• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Allahım bizede anne olmayı nasip et neolur

slm kızlar benim transferimde 3 eylülde oldu bekleyenlerdenim. bugün 8. günüm ama aynı zamanda regl günüm sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var çok korkuyorum heran olacak diye. test günüm 14 eylül daha çok var ama bakalım. inşallah allahım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder bu özlem biter.

Selam canım ...
Öncelikle hayırlı olsun diyorum ...
Dilerim sonucta seninde bir meleğin olur ...
az kalmış zamanın ... bu zamanlarda biraz ağrıların olur normal bunu herkes yaşıyordur .
dilerim adet olmazsın hamile kalmışsındır .
Benim yengemde tüp bebek yaptırmıştı . ilk denemede oldu onun . ve 15 sene hiç bir doktorun senin çocuğun olmaz dedikleri bir kadındı .
Çünkü yumurtalıkları hiç bir şekilde çalışmıyordu .
Yengem bugüne kadar hiç kendiliğinden regl olmamış hep iğnelerle falan oluyor .
bana dediki transfer olduktan sonra kendimi hep hamile gibi hissettim .
Sanki karnımda bir şey varmış bende duruyor gibiydi .
psikilojik durumda çok önemli biliyorsun . Lütfen kendini rahatlat ... herşeyden önce senin için hayırlısı ne ise o olsun canım .
Dualarım sizlerle ...iyi haberlerini bekliyoruz ...

Bende senin gibi bekleyenlerdenim ilk denemem ve bu denemeyi bile zar zor yaptıryorum .
Allahım bizim yüzümüze baksın bizede birer melek nasip etsin :((
Gerçekten çok zor ...

allah yardımcınız olsun dilerim allahtan
bebekleriniz tutunmus olsun
bizim göremedigimiz pozitifi siz görün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbm gostersın o pozıtıfı herkese sana bana tum muhammet ummetıne

Sende umudunu kaybetme canım ... Dilerim Rabbim seninde meleğini verir en kısa zamanda :(

kızlar bu çok zormuş bayramdan felan bisey anlamadım
herkes hamile herkes dogum yapıyor
ben bu bayramı hamıle olarak geçircektim ne güzel

kızlar bu çok zormuş bayramdan felan bisey anlamadım
herkes hamile herkes dogum yapıyor
ben bu bayramı hamıle olarak geçircektim ne güzel

Runne Merhaba Canım ;
zor bir sürec bu sürec . kendine oyalanacak bir şeyler bul ve düşünmemeye çalış .
ne kadar düşünürsen o kadar üzülürsün .
Hem belli olmaz canım o kadar ilaç iğnenin etkisi ile belki kendiliğinden hamile kalırsın .
Belli mi olur .
İnşlllllllllllllllllllllllll böyle bir durum yaşarsın canım ...
Sevgiler

çok tesekkür edrim ama bizde çok az var 88:(sprm)

kızlar benim eşimin ilk 500.000 di sperm sayısı daha sonra bi varikosel ameliyatı oldu sperm 750 000 oldu bundan 2 yıl önceydiii tüp bebek dediler eurofertıle gittik eşim ebi test yapıldı bommmm sperm hiç yokkkk
şokşook ikmizde kalakaldıkkk ne yapacaz dedikkk tese dediler hayalardan sperm hücresi alıp donduracaz dediler araştırdımm ii bi dr la sonuç ii oluyomuş ama dondurulmasına ii demiyolar tabi hayalarda sperm hücreside çıkmaybilir buda var neyse el mahkum tamam dedik 1200 tl verdik ameliyata eşimin varikosel ameliyatını yapan dr geldimerkeze o yaptı allah şükür 5 tane sperm hücresi bulundu ve dondurulduu ve ben şuanda onlarla iki tane yavruya sahip oldummmm tıp herşeye çare bulmuş kızlarrr korkmayınnn bi ölüme çare yokkk

kızlar benim eşimin ilk 500.000 di sperm sayısı daha sonra bi varikosel ameliyatı oldu sperm 750 000 oldu bundan 2 yıl önceydiii tüp bebek dediler eurofertıle gittik eşim ebi test yapıldı bommmm sperm hiç yokkkk
şokşook ikmizde kalakaldıkkk ne yapacaz dedikkk tese dediler hayalardan sperm hücresi alıp donduracaz dediler araştırdımm ii bi dr la sonuç ii oluyomuş ama dondurulmasına ii demiyolar tabi hayalarda sperm hücreside çıkmaybilir buda var neyse el mahkum tamam dedik 1200 tl verdik ameliyata eşimin varikosel ameliyatını yapan dr geldimerkeze o yaptı allah şükür 5 tane sperm hücresi bulundu ve dondurulduu ve ben şuanda onlarla iki tane yavruya sahip oldummmm tıp herşeye çare bulmuş kızlarrr korkmayınnn bi ölüme çare yokkk

Nergis Mucize gibi canım :)
Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin hep birlikte sizlere ...

ne gusel rabbım saglıklan buyutmeyıde nasp eylesın ınşşş
darısı bıze
valla bızımde 170 bındı kecıboynuzunlan 2 mılyon yaptık
ama sımdı 6 aydır bişi kullanmıor korkuorum bızdede hıc canlı sperm cıkmazsa yada saglıklı sperm olmazsa
duanı eksık etmede bızımde senın gıbı sonumuz mutlu vede hayırlı bır sekılde bıtsıın ınşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq:

allah hepimize versin
bizim hareketli az yaklasık 1 000 000 canlı var
bide her defasında sayı degişiyor

hıc yoktan ıı dır canım
sıfır deıl yha
zaten onemlı olan 1 tane saglıklı sperm

tabi ii allahtaN VAR
inşşşş sonuş ta iiolur

Back
X