- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
Daha önce konu açmıştım. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda anlaşmalı boşandım. Anlaşmalı boşandığıma süründürmediğime çok pişmanım. Hıncım içimde kaldı ve mayıs ayında insan müsveddesi Adama küfür içermeyen ancak çoğunluğu o kadına yönelik hakaret içeren mesajlar yazdım. Ve iğrenç yüzlerini bir kere daha gösterdiler ki savcılığa başvurmuşlar bugün öğrendim ki hakkımda ceza davası açılmış.
Çok sinirliyim, haklıyken şu an haksız konumuna düşürüldüm. boşanmada aldatılmayı öne sürmedim ve aptallık ettim. boşanma sonrası bu kişilere dava açabilir miyim, haksız fiilden kaynaklı kişilik haklarıma saldırı gerekçesiyle. Bir bilen lütfen yardım etsin. Benimle evliyken, 4 ay boyunca telefonundan görüştüklerini ortaya çıkardım ve de tatile aynı uçakta yanyana gittiklerini. Başka delilim yok.
Çok sinirliyim, haklıyken şu an haksız konumuna düşürüldüm. boşanmada aldatılmayı öne sürmedim ve aptallık ettim. boşanma sonrası bu kişilere dava açabilir miyim, haksız fiilden kaynaklı kişilik haklarıma saldırı gerekçesiyle. Bir bilen lütfen yardım etsin. Benimle evliyken, 4 ay boyunca telefonundan görüştüklerini ortaya çıkardım ve de tatile aynı uçakta yanyana gittiklerini. Başka delilim yok.