Allahım bana sabır verrrrrrrrr......

slm bencede bi anlık bi üzüntüyle yazılmış gibi, bu kadar canını sıkma ben 4. tüp denedim 5. için merkez araştırıyorum hala umudumu yitirmedim yaşımda sen gibi.artık diğer tedavileri yaşadıklarımı yazmıyom bile. ilk başlarda sen gibi kendimi çok yıprattım sıyırma noktasına yaklaştım diyebilirim ilaç tedavisi bile gördüm ama şuan tam teslimiyet oldum Allah ne zaman nasib ederse diyorum evet zaman zaman canım acıyor ağlıyorum mutsuz oluyorum ama diyorum ki bende insanım bunları hissetmem çok normal bunlarda geçicek inşallah diyorum.ben kimlerin kimlerin hamile olduğunu duydum inanamazsınız, yani artık ananem arayıp hamileyim dese şaşırmıycam.Ama Allahımdan hep sabır, çevremdekilerdende moral sözcükleri değil dua istiyorum. Allahım inşallah bu imtahandan bizleri hayırlısıyla tez zamanda çıkarır.

Justing den alıntı....
b8u arada eylül beni hatırladınmı canım...gelişmelerini bana özeldende atarsan sevinirim...:71:[/QUOTE]

canım hatırlamazmıyım seni bu foruma ilk üye olduğumdan beri tanıyorum seni ve arada yazışıyorduk ama zamanla sorunlarımız yüzünden farklı topikler takıldık ama ben seni hep takip ediyorum sürpriz hamileliğini bebişini gelişmeleri genelde takip ettim bebişinde 5 aylık olmuş maşallah tam ısırmalık olmuştur şimdi:))
mesaj kutun dulu canım mesaj gönderemedim çooook öpüyorum seni...

Son düzenleme:
canım ne olur öyle düşünme böyle düşünmek sana hiçbir şey katmaz aksine herşeyi yokuşa sürer... ne olur olumlu düşünmeye çalış ona bakarsan 30lu yaşlarda yeni evlenenler bile var . hep kötü örneklere odaklanmayalım lütfen... rabbim tez zamanda mucizesini göstersin inşallah ,sana da bu güzel duyguyu yaşatsın ama ne olur canım umutlu ol .herşeyin bir vakti zamanı var işte bunu yaşayanlarız biz ... inşallah tez zamanda konar mutluluk göbüşüne ... ne olur içini ferah tut......

artık dayanamıyorum şimdide yanımda çalışan 21 yaşında arkadaşın eşi hamile bense 31 yaşımdayım hayatım bitti sanki herşeye en önemlisi anne olmaya geç kaldım

hadi bakalım şimdi de sen beni teselli et.. işyerinde personel işlerine bakıyorum ben hamileler gelip soruyor doğum izni ne kadar da öncekini almasam da sonrakine eklesem nolur, süt izni kaç ay, kaç saat... ne diyim şimdi ben....nasıl sabredeyim.. fikrin var mı :))) kafayı yiycem valla...

Justing den alıntı....
b8u arada eylül beni hatırladınmı canım...gelişmelerini bana özeldende atarsan sevinirim...:71:

canım hatırlamazmıyım seni bu foruma ilk üye olduğumdan beri tanıyorum seni ve arada yazışıyorduk ama zamanla sorunlarımız yüzünden farklı topikler takıldık ama ben seni hep takip ediyorum sürpriz hamileliğini bebişini gelişmeleri genelde takip ettim bebişinde 5 aylık olmuş maşallah tam ısırmalık olmuştur şimdi:))
mesaj kutun dulu canım mesaj gönderemedim çooook öpüyorum seni...[/QUOTE]

bende senin yazdıklarını arada görüp okuyorum canım...evet kızım tam ısırmalık..allah sana ve tüm isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah...:54:

Back
X