Yemin ediyorum komsunun wifisine baglanip giriyorumYanlış anlamayın lütfen ama internet bulabiliyor olmanız bu durumda şaşırttı beni..
Yani erzak giyecek kadar ihtiyacı olunca insanın bu tip şeylerden tasarruf etmeli diye düşündürüyor..
Yemin ediyorum komsunun wifisine baglanip giriyorum
DiyarbakırNerde hangi şehirdesiniz
Yemin ediyorum komsunun wifisine baglanip giriyorum
Yokhavalar sogudu kizimin giyicek hic biseyi yok bi umutla buraya yazdim allah rizasi icin bana yardim edicek kimse varmi?
Esimle ayriyiz 4 aydir esim bi kurus para birakmadan benle 1 bucuk yasinda kizimi evde birakip ortadan kayboldu esim surekli bunu yapiyor en ufak bisey soyledigimde siddet uyguluyor eve bakmiyor 500 defa affetm belki duzelir yuvam kurtulur dedim ama asla degismiyor simdi 4 aydir ortada yok bosanma davasi actim ev sahibi kapiya gelip kirayi istiyor ailem koyde onlar bana yardim ediyor kirami oduyor ama cocugumla cok zor geciniyorum ailemn yanina gidemem o psikolojiyi kaldiramam orda siginti gibi oluruz köy yeri dedikodu oluyor ailem cok rahatsiz oluyor havalar sogudu kizimin giyicek hic biseyi yok bi umutla buraya yazdim bi mont olsun bi ayakabi veya ev icin erzak elinizden hangisi gelirse allah rizasi icin bana yardim edicek kimse varmi?
Yaşadığınız yerde belediye, kaymakam ve valiye başvurun.Esimle ayriyiz 4 aydir esim bi kurus para birakmadan benle 1 bucuk yasinda kizimi evde birakip ortadan kayboldu esim surekli bunu yapiyor en ufak bisey soyledigimde siddet uyguluyor eve bakmiyor 500 defa affetm belki duzelir yuvam kurtulur dedim ama asla degismiyor simdi 4 aydir ortada yok bosanma davasi actim ev sahibi kapiya gelip kirayi istiyor ailem koyde onlar bana yardim ediyor kirami oduyor ama cocugumla cok zor geciniyorum ailemn yanina gidemem o psikolojiyi kaldiramam orda siginti gibi oluruz köy yeri dedikodu oluyor ailem cok rahatsiz oluyor havalar sogudu kizimin giyicek hic biseyi yok bi umutla buraya yazdim bi mont olsun bi ayakabi veya ev icin erzak elinizden hangisi gelirse allah rizasi icin bana yardim edicek kimse varmi?
Aynı senaryo maalesefŞimdi link atıyordum ben de, vazgecmiyorlar :)
Aynı senaryo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?