Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet konu sahibinde misafirdiler.kaynana kahvaltıyı hazırladı,misafir olduğu haldeaaa? yanlış okudum ben demek ki... evindeydiler demek![]()
Arkadaslar bi alt katta nerden çıktı kv demler altımda oturmuyor istanbuldan antalyaya geldierSen ne kadarrahatsiz olsanda onlar senin buyugun.. Esinin.hatri icin bir kat asagi inmeliydin.. Kimse kv ye kp e bayilmiyor ama hatir icin biraz kulaklarini tikayip daha yapici olmalisin kendi ailenizin huzuru icin. Elin iyisi zaten.olmaz. Esini seviyorsan idare edeceksin. Hepimiz idare ediyoruz.birde kapiyi kilitlemen cocukca olmus sanki. Kendini zor durumagetirmemelisin . Esinde sinirli sanirim.ama onu ancak guzellikle yola getirebilirsin sanki..
Pardon yanlis.okumusum.misafirlermis. O zamanda hic hos.olmamis ya..Sen ne kadarrahatsiz olsanda onlar senin buyugun.. Esinin.hatri icin bir kat asagi inmeliydin.. Kimse kv ye kp e bayilmiyor ama hatir icin biraz kulaklarini tikayip daha yapici olmalisin kendi ailenizin huzuru icin. Elin iyisi zaten.olmaz. Esini seviyorsan idare edeceksin. Hepimiz idare ediyoruz.birde kapiyi kilitlemen cocukca olmus sanki. Kendini zor durumagetirmemelisin . Esinde sinirli sanirim.ama onu ancak guzellikle yola getirebilirsin sanki..
Ya ayrintiyi bosver ama hepimiz soru.lar yasiyoruz erkekler biraz.cocuk gibidir onlari ve ailelerini idare etmek malesef bize dusuyor. Herkes cok mu iyi sanki.. Siz bosverin esiniz icin.bugun.guzel biseyler dusunun.. Daha iyi olursunuz moraliniz duzelir..Arkadaslar bi alt katta nerden çıktı kv demler altımda oturmuyor istanbuldan antalyaya geldier
Aynen katiliyorum..Düşmanınla baş edemiyorsan dostun gibi yanında tutacaksın...kadınsan az kurnaz olmayı bil...
Arkadaslar bi alt katta nerden çıktı kv demler altımda oturmuyor istanbuldan antalyaya geldier