allahım bu insanları sana bagaşlıyorum bayramım zehir oldu

Sen ne kadarrahatsiz olsanda onlar senin buyugun.. Esinin.hatri icin bir kat asagi inmeliydin.. Kimse kv ye kp e bayilmiyor ama hatir icin biraz kulaklarini tikayip daha yapici olmalisin kendi ailenizin huzuru icin. Elin iyisi zaten.olmaz. Esini seviyorsan idare edeceksin. Hepimiz idare ediyoruz.birde kapiyi kilitlemen cocukca olmus sanki. Kendini zor durumagetirmemelisin . Esinde sinirli sanirim.ama onu ancak guzellikle yola getirebilirsin sanki..

Sen ne kadarrahatsiz olsanda onlar senin buyugun.. Esinin.hatri icin bir kat asagi inmeliydin.. Kimse kv ye kp e bayilmiyor ama hatir icin biraz kulaklarini tikayip daha yapici olmalisin kendi ailenizin huzuru icin. Elin iyisi zaten.olmaz. Esini seviyorsan idare edeceksin. Hepimiz idare ediyoruz.birde kapiyi kilitlemen cocukca olmus sanki. Kendini zor durumagetirmemelisin . Esinde sinirli sanirim.ama onu ancak guzellikle yola getirebilirsin sanki..
Arkadaslar bi alt katta nerden çıktı kv demler altımda oturmuyor istanbuldan antalyaya geldier

Pardon yanlis.okumusum.misafirlermis. O zamanda hic hos.olmamis ya..

Arkadaslar bi alt katta nerden çıktı kv demler altımda oturmuyor istanbuldan antalyaya geldier
Ya ayrintiyi bosver ama hepimiz soru.lar yasiyoruz erkekler biraz.cocuk gibidir onlari ve ailelerini idare etmek malesef bize dusuyor. Herkes cok mu iyi sanki.. Siz bosverin esiniz icin.bugun.guzel biseyler dusunun.. Daha iyi olursunuz moraliniz duzelir..

Bende okuyorum konularinizi sizinde hatalariniz var.ne kadar hos olmasa da esinizin davranislari bu yuzden.siz evlilik yapicak ve hem kayinvalidenize hemde esinize hosgorulu davranicak olgunlukta degilsiniz malesef.neden bu kadar erken yasta evlendiniz.
Birde basliktaki bagasliyorum ne demek bagisliyorum mu demek istediniz.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X