Allahım bana bu acıyı yaşatma..

Rabbim tez zamanda şifa versin İNŞALLAH görmediğe döner ALLAH yardımcınız olsun

Son düzenleme:
adını bile geçiremediğim şeyin icindeyim..

babamın bazı agrıları, sikayetleri vardı. Doktora gidildi anjiyo falan..

4 damarı tıkalı %100lerde 90larda..

Allahm nasıl bir acı nasıl bir korku..

ben daha 18 yasındayım.. o beni okutacak evlendirecek daha birsürü günlerimiz olacak

Allahm bana bağışlasın onu..

Hastaneye giderken arabayı süren arkadaşı bile suratını asık görünce kurban olurum sana abi deyip alnından öpmüş öyle bir adam benm babam :14:

o kadar iyi o kadar dürüst ki

canım benim

bypass olacak sanırm

nasıl korkuyo. en acısıda söylemiyo bunu bize gülümsüyo surekli

içim acıyor

bide son 1 aydır seytanın vesveseleryle ugrasıyorum hiç bu konu yokken daha surekli gözümğn onune evin önndeki kalabalklar cenaze vs.. anlatamıyorum bile
hislerim kuvvetli oldugu içn hiç kötü şey düşünemem ben hemen atarm kafamdan
bide üstüne bu

Allah rızası için dua edin..

Allahm babamı bize bagısla :14:

Rabbim babanızı size bağışlasın inşallah. Acil şifa versin.

ben daha 18 yasındayım.. o beni okutacak evlendirecek daha birsürü günlerimiz olacak

Hastaneye giderken arabayı süren arkadaşı bile suratını asık görünce kurban olurum sana abi deyip alnından öpmüş öyle bir adam benm babam :14:

canım benim

bypass olacak sanırm

içim acıyor

bide son 1 aydır seytanın vesveseleryle ugrasıyorum hiç bu konu yokken daha surekli gözümğn onune evin önndeki kalabalklar cenaze vs.. anlatamıyorum bile
bide üstüne bu

Allah sifa versin.
Cok sukur ki kanser falan degil.
Artik bu damar tikanikligi by pass i falan herkes oluyor. Allahin izniyle saglikli bir bakimla saglikla senin gelinlik giydigini gorur.
O vesveseler emin ol herkese geliyor (ben dahil)
Allah buyuktur sen sakin canini sikma babana destek ol.
Soz veriyorum babacigin icin kendi babamis gibi surekli dua edecegim.
Lutfen isyan etme hep dua et.

Rabbim sifalar wersin. Acina tuz basmak gibi olmasin ama 17yasinda babami kaybettim.
Hicbiseyk yokken kalp krizinden öldü. Doya doya sarilamadim, öpemedi.
Evlendm yoktu, bebegm oldu ismini koydum. Onun gbi guleryuzlu vicdanli olsun diye.
Bypaasdan korkma, annemde oldu cok skuriyi. Sen her firsat buldukca babana saril.
İcimde ukte., ondan bahsederken bogazim dügümlenior. 50yasinda kaybeettm onu.
Hadi gitsimdi babana doyasina saril.
Dualarim sizinle.
:43:

Canim dedem sanırım 70 kusurunde oldu bypass.olmazsa 1ay yaşar dediler ameliyatta yaştan riskliydi oldu şimdi dedem 91 yaşında...korkma ALLAH sağlık versin dermansiz dert vermesin..

Çok geçmiş olsun canım benimde manevi babam dedigim insan oldu şuan turp gibi yahu :)) Bilirim o korkuyu çünkü biz kızlar babamızın başı ağrısa bile şüpheleniriz korkarız babam eve 2 saat geç geldi diye yemek yememiştim korkudan bende çok duygusalım direk aklıma senaryolar gelir senin suan yapman gereken tek sey babanı mutlu etmek sanki hiç duymamışsınız gibi hatta daha mutlu şekilde fotoğraflar çekil babanla sevdigini dile getir sarıl canım benim...Birde ne olur ne olmaz babanın kan grubuna uygun birini bulun hazırda dursun

Iyi bari uyanik davranmissiniz bundan sonrasini doktorlara birakin ve derin bir nefes alin.. tehlike evde otururken vardi.. :)

Rabbim tez zamanda şifa versin İNŞALLAH görmediğe döner ALLAH yardımcınız olsun

Allah şifa versin tez zamanda çok üzüldümm:26:

Rabbim babanızı size bağışlasın inşallah. Acil şifa versin.

Allah sifa versin.
Cok sukur ki kanser falan degil.
Artik bu damar tikanikligi by pass i falan herkes oluyor. Allahin izniyle saglikli bir bakimla saglikla senin gelinlik giydigini gorur.
O vesveseler emin ol herkese geliyor (ben dahil)
Allah buyuktur sen sakin canini sikma babana destek ol.
Soz veriyorum babacigin icin kendi babamis gibi surekli dua edecegim.
Lutfen isyan etme hep dua et.

hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz :16:
Bugün bi doktora daha gidildi ve stend takabilecegni söyledi tabiki cok sevindik.
tabi kabul ederse vucut cunku biri tamamen kapalı.
ki edecek umarım
Canım benim babamda rahatladı ölürüm ona ya allah kimseye ne acılarını ne de bu korkuları yaşatmasın.

Doktor kalp krizi geçirmissinde farketmemissin demiş
Rabbim korumus her zamanki dualarımızla esirgemiş bagıslamıs bize..

Çok, çok sagolun. Giren şifa dileyen dua eden herkese teşekkürler

Canim dedem sanırım 70 kusurunde oldu bypass.olmazsa 1ay yaşar dediler ameliyatta yaştan riskliydi oldu şimdi dedem 91 yaşında...korkma ALLAH sağlık versin dermansiz dert vermesin..

Rabbim sifalar wersin. Acina tuz basmak gibi olmasin ama 17yasinda babami kaybettim.
Hicbiseyk yokken kalp krizinden öldü. Doya doya sarilamadim, öpemedi.
Evlendm yoktu, bebegm oldu ismini koydum. Onun gbi guleryuzlu vicdanli olsun diye.
Bypaasdan korkma, annemde oldu cok skuriyi. Sen her firsat buldukca babana saril.
İcimde ukte., ondan bahsederken bogazim dügümlenior. 50yasinda kaybeettm onu.
Hadi gitsimdi babana doyasina saril.
Dualarim sizinle.
:43:
:( çok üzüldüm :50: Allah cocugunuza uzun ömürler versin ablam bol bol dua et ardndan baska ne yapılır ki
bende hep utanırm cekinirim babamdan. Bundan sonra yok öyle
allahm annenin cocugunun acısıyla sınamasn seni :31:

Allah daha beterlerinden saklasın babalarımızı başımızdan eksik etmesin:16:
Ayyy kıyamam ben bu koca yürekli adamlara:43:

canım benim

bypass olacak sanırm

içim acıyor

bide üstüne bu

cok gecmis olsun ama uzulme bukadar ameliyat olur allahin izniyle iyilesir. bosver ruyayi falan ruya sonucta vesvese yapma. insanin kani cekiliyor sanki damarindan anne baba kardes e bisey olacagi ni dusununce okadar uzgunumki su an senin halini dusundum agliyorum ama lutfen cnm guclu ol babana destek ver zaten iyilesir bypass olursa insallah allah dermansiz dert vermesin sakin ol moral ver babana. cok dua edecegim cnm tez vakitte iyilesir allahim sifa versin. anne baba larimiza allah uzun omur versin basimizdan eksik etmesin.
tip cok ilerledi bitanem sakin uzulme eminom iyilesecek baban bol bol dua et allah babani size bagislasin amiiiinn

çok geşmiş olsun allah acil şifalar versin.arkadaşımın babası,eşimin bi akrabası ve benim bir akrabam da bu ameliyatı geçirdiler hatta benim akrabamın amliyatı olalı daha 15 gün oldu hepsi şu an gayet sağlıklılar.Dilerim senden babanın ameliyat sonrası sağlık haberlerini verirsin bize...tekrar acil şifalar diliyorum babana iyi düşün herşey iyi olsun inşallah.

hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz :16:
Bugün bi doktora daha gidildi ve stend takabilecegni söyledi tabiki cok sevindik.
tabi kabul ederse vucut cunku biri tamamen kapalı.
ki edecek umarım
Canım benim babamda rahatladı ölürüm ona ya allah kimseye ne acılarını ne de bu korkuları yaşatmasın.

Doktor kalp krizi geçirmissinde farketmemissin demiş
Rabbim korumus her zamanki dualarımızla esirgemiş bagıslamıs bize..

Çok, çok sagolun. Giren şifa dileyen dua eden herkese teşekkürler

:( çok üzüldüm :50: Allah cocugunuza uzun ömürler versin ablam bol bol dua et ardndan baska ne yapılır ki
bende hep utanırm cekinirim babamdan. Bundan sonra yok öyle
allahm annenin cocugunun acısıyla sınamasn seni :31:

Canım benim bu çok iyi bir haber. Kalp krizini fark etmemesinin tek sebebi yaşı işte. Daha erken yaşlarda öyle bir vuruyor ki lanet şey. 60tan sonra tansiyon yükseldi sanıyolar sadece. kalp krzi sırasında tansiyonda da değişim olduğundan vücuttaki sıkıntıyı buna bağlayıp çoğu insan o şikayetleri yaşarken doktora gitmiyor, doktora gidenler de kendi ayaklarıyla gidiyor. :31: Bu nedenle kriz babacığının kalbini çok yormamıştır. Stendle kurtarır inşallah. Stend taktırmak da çok kolay bir işlem. İnşallah hemencecik sağlığına kavuşur..

10 ay once annemde bypass oldu, anneminde 3 damari tikaliydi, cok korktuk cok .. Cunku aniden rahatsizlanmisti hic birseyi yokken.. Ama simdi iyi cok sukur.. Bypass artik basit denilecek bir ameliyat, korkmayin.. Sukurki ortaya cikmis herhangi bir kriz olmadan..

Gecmisler olsun insallah..

cok gecmis olsun ama uzulme bukadar ameliyat olur allahin izniyle iyilesir. bosver ruyayi falan ruya sonucta vesvese yapma. insanin kani cekiliyor sanki damarindan anne baba kardes e bisey olacagi ni dusununce okadar uzgunumki su an senin halini dusundum agliyorum ama lutfen cnm guclu ol babana destek ver zaten iyilesir bypass olursa insallah allah dermansiz dert vermesin sakin ol moral ver babana. cok dua edecegim cnm tez vakitte iyilesir allahim sifa versin. anne baba larimiza allah uzun omur versin basimizdan eksik etmesin.
tip cok ilerledi bitanem sakin uzulme eminom iyilesecek baban bol bol dua et allah babani size bagislasin amiiiinn

canım benm ya allah razı olsun ne iiyisn :14: İyi olacak insalaah

Canım benim bu çok iyi bir haber. Kalp krizini fark etmemesinin tek sebebi yaşı işte. Daha erken yaşlarda öyle bir vuruyor ki lanet şey. 60tan sonra tansiyon yükseldi sanıyolar sadece. kalp krzi sırasında tansiyonda da değişim olduğundan vücuttaki sıkıntıyı buna bağlayıp çoğu insan o şikayetleri yaşarken doktora gitmiyor, doktora gidenler de kendi ayaklarıyla gidiyor. :31: Bu nedenle kriz babacığının kalbini çok yormamıştır. Stendle kurtarır inşallah. Stend taktırmak da çok kolay bir işlem. İnşallah hemencecik sağlığına kavuşur..

insallah tesekkür ederim. Bakıcaz bakalm stendi kabul ederse olacak yoksa ameliyat..

10 ay once annemde bypass oldu, anneminde 3 damari tikaliydi, cok korktuk cok .. Cunku aniden rahatsizlanmisti hic birseyi yokken.. Ama simdi iyi cok sukur.. Bypass artik basit denilecek bir ameliyat, korkmayin.. Sukurki ortaya cikmis herhangi bir kriz olmadan..

Gecmisler olsun insallah..

tıpın ilerlemişliğinden suphem yok abimde uzman doktor zaten ama sonucta zor bi ameliyat korkuyor ınsan :14:insallah grek kalmycak

tıp çok gelişti, bypass dedikleri şey çok basit bişey, iyi düşün iyi olsun. bende anne babamı kaybetmekten çok korkarım. gerçi hangi evlat korkmaz ki...
benim babaannem oldu. 65-70 yaşlarındaydı. şuan turp gibi spora bile gidiyo. gerçi babaannem olalı 3 sene falan oldu

Dedemin de 4 damarı tıkalıydı. 3 defa kalp krizi geçirmiş ama farketmemiş. 70 yaşındaydı öğrendiğinde sonra ameliyat oldu şuan 80 yaşında çok şükür sağlığı gayet yerinde :)

Allah babana şifa versin.

tıp çok gelişti, bypass dedikleri şey çok basit bişey, iyi düşün iyi olsun. bende anne babamı kaybetmekten çok korkarım. gerçi hangi evlat korkmaz ki...
benim babaannem oldu. 65-70 yaşlarındaydı. şuan turp gibi spora bile gidiyo. gerçi babaannem olalı 3 sene falan oldu
Allah uzun ömür versin:)
aynen iyi dşünelim iyi olsun..

Dedemin de 4 damarı tıkalıydı. 3 defa kalp krizi geçirmiş ama farketmemiş. 70 yaşındaydı öğrendiğinde sonra ameliyat oldu şuan 80 yaşında çok şükür sağlığı gayet yerinde :)

Allah babana şifa versin.

Teşekkür ederim Allah herkese saglık sıhhat versin.

. Rabbim sifa versin

Bsbam bypass olmadı sma kalbine bir sey takildi adı stent
Ameliyattan beri yedigine ictigine cok dikkat ediyor simdi saglikli cok sukur

Sizin babaniz da ameliyattan sonra iyi olacak Allahin izniyle :16:

. Rabbim sifa versin

Bsbam bypass olmadı sma kalbine bir sey takildi adı stent
Ameliyattan beri yedigine ictigine cok dikkat ediyor simdi saglikli cok sukur

Sizin babaniz da ameliyattan sonra iyi olacak Allahin izniyle :16:

işte babamında tamamen tıkalı damarına stend takılcak kabul ederse damar.
yoksa bypass :14:
inş stent olayı olur
allah babalarımıza uzun ömürler versin

Back
X