizi vermeyin. Ilgilenenlere ozelden verin kisisel bilgilerinizi. Adresinizi herkese açik hale getirmeniz tehlikeli olabilir, buradan kaldirın bence. Allah yardimciniz olsun. Y Yaposss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…