arkadaslar lutfen beni yargilamayin yaralamayin zira buyuk bi yara var zaten icimde hemde oyle bir yaraki oncelikle bilenler bilir iki yasini doldurmus bi oglum var calismiyorum bundan iki ay once dkh kullaniyordum ve birden adetim kesildi iki ay olmadim sonra doktora gittim ve bana bunyeme iyi gelmedigini birakmam gerektigini soyledi ve ilaci biraktirdi adet sokturucu bi ilac vetdi ismi dusthaton du sanirim on gun ic gel sreil takalim dedi tamam dedim dkh biraktim bu ilaci icmeye basladim 5gunu pembemsi bi kanamam olustu tabi biz nasilsa ilac koruyordur diye ek korunma yontemine gecmedik sonra adetim gelmedi bir turlu tabi ilac icmeye devam adiyorum ben diyorum kesin dkh dan oldu bekledim ilac bitti gelmedi adetim ve mide bulantisi baslamisti ve icimi o korku sarmisti acaba hamilemiyim diye bi cesaret gidip test alip yaptim ve sevinilmesi gereken bi durumda hungur hungur agladim cunku oglum daha cok kucuktu maddi manevi bakamazdik bu kesindi kiraciyiz inanin ancak gidi gidina yetiyor hadi isin maddi yonunu gectim hic kimse yok ki nasil birakip kontrole gidicem esim de bende istemiyorduk ama tabi ki cok zor olsada bunu yapmak zorunda kaldik 5 haftalikmis ama gercekten mucize gibi ogluma cok zor gebe kalabilmistim bu korunmamiza ragmen olmustu ama biz o mucizeyi yok ettik parcalamadan vakumla aldilar iki hafta oldu kendime gelemedim inanin siz benim yerimde olsaydiniz ayni seyi yapardiniz cok ama cok zor bi durum kinamayin kimseyi basiniza gelmesini istemem hic bi bayanin oglumun yuzune bakamiyorum her sey tuhaf geliyor hep bi vicdan azabi kuru ekmek yeseydim gine baksaydim diyorum bazen bazende olmasi gereken buymus diyorum belkide sizinle paylasip rahatlamak istedim biraz bu arada yasim 22 cok genc anne oldum 18 yasinda evlendim bu seneyi boyle gecirip seneye oglumu krese verip calismayi dusunuyorum unutmak istiyorum ama her gece ruyalarimda bi kiz cocugu benden kaciyor kosuyorum pesinden yakalayamiyorum belkide kizim mi olacak ti bilmiyorum cok cok zor kelimer yumruk gibi oturuyor icime