Eveet uzun zamandır işten çıkma konusunda gelgitlerim vardı. Aileminde desteğiyle işte çıkma kararı aldım. Sağolun bir çoğunuz bana burdan da çıkmam çin öneride bulundunuz akıl verdiniz. Dediğim gibi kk hanımlarından ve ailemden aldığım destekle 600 lira maaşla tam zamanlı, sigortasız ve asıl görevim dışında ofiste ayakçılık yaptığım işimden ayrılma kararı aldım. Maalesef mesleğimden de soğudum bunlar yüzünden...
Ay sonunu bekliyorum maaşımı alıp öyle çıkıcam ve yeni bir iş aramaya başlıycam. Sekreterlik düşünüyorum çünkü maaşı daha iyi ve sigortasıda garanti.Sizlerden isteğim bana hangi sektörde çalışmam daha iyi olur gibi önerilerde bulunmanız. Daha önceden sekreterlik veya asistanlık yapmış olan arkadaşlar benle deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Ay sonunu bekliyorum maaşımı alıp öyle çıkıcam ve yeni bir iş aramaya başlıycam. Sekreterlik düşünüyorum çünkü maaşı daha iyi ve sigortasıda garanti.Sizlerden isteğim bana hangi sektörde çalışmam daha iyi olur gibi önerilerde bulunmanız. Daha önceden sekreterlik veya asistanlık yapmış olan arkadaşlar benle deneyimlerini paylaşabilirler mi?