• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah yedirtirmi

Kadina bi sey olmadi diye sukredip sevineceginize neler yaziyosunuz oyle , her mesajiniz birbirinden beter.

Kaza demek,yapilanlardan sorumsuz oldugumuz anlamina gelmiyo iste siz aradaki farki anlamadiniz sanirim.

Yani esiniz kazayla degil de bile isteye carpmis olsaydi zaten su anda kadinin actigi tazminat davasini degil,esinize gorus gununde neler goturmeniz gerektigini dusunuyo olurdunuz,anlatabildim mi aradaki farki?

Hakkini arayan insanin suclandigini da gordum ya ,artik hicbi seye sasirmam.
Kadının allah belasını versin dedim de benimmi haberim yok

Çoğunuz olayı anlamadan okumadan on yargıyla yaziyorsunuz

S3n bu olaydan ne anladın arkadaş bir yazsana
Ben yaziyorum Nisa001. Ama sen her mesaja alakasiz yorum yapiyorsun. Bu mesajin bile alakasiz aslinda. Cunku piskinlik bunu gerektirir. Nisa001 kocan bir kazaya sebep olmus. Kadincagiza da cok sukur bir sey olmamis yarasi beresi az oldugu icin basta sikayetci olmamis ama bakmis ki karsisinda asiri derecede piskin bencil bir kocis ve karisi var, kazazede de bozulan psikolojimi bu sapsiklerin yanina birakmayayim da bir daha ayni seyler yasanmasin demis. Simdi senden alakasiz bir yorum bekliyorum.:sampiyon:

Bizimde başımızda var ole bi olay eşim hizliyimis yolu dönememiş bi adama çarpmış ama adamda hiç bisi yok sapasağlam olay olduktan 2 sene sonra bize dava açtı 100 milyarlık duruşmaya az kaldı nolur cok merak ediyorum

Eşiniz, bir arabanın bir kadına çarpmasına neden olduysa kadın pek tabii size de diğer arabaya da dava açar. İhmaliniz/hatanız yüzünden kadın trafik kazası geçirmiş, illa sakat kalması mı lazım? Eşinizin kusuru yoksa mahkeme tazminat verdirmez, yok eşinizin de hatası varsa hatasının cezasını çeker tazminat öder.

Güzelim bizim başımıza geldi zaten karşıdan karşıya geçerken çok sevdiğim ablam dediğim birine araba çarptı 4 yıl önce ablam hala yuruyemiyor karşıdan karşıya geçerken yaya geçtin kullanmadı için oda trafik ışığı yok yani orda suçlu ablam çıktı ama 4 yıldır sakat çarpan 5 kuruş vermedi sigortaya aldı 3 3 5 bişeyler oda tedavisine bile karşılar yani neler var neler benim d3mek istediğim bu kadın ne yapsın
Tamam da işte orda ablanız suçluymuş, yaya geçidini kullanmadığı için çarpan adama ceza verilmemiş, sakat kalmasının önemi yok burda çünkü kusur ablanızda.
Sizin bu davada incelenir kim suçluysa ona ceza verilir.

Davanın onun lehine sonuçlanacağını bile sanmıyorum ama hakim eğer o yönde karar verirse,o para o kadının hakkıdır,Allah da yedirtir.
Ne deseniz boş.

konu hakkinda msj yaziyorsunuz demek
Tamam da işte orda ablanız suçluymuş, yaya geçidini kullanmadığı için çarpan adama ceza verilmemiş, sakat kalmasının önemi yok burda çünkü kusur ablanızda.
Sizin bu davada incelenir kim suçluysa ona ceza verilir.
Bütün is burda sizce kim haklı kim haksız kadının psikojisini düşünenler nerdesin ablam sakat diyorum onu psikolojisi nebolacak

Kadına tazminat ödemeniz için illa sakat kalmalı yada ölmeli miydi?
Ne kadar hümanist bir bakış açınız var, ölmediyse para isteyemez.
Ayrıca kazaya sebebiyet verdiyse kusurlu bir harekette bulundu demek ki. Bunun da bedelini ödemeli elbette. Kusur yoksa ve ispatlayabiliyorsa kadın zaten para alamaz. Ama kusuru varsa da kadında yaralanma yok diye para ödemeyelim diyemezsiniz bal gibi de yer afiyet olsun.
Ülkemizde bazen hukuksuzluklar oluyor diye hiç mi hak aramayalım? Ne alaka tacizle tecavüzle.

İlk msj tam okumayanlara söyleyeyim 1. Mahkeme takipsizlik verip davayı kapattı ama 2. mahkeme bu yani ben ne yapmaya çalışıyor anlamadım allah görsün bensemde suclu oysada

konu hakkinda msj yaziyorsunuz demek

Bütün is burda sizce kim haklı kim haksız kadının psikojisini düşünenler nerdesin ablam sakat diyorum onu psikolojisi nebolacak
Yazmamam mı gerekiyordu anlamadım?
Ablanıza geçmiş olsun öncelikle onun da psikolojisi bozulmuş olabilir gayet normal ama kazada kimsenin suçu yoksa başkasına yüklenemez cezası, suç varsa yüklenebilir, burda anlaşamıyoruz.

Back
X