• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahim ben nerelere gideyim

Görücü usuluyle evlendim tam da tanimadik birbirimizi iste
Kötü o zaman..
Yani ya işi götüreceksin bir şekilde ya da bu diyardan gideceksin.
Görücü usulünde bile insanların birbirini tanımasına zaman veriyorlar. Hiç mi zaman geçirmediniz gerçekten?

Valla yoruldum artik kaçıp gitmek istiyorum bu evden artik esime karsida sevgim kalmadi omrumun sonuna kadar böyle gitmez ben sinirleniyorum o sinirleniyor hic birseye mutlu olmuyorum gerci mutlu olacak birseyde göremiyorum ortada onunda bana karsi sevgisi kalmadi diye düşünüyorum hergun tartışmayla geçiyor bosan diyenler olacak oda olmaz cunku ailem arkamda degil acaba seviyormuyum esimi diye düşünüyorum ama yok herşeyi gözüme carpmaya basladi herşeyde zitlasiyor benimle ayni cocuk gibi şunu yapalim diyorum hayir diyor ayni bir anne cocuguyla nasil ugrasir ya yemegini ye sunu giy bunu giyme usursun ceketini giy dedigimi yapsa gam yemem onuda yapmaz inatlasir benimle bence bunun akli daha cocuk diye düşünüyorum artik of cok bunaldim Allahim sen çıkış yol göster

Çıkış yolunuz onun da yetişkin olduğunun farkına varmak bence. Üşürse üşüsün yahu o nedir öyle. Bu kadar yönetici olmayıverin.

Kötü o zaman..
Yani ya işi götüreceksin bir şekilde ya da bu diyardan gideceksin.
Görücü usulünde bile insanların birbirini tanımasına zaman veriyorlar. Hiç mi zaman geçirmediniz gerçekten?
Bes ay nisanlilik gecirdik birazda ailemde sorunlar vardi ordan kurtulmak icin evliligi sectim tanimak desen bes ay icinde hafta sonları pazar günleri gelirdi bazen iste tanışmamız belki bir ayi bile gecmemistir yan yana vakit gecirme konusunda diyorum

Benim isim var kimseye muhtaç değilim ama ben ev hanımı olsamda böyle olurdum sanırım
Yanı erkeğe benim arkamda kimse yok ben sana mecburum imajı çizmek basta kaybetmek zaten
Gider temizlik yaparım yine de kimse arkamda değil oturup çilemi cekeyim demem diyemem

Bir süre çok üstüne gitmeyip fazla ilgilenmezsen ne oldu bu kadın benimle ilgilenmiyor diye o seninle konuşmaya vakit geçirmeye çalışır.
Fazla ilgi gösterince şımarıyorlar maalesef.

Benim isim var kimseye muhtaç değilim ama ben ev hanımı olsamda böyle olurdum sanırım
Yanı erkeğe benim arkamda kimse yok ben sana mecburum imajı çizmek basta kaybetmek zaten
Gider temizlik yaparım yine de kimse arkamda değil oturup çilemi cekeyim demem diyemem
Iste ben sizin gibi olamiyorum

Arkadaslarim var ama hepsi hava atma pesinde iste esim kahvalti hazirliyor iste buraya gittik suraya gittik evlilik yil donumde bunu aldi falan filan diye onlari oyle mutlu gorunce bende mutlu olmak istiyorum ama olmuyor
canım sen onlara aldırış etme
kimisi hava atmak için yapar kimisi de gerçekten böyledir ama eşine zorla yaptırmış olur yani ya surat asar ya kapris yapar sonuçta yaptırır
tabii arada gerçekten kocaları içinden geldiği için yapanlar olur ama o da çok nadir kırk yılın başı adamın eşref ssatine denk gelecek de yapacak oooooooooooooo.....

Iste ben sizin gibi olamiyorum
Biraz kendinize güvenin biz kadinlar istersek her şeyi başarabiliriz
Sizin esiniz karşısında böyle güçsüz durmanız onun size saygı duymasını sağlamaz ki
Ben kadınların erkeklere göre her zaman daha güçlü olduğuna inanıyorum
Bu gücü Eğer boşanmayacaksanız da esinize gösterin
Gidemeyeceğinizi bildiği icin beğenmiyorsan git diyebiliyor aksine sizin gidebileceğinizi hissetse bunu kolay söyleyemez bi kere çocuk var ortada

anlıyorum başka gidecek yolunuzun olmadığını bildiği için böyle çirkin davranışlarda ve sözlerde bulunuyor..okuduğum kadarıyla işe girmenize izin vermeyeceğini söylemişti acaba diyorum konuşsanız karşınıza alıp;madem senin için bi anlam ifade etmiyorum belli ki beni sevmiyorsun ki beğenmediysen git diyorsun o zaman gel bana bir iş bakalım bir köşese paramı biriktireyim sonrada çıkarım hayatından kızımla deseniz artık sizinde tükendiğinizi fark etse siz daha iyi bilirsiniz kocanızı fakat burçundan yola çıkarak çok merhametli olur aslanlar diyerek onun ruhuna ufak bir dokunuş yapsanız işe yarar mı dersiniz?

Biraz kendinize güvenin biz kadinlar istersek her şeyi başarabiliriz
Sizin esiniz karşısında böyle güçsüz durmanız onun size saygı duymasını sağlamaz ki
Ben kadınların erkeklere göre her zaman daha güçlü olduğuna inanıyorum
Bu gücü Eğer boşanmayacaksanız da esinize gösterin
Gidemeyeceğinizi bildiği icin beğenmiyorsan git diyebiliyor aksine sizin gidebileceğinizi hissetse bunu kolay söyleyemez bi kere çocuk var ortada
Iste güçlü olamiyorum neden bilmiyorum

anlıyorum başka gidecek yolunuzun olmadığını bildiği için böyle çirkin davranışlarda ve sözlerde bulunuyor..okuduğum kadarıyla işe girmenize izin vermeyeceğini söylemişti acaba diyorum konuşsanız karşınıza alıp;madem senin için bi anlam ifade etmiyorum belli ki beni sevmiyorsun ki beğenmediysen git diyorsun o zaman gel bana bir iş bakalım bir köşese paramı biriktireyim sonrada çıkarım hayatından kızımla deseniz artık sizinde tükendiğinizi fark etse siz daha iyi bilirsiniz kocanızı fakat burçundan yola çıkarak çok merhametli olur aslanlar diyerek onun ruhuna ufak bir dokunuş yapsanız işe yarar mı dersiniz?
Bilmiyorum ben calismak istiyorum desem herkes babam annem.kp.kv kayim gorumcem hepsi karisir aslan burcu iyi güzel hosta herkese cok iyi davranıyor bana gelince hic iyi davranmıyor artik sevgi kalmadi bendede uğraşacak gucum kalmadi

Bilmiyorum ben calismak istiyorum desem herkes babam annem.kp.kv kayim gorumcem hepsi karisir aslan burcu iyi güzel hosta herkese cok iyi davranıyor bana gelince hic iyi davranmıyor artik sevgi kalmadi bendede uğraşacak gucum kalmadi
ya madem herkes siz bişey yapacağınızda karışıyor sizde ifşa edin madem benim kocam sizin oğlunuz senin kardeşin sizin damadınız böyle böyle yapıyor 4 duvar arasında diye, ben insan değil miyim yaşamaya hakkım yok mu diyin? madem çok duyarlı insanlar herşeye karışacak kadar bir çıkar yol bulun hayatınız size ait çaldırmayın lütfen sevgili samire. bugün cuma bügün özel birgün dua ile yer gök, sizin içinde duamda yer ayıracam..kendiniz için birşeyler yapar,isterken sesinizi inceltmeyin gerek yok o komşularınız,arkadaşlarınız,eşiniz dostunuz kadar eşit haklara sahipsiniz gün doğmadan neler doğar çaresizliğinize kızıyorum ki çaresiz değilsiniz..belki hemen bir sihirli değnek çıkıp heryeri parlatmayacak ama zamanla birşeyler değişecektir göreceksiniz :KK68:kızınıza ve size kucak dolusu sevgiler :KK200:

ya madem herkes siz bişey yapacağınızda karışıyor sizde ifşa edin madem benim kocam sizin oğlunuz senin kardeşin sizin damadınız böyle böyle yapıyor 4 duvar arasında diye, ben insan değil miyim yaşamaya hakkım yok mu diyin? madem çok duyarlı insanlar herşeye karışacak kadar bir çıkar yol bulun hayatınız size ait çaldırmayın lütfen sevgili samire. bugün cuma bügün özel birgün dua ile yer gök, sizin içinde duamda yer ayıracam..kendiniz için birşeyler yapar,isterken sesinizi inceltmeyin gerek yok o komşularınız,arkadaşlarınız,eşiniz dostunuz kadar eşit haklara sahipsiniz gün doğmadan neler doğar çaresizliğinize kızıyorum ki çaresiz değilsiniz..belki hemen bir sihirli değnek çıkıp heryeri parlatmayacak ama zamanla birşeyler değişecektir göreceksiniz :KK68:kızınıza ve size kucak dolusu sevgiler :KK200:
Sagolun cok tesekkur ederim onlara desem inanmazlar ki dedim ben korkuyorum esimin bana birsey yapmasindan ya bi git diye dalga geçtiler valla suan aglamamak icin zor tutuyorum kendimi burdan baska kinseye anlatamiyorum derdimi iyiki varsiniz Allah razı olsun:KK200:

Back
X