• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahiim ne yapicam ben nolur fikir verin

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Ben birinden cok hoslanmistim o hic beklemedigim bir anda bana mesaj atti tabii ben nasil mutluyum nasil sukrediyorum.benim ona karsi olan duygularimi salak gibi hic dusunmeden yazdim.ilk defa bu kadar istedigim biri bana mesaj atmisti.sonra biz bununla 3 ay kadar feysten konustuk 1 ay mesajlastik sonra mesaj hakkim bitiyo daha da yapmiycam falan dedi neden dedim sevmiyorum dedi.konusmak istemedigini anladim zaten uzatmadim fazla.her gece en az 50 mesaj atiyodu sabah kalktigimda gune onun mesajlarini okuyarak baslamak oyle guzeldi ki.hem de en yalniz oldugum zamanlarda cikti karsima.neyse sms yapmadi neyse dedim feysten konusmaya devam ettik ama bu hic bulusalim falan demiyo insan bir merak eder bir gormek ister.bunda o yoktu.arkadaslarimda calisiyo zaten zaman gecirmek icin konusuyodur dedi haklilardi da.bu bana oyuncak araba almisti ama bir turlu bulusalim da vereyim demiyodu.bende ona ne zaman alıcam arabami senden dedim bilmem ki dedi cok zoruma gitti.ben gururumu bir kenara atip ona ustu kapali sekilde bulusmak istedigimi caktirdim o bilmem ki dedi sonra o gun soguk konustum.sonra ki gun feyse girdigimde gunaydin falan diye mesaj yazmamis Acik bir de ama yazmadi bende yazmadim 2 aydir hic konusuyoduk simdi bana "ozledim lan" yazmis ben ne diycem simdi.onu seviyorum galiba onunla konusmak bana cok cok iyi geliyo gunlerce agladim niye yazmiyo diye deger verse yazardi diye dusundum,her gun ondan mesaj gelme umuduyla mesajlarima baktim,gizli numaradan ariyodu onun oldugunu biliyodum ama caktirmiyodum.unutmaya calistim tam unuttum derken boyle bir mesaj geldi.onu artik hayatima sokmamali miyim yoksa herkes 2.sansi hakeder diyip konusmali miyim.nasil mesaj aticam ne diycem hic bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var

ozledim lan mi demis??
Bu ne sacma bir cumle. Takilmayin soyle tiplere Allah askina. Hic geri bakma sil gitsin bence. Buyukce bir kagida bu sozude yaz unuttukca bakarsin bence. Hic sevmeyi hak etmeyen birisi bence. Kim bilir kimlerle gezdi tozdu arada sana da laf atmak istedi. Benim dusundugum boyle.

Bi erkek bir bayani gercekten istiyorsa onu kazanmak icin herseyi yapar. Bu hic birsey yapmamis. Inanki mesaj atmak birsey yapmak demek degildir.
Hayatinda baska biri vardi, onunla bitdi, simdi seni hatirladi, zaten hazirda bekliyor diye.

Yapma bunu kendine, eger senden hoslansaydi, seninle en basdan bulusurdu. SMS olayida bahane, hayatinda biri vardi, onun icin rahat yazamadi bence.

Kendi degerini bil! Onun oyuncagi olma lütfen.

Ne yalan söyleyeyim zaman geçirmek için böyleleri yüzünden seni sevenleri geç fark edersin onun yöntemiyle devam et karıştırma hiç buluşmayı

ozledim lan mi demis??
Bu ne sacma bir cumle. Takilmayin soyle tiplere Allah askina. Hic geri bakma sil gitsin bence. Buyukce bir kagida bu sozude yaz unuttukca bakarsin bence. Hic sevmeyi hak etmeyen birisi bence. Kim bilir kimlerle gezdi tozdu arada sana da laf atmak istedi. Benim dusundugum boyle.

tamamen arkadaşa katılıyorum.. lan kelimesi hiç hoş değil çok kaba olduğu belli.

Biz bununla konusurken zaten sevgili degil arkadasca konusuyoduk ben bile bazen lan diyodum ona o zaten guzel cumleler kuramaz hic onu biliyorum.samimilik olarak kullaniyo malesef "lan" kelimesini

Özlemesi bile arıza
Hiç inanmayın derim nerelerden dönüp dolaşıp geldi kim bilir size
Tek tavsiyem içinizde ne varsa ona karşı gömün.Size değer vermeyen biri ile olmaz.

Back
X