Allah Vicdan ve Merhamet versin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rve

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
92
86
8
30
Eşimle mahkemeye çıkışımızın üzerinden 1 hafta geçti. Boşandık ve kararın kesinleşmesini bekliyoruz. Özel hayatımdaki stres sıkıntı yetmiyormuş gibi işimden de ayrılmaya karar verdim. Yaşadığım olayları bildiği halde üzerime gelen bayan yöneticime dayanamıyorum artık. Bugün yanlış bir mail atmamla yediğim azar beni son noktaya getirdi. Geri dönüşü olmayan bir şeymiş gibi tüm insanların içinde beni yüksek sesle çocuk gibi azarladı. Ben de 'Beni çocuk gibi azarlamanıza gerek yok, düzeltilemeyecek bir şey değil diye karşılık verdim. Sen çok alıngansın demek ki biz birlikte çalışamıyoruz, sen yönetici görmemişsin dedi. Yani resmen işine gelmiyorsa çek git dedi. Ben de işten ayrılma kararı aldım bugün gerekli yere bildireceğim. İşe gireli 7 ay oldu ve iş öğrenmek için çektiğim sıkıntının haddi hesabı yok. Böyle insanlara Allah vicdan versin...

İş hayatı vicdan merhamet yeri değil maalesef
Hele ki bu özel sektör ise

Bu biraz mailin önemi,yanlışlığın doğuracağı neticeler,ve öncesinde tekrarlanmış hatalar varsa ona da bağlı olabilir.Evet anlayış hoşgörü güzel şeyler,ama iş hayatı biraz başkadır.Her an hoşgörü de gösterilemeyebilir.Her hata affedilemeyebilinir veya yöneticininde her anı bir olmayabilir,onun da canının sıkkın anına gelebilir.Bence sen yaşadığın olumsuzluktan ötürü biraz alınganlık yapmışsın.İş te öyle kolay bulunulmuyor.

öfke ile hareket etmeyin.
tamam sorunlarınız var ama iş bulana kadar evde olmak size daha fazla yük gelebilir.
boşverin her zaman olağan şeyler bunlar bir yanlışda ses yükselmesi çalışkanlıgınız da övgü almanız çalışma hayatında hep var

Durumunuzu anlıyorum ama herkesin özel hayatındaki sıkıntıları tolere etmek durumunda degil yöneticiler. O kadar emek vermişsiniz vazgeçmek yerine isinize tutunun.Özel sektörde hiçbir yer hatalara açık değil nereye gitseniz sonuç aynı olacak

Kaşeyi 2 cm aşağıya basmakla, bir nokta veya virgül problem ediliyorsa o işte art niyet ararım. Zaten her anımızı yöneticinin ruh haline göre ayarlamak zorundayız ne yazık ki... Zamanında kendi yaşadığı zorlukları şimdi yanında çalışanına yaparak kendini tatmin etmek olmamalı bir yöneticilik...

İşte o ben üstüm egosu özel sektörü katlanılmaz yapıyor. Şimdi oradan ayrılsan başka işe girsen de çok farklı olmaz. Sen çizgini bozmadan devam et bence çünkü işinden de ayrılırsan büyük boşluğa düşebilirsin.

Mail mi kaşe mi anlayamadım.Ben sana daha da kötü örnekler verirdim ama boşver.K,imseyi değiştiremeyiz.7 ay az bir zaman.Yine de iş bulmadan çıkmamalısın.

Ben ş

Daha önce de çalışma hayatım vardı fakat bu tür dayat

Ben iş öğreneceğim diye onun yanına başka bölümden geçtim. Ama 7 aydır öğrendiğim tek şey tablo içine yabancı terimler yazmak. Bütün gün iş vermeyip boş boş oturtuyor beni masamda

Mail mi kaşe mi anlayamadım.Ben sana daha da kötü örnekler verirdim ama boşver.K,imseyi değiştiremeyiz.7 ay az bir zaman.Yine de iş bulmadan çıkmamalısın.

Yani demek istediğim sadece bu olay değil her şey problem oluyor. Kaşeyi 2 cm aşağıya basmam bile problem. Özgüvenim kırıldı bir şey yapmaya korkar oldum

Bence işten ayrılmamız sizi daha da dibe iter. Güçlü olun ve mücadele edin. Ben de kamuda çalışıyorum. Müdürümle cok büyük sorunlar yaşadım ama mucadele edip kazandım. Siz tavrinizi net bir şekilde koruyun. Ama işten çıkmayın.

Hayır anlamadım siz neden çıkıyorsunuz?

MEMNUN DEĞİLSE KENDİ ÇIKARSIN.

Tazminatımı bırakmazdım senin yerinde olsam.

,Özel sektörlerde yöneticiler asar keser ama bir personel çıkarmak onun için çok zordur.
Egosunu okşayabilir ama sana tazminat ödeme veya ödettirme gücüne sahip değildir.
Bir kişiyi işten çıkarmak hele bu iş kanunlarıyla öyle kolay değil.
İşe iade davası açarsın mal gibi kalır ,bir çok örnekte olduğu gibi,davayı kazanırsa ve işe gitmek istemezsen,boşta kaldığın günlerin aylık gelirine göre hesaba vurup sana iade etmek zorundalar.
Pes etme eğer maksadın çıkmaksa ve her şeyi göze almışsan,onun egolarını dibe çek öyle gönderil.
Git demiyorum ,göndermek istiyorsa tanzim etsin alacaklarını yollasın...

Emin ol buna o cesaret edemeyecektir,en azından hırsını almış olursun.
İyi bir yönetici bilir ki; Kaybedecek hiç bir şeyi kalmayan psikolojik çöküntüde olan insanlarla uğraşılmaz.

Şimdi tazminatını alsan ohh mis gibi 2 bin 3 bin -alır tatile gider kafamı toparlar kafama göre bir işe girerdim

İşte bana o baskıyı yapıyor ki kendim çıkıp gideyim diye...
Çünkü kendisi önümüzdeki Temmuzda emekli olacak ve çalışmaya devam etmek istiyor. Bu sebeple işverenimiz ben işi öğrenirsem onu burada çok fazla tutmayıp ona boşuna müdür maaşı ödemeyecek. Bu yüzden bana işi öğretmiyor ve kendim çıkıp gitmem için ne gerekiyorsa yapıyor

O zaman asla işten çıkma ! Aklını başına topla ...Git yüzünü yıka bir kahve iç.
Eve git yastığı ısırarak hırsını al ama çıkma.
İtaat te etme!

Gücü varsa kendi çıkarsın.
Emekli olup çantasını alıp giderken ,el sallarsın''Seni hiç özlemeyeceğim'' diye ...

Kadın yönetici altında 2 yıl calistm.Kesinlikle kadın yoneticelerin cogu SIKINTILI.Bende 1 ay once isten ayrildm buyuzden.Sebebini bilmiorm ama bende bi kadınim ve asla bir kadin yonetici ile calismam.Mali musavir oluncada asla boyle bir yonetici olmicam

Başlığı okuyunca çok ciddi bir mevzu zannettim. Küçümsemiyorum derdinizi kesinlikle ama acele vermeyin kararınızı. Karşıdaki insan kibirli davranmış da olabilir , ancak siz de sıkıntıdasınız. Böyle aşırı yoğun duygular hissederken verilen kararlar sağlıklı olmayabiliyor. Biraz sakinleşerek düşünün zaten cevabını vermişsiniz. İşsiz de kalırsanız kafanızı zor dağıtır iyice bunalıma girersiniz. Daha dikkatli olup kendinizi işe verin. Bundan sonra da kendi hayatınıza ,mutluluğunuza bakın...

Canim sakin isten cikma buyuk bosluga dusersin. Ozel sektorde her yer ayni. Sakin cikma . Sabirli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…