- 6 Mart 2024
- 11.699
- 22.941
- 318
Allah aşkına kim evlenirken kötü biri diye evlenir ki iyi biri zannedersin kötü biri çıkabilir ailesinden daha da kötü olabilir ayrıca evlendiğinde üzerine bir sürü sorumluluk binecek belki de kayınvalidesi kötü olacak öyle bir psikolojisi olacak aileden daha beter olacak hayat bu kadar tozpembe değil evlilik böyle bir şey değil asıl gerçekçi olunacak bir konu varsa bence en üst seviyesi bu . evlilik kadınlar için bir yerden sonra zorlaşıyor ister istemez bir bireyin daha bütün sorumlulugunu üstüne alıyorsun aynı şekilde o da senin sorumlulugunu üstüne alıyor eş ne kadar yardımcı olursa olsun evi kadın çekip cevırıyor tam anlamıyla .Benim gördüğüm bu forumda hayatın yaşamın gerçeklerini kabul etmeden duruma uygun olmayan çözümler sunan .insanlar olması.bazi çözümler idealdir olması istenendir ama durumu çözmez.aile dışarı çıkarmıyor kizi, çalış egitim al diyorsunuz.calismasi için o evden ayrılması lazim.siz bunu diyorsunuz.ben diyemem.neyse ben gidiyorum.
bir evin içine iki yabancı girdiği zaman öyle kolay anlaşamıyor tanıması etmesi evliliğe adım atması için 3-4sene gerekir evliliğin tam anlamıyla oturması gerçekten evet eşim bu artık başlayabilirim diyip hayata bir adım atıp kendine olan güvenini geri kazanması yine çok zaman alacak . 30 lu yaşlardan önce daha kendı benliğini bulmadan yapılan evliliklerin çoğu bitmiş durumda bir coguda çocuk ve geri dönülecek aile evı olmaması yüzünden devam ediyor
Alın size gerçekçi yorum