Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dediğini bilen varmı aranizda
Evet kaza. Ama her kazanın da suçlu ve suçsuz olmak üzere en az iki tarafı vardır.Avukat değilim o yüzden adaletin nasıl işlediğini anlamam ama bazılarının çok güzel ahkam kesiyor yok araba sürmesin kocan falan bu Kasıtlı olay d3gil arkadaşlar adı üstünde kaza açılımını bilecek yaşta olan varmi
Amin cnm allah benide senin gibiler karsilastirmasin
anlamayanlara söyleyeyim
bukadar saçma sapan yorumlar
Ne dediğini bilen varmı aranizda
açılımını bilecek yaşta olan varmi
konu sahibi yorumlara yaklaşımınız gibi karşıdaki bayanada bu sekilde yaklasirsaniz, kadının şikayetçi olacağı yoksa bile yine olur.biraz ılımlı olun kaza bu.Elbette kimse istemezdi olsun ama olmus ve kadinda sikayetci oldu diye kizmaya hakkımız yok.bence kadınla konuşun ama güzelce kibarca.önce geçmiş olsun deyin nasıl olduğunu sorun..üzgün olduğunuzu söyleyin.karsidakide hir insan nihayetinde güzellikle halledebileceginiz bir mevzuyu belkide boşuna abartiyosunuz.zaten hakkı neyse onu alır.oda haram olmazki Allah yedirtmesin.yinede ulaşmanızı biraz sakin olmanizi dilerim.geçmiş olsun..
Galiba ben anlatamadım yada insanlar ahkam kesmeye bayılıyor yok eşiniz araba sürmesin yok psikoloji dediniz kısaca bu bir kaza boş bir cadde eşim keyfi gidip birine carmis desem bu kadar saçma aeyler yazan olmazdı herhalde arkadaşlar her kazaya karışan araba sürmesi ülkede araba kullanan olmaz bu söyledikleri mi her yorum yapan üstüne alınmasın
Farkindaysaniz her konu sahibine yaklaşımı aynı değil güzellikleri yazanlar diyecek birseyi m yok beni haklı bulanlar demiyorum ama k8m haklıysa kazanan o olsun diyenlerin msj bile beğendim ben yedirtmesin demedim yedirtmesin d3mek dilektir çünkü ben yedirtmez dedim çünkü biz ailemizdwn şunu gördük yerde 1 lira görsen almayın çünkü allah onu çocuklarından senden çıkarır diye kısaca benim kastettigim konu buydu ben burdan kadına beddua wtmedim arkadaşlar ama sanki öyle demişim gibi daveaniyorsunuzkonu sahibi yorumlara yaklaşımınız gibi karşıdaki bayanada bu sekilde yaklasirsaniz, kadının şikayetçi olacağı yoksa bile yine olur.biraz ılımlı olun kaza bu.Elbette kimse istemezdi olsun ama olmus ve kadinda sikayetci oldu diye kizmaya hakkımız yok.bence kadınla konuşun ama güzelce kibarca.önce geçmiş olsun deyin nasıl olduğunu sorun..üzgün olduğunuzu söyleyin.karsidakide hir insan nihayetinde güzellikle halledebileceginiz bir mevzuyu belkide boşuna abartiyosunuz.zaten hakkı neyse onu alır.oda haram olmazki Allah yedirtmesin.yinede ulaşmanızı biraz sakin olmanizi dilerim.geçmiş olsun..
Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce eşim bir trafik kazasına karıştı yoldan dönerken başka bir araba panik yapıp arabasına binen kadına çarpmas kadında birseyyokmus pek öyleki akşam ifade vermeye karakola gelmiş ilk başta şikayetçi olmamış sonra dava açmış kazanamamis şimdide yine 20 bin tl lik dava açmış şimdi soruyorum allah o parayi yedir tirmi S3n başkasının rizkina göz dikiyor sun allah onu misliyle çıkarır senden maduriyet yok çünkü ortada bütün masraflari sigorta karşılıyor çünkü insan oğluyum başıma gelmez demeyi allahtan korkusu olan bunu yapmaz kaza bu geliyorum demez kadında kırık çıkık hiç birşey yok ayrıca yanlısı dusunuyorum
Avukat değilim o yüzden adaletin nasıl işlediğini anlamam ama bazılarının çok güzel ahkam kesiyor yok araba sürmesin kocan falan bu Kasıtlı olay d3gil arkadaşlar adı üstünde kaza açılımını bilecek yaşta olan varmi
Yok iki tarafa açılmış avukatimiz var ilgileniyor zaten olayın kotulugunden değil eşimin araba kullanamasi 6 yasinda çocuğum vardı yanında o çok korkusu o panikleyip aglayinca eşim korkmus ayrıca bu olay bayram günü oldu trafikte her türlü insan var ortalık ana baba günüBir avukata danıştınız mı? Bence avukata danışın ve haklarınızı öğrenin.
Eşiniz de sanırım 1 ay araba kullanamamış. Fiziksel bir sıkıntı olmayabilir ama demek ki nasıl bir görüntü ise eşinize 1 ay araba kullandırtmamış. Bir de karşınızdaki insanı düşünebiliyor musunuz? Ben çocukluğumda okul servisimizle bir trafik kazasına karıştım. Hiç kimseye bir şey olmadı ama yıllarca her ani frende yüreğim ağzıma geldi. Bu öyle kolay bir şey değil.
Kazaya karşışan diğer araçta hiç suç yok mu? Takip mesafesi ya da bütün önlemlerini alsaydı belki o da çarpmayacaktı. Sadece size mi dava açılmış?
Hayır canım ne münasebet kadının ne işi vardı konu sahibinin kocasıyla aynı istikamette. Konun sahibinin eşi geçtikten sonra arabasına binseydi %100 Kadın suçlu![]()
Güzelim bizim başımıza geldi zaten karşıdan karşıya geçerken çok sevdiğim ablam dediğim birine araba çarptı 4 yıl önce ablam hala yuruyemiyor karşıdan karşıya geçerken yaya geçtin kullanmadı için oda trafik ışığı yok yani orda suçlu ablam çıktı ama 4 yıldır sakat çarpan 5 kuruş vermedi sigortaya aldı 3 3 5 bişeyler oda tedavisine bile karşılar yani neler var neler benim d3mek istediğim bu kadın ne yapsınArkadaşım trafik kazaları kasten olmasına gerek yoktur
suçlu her sekılde olursa olsun cezasını cekmeli
böyle bir kaza başınıza gelirse anlarsiniz
diyelim ki size yanlışlıkla çarptı sakat kaldiniz mirascilar iniz hakkınızı aramasın mi
Ya nerelere çektiniz helal olsun ayrıca adaletin kestiği acimaz eşim parayi versin ben onla zengin olmam ayrıca demek istediğim psikolojinin bahsedenlere sesleniyorum bir kazaya karışmış iniz çok büyük değilde öyle ne psikolojisi bozulmuş o tacize ugrayanlar ne yapsın küme tazminat açsın ayrıca böyle mahkeme fslan biz alışık insanlar değiliz benim kocan 1 ay arabasına binmedi bizim psikolojimiz ne olacak bende kadını dava açım sen arabanı niye binerken dikkat etmedim diye çünkü anlamayanlara söyleyeyim çarpan eşim değil kazaya sebebiyet vermiş oluyor bukadar saçma sapan yorumlara artık cevap vermiyecem
Yok iki tarafa açılmış avukatimiz var ilgileniyor zaten olayın kotulugunden değil eşimin araba kullanamasi 6 yasinda çocuğum vardı yanında o çok korkusu o panikleyip aglayinca eşim korkmus ayrıca bu olay bayram günü oldu trafikte her türlü insan var ortalık ana baba günü