Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et bebeklerimize kavustur ya rabbım amin

eskisehirli2626

OLUŞUM GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
389
2
96
38
Eskişehir
Arkadaslar öncelikle kandiliniz mübarek olsun bugün bol bol dua edelim allahım bebek isteyen bu yolda ugrasan dua eden herkese cifter cifter bebek nasip etsin hic bir zaman umudunuzu kaybetmeyın arkadaslar bu allahımın bıze ımtıhanı allah herkese tasıyamayacagı kadar yuk vermez eger bu ımtıhanda sabredersek basarırsak bebıslerımıze kavusucaz ben butun kalbımle ınanıyorum allahım bızı denıyor bakalım bu yukun altından kalkıcakmı dıye bız hıc bırzaman of demıyelım sukur edelım halımıze ınanalım sabredelım elımızden gelenı yapalım arkadaslae bol bol dua edelım bılıyorum kı allahım herkesın yardımına kosacakbızımde ımtıhanımız buymus bır gun yuzumuz gulecek sabrettımız surece sersey allahtan deılmı o ne ısterse o olur bende 15 aydır bebek ıcın ugrasıyorum olana kadarda ugrasıcam umudumu yıtırmıcem allah nasıp ederse olur tabı bu mübarek 3 ayların basladı bu gece allahım dualarımızı kabul etsın herkesın yardımcısı olsın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

canım ınsallah dedıgın gıbı rabbım bızede verecek evlatlarımızı bızımde kucagımızı dolduracak tez zamnda bende bugun ıgnelerımı aldım bu ay asılama yaptırmıstım tutmadı ılk asılamamdı bu mubarek gu nde ılk adımı attım ınsallah sonucuda guzel olur da emeklerımız bosa cıkmaz dua edelım bırbırımıze bol bol rabbım sevdıgı kullarından eylesın gonlumuzun muradını versın tez zamanda

meha hemşerim bende eskişehirliyim ama antalyada yaşıyorum.herkesin kandili mübarek olsun.umarım bu zorlu yolculuk biran evvel biter ve mutlu sonuçlar alırız.

aminnnnnnnnn insallah arkadasım bu gece buradan tüm arkadaslara duada bulunalım herseyin hayırlısı olsun hakkımızda insallah kandiliniz mubarek olsun canlarım

aminnnn canım aminnnn.rabbim hiç bir evi çocuksuz bırakmasın...inanıyorum birgün bizlerde anne olacagız allahın izniyle...

mevlam neyler herşeyi güzel eyler..bu mubarek perşembe gecesini cumaya bağlayan sabah gökyuzunun kapıları açılırmış...dua etmeli...rabbim canı gönülden dileyen kulunu kolay kolay yarıyolda koymaz...kendimden biliyorum.....birde hakda hayırlısını dilemeli..yine o derki kimi şerde göremediğimiz nice hayırlar vardır....allah gönlünüzün muradını versin..cümlemizin..amin

amin canım bütün herkesin kandili mubarek olsun allah yarsımcımız olsun bu yolda giden herkesin yolu açık olsun bu gece dualarda buluşalım

amin insallah rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin.bizlere hayirli,saglikli,güzel ahlakli evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…