allahim bu nasil dert boyle

Dediğim gibii doktorlardan mucize beklemeyin onlar da insan hata yapabilirler. Şu anda bebeğiniz ve siz yaşıyorsanız bence çok da bir şey söylemeyw hakkınız yok. Süt de telafisi olan bir şey .
ben sütü telafi edemedim psikolojimi de kaldı ki çok saçma bir hata yüzünden benim bebeğim sütsüz kalıyorsa ve daha sonra ilacı veren doktor aa bi hata olmuş diye sırıtıyorsa herşeye hakkım var ki dava açıldı ilk ben değilmişim özel hastede çalışıyordu çıkarttılar şikayetler üzerine

benim oğlumda 18 idi hastaneye yatırmak yerine floresan beyaz büyük ışık aldık gözlerini kapadık beşiğinin ayak kısmına koyduk ve öyle atlattık sizde böyle yapabilirsiniz bol bol emzirmeniz lazım karnı doyarsa sarılığı geriler sütünüz yoksa mama takviyesi yapın. hapı hiç duymadım

telasını anlıyorum ama sarılıktan dolayı evladı hastanede yatan bır anne olarak telaşlanma dıyorum sana......benım kızımda 21le yattı 2 gun....3.gun taburcu olduk...kuzenımın 2 ay düşmedı sarılıgı...olabılır bak şimdi 1 yasını gectı....çoğu bebek yasıyor bunu....onemlı olan sıksık emzırmen...sutun azsa ( az oldugunu kafana göre belırleme sağ) mama takvıyesıyle bol çiş ve kakayla atacaksınız bu sarılıgı....ha bu arada bana sekerlı su ver dedıler vermedım dınlemedım keske dınleseymısım...veren arkadaslarımın bebeklerınde olmadı sarılık...aman zararlıdır dedım vermedım. ne zararı olacak bır kaşıgın....işte ılk bebek tecrubesızlığı...

Herkes şekerli su hakkında bir şey.söylüyor ver diyende var sakin verme diyen de ama bende verecek cesaret yok nolur nolmaz kizin 36 haftalık doğdu. Gerçek doğumuna 15 gün daha var

Minik prensesinin annesi korkma bende oğlumu 22 ile hastaneye yatırdım iki gün foto aldı iki taraflı bir hafta hastanede kaldı 3.100 den 2.500 e düştü bir ay sürdü sarılığı o bir haftadan sonra her gün gece gündüz hastanedeydim tartısı yükseldikçe düşmeye başladı sarılığı bende senin gibi çok korktum günlerce ağladım sütüm gitti mamaya başladım şimdi oğlum 4,5 aylık sarılıktan eser yok çok şükür geçicek allahın izniyle bol bol besle mama yada süt farketmez beslensin yeter ilaca gelince biz ilaç vermedik ama hasta ne yaptılar bişey verdilermi bilmiyorum allah sağlık versin cnm

işte bende
Herkes şekerli su hakkında bir şey.söylüyor ver diyende var sakin verme diyen de ama bende verecek cesaret yok nolur nolmaz kizin 36 haftalık doğdu. Gerçek doğumuna 15 gün daha var

işte bende senın gbı korktum vermedım ne zararı olacaktıkı bır kaşığın.....senınde ıkıncı bebegıne verecegıne bahse gırerım zamanla anlayacaksın hatalarını hepımız gıbı....
ısrarla ver dıyorum ama korkudan vermeyecegınıde bılıyorum....ıcın rahat olsun az aman sonra sarılığa veda edecek mınık kuzun.....tez sıfalar annesı.....

benim oglumda ilk 15 gun sarilikti,doktorumuz mumkun oldugunca gun isigina cikarin,evi aydinlik tutun,uyurkende perdeleri acip camdan gunes almasini saglayin demisti.
iyi beslenmeyle de desteklenince gecti cok sukur.
uzulme,Allah daha buyuk dert vermesin,bu gercekten cok cok kucuk bisey ve gecicek emin ol,icin rahat olsun.

Evet korkudan veremicem suan. Ben sekerli seyler tuketsem gecer mi sutten acaba

Dediğim gibii doktorlardan mucize beklemeyin onlar da insan hata yapabilirler. Şu anda bebeğiniz ve siz yaşıyorsanız bence çok da bir şey söylemeyw hakkınız yok. Süt de telafisi olan bir şey .
Sen şaka falan yapıyorsun herhalde? Öldürmedikleri için ayaklarına falan da kapansın ister misin? Insanlar gerçekten bir garip.

Canim benim bebegim suan 3 aylik bizde atlattik sariligi ac kalmamasi gerekiyo bende 3 hfta cektim ama degerlere bakmadilar bizde neden bilmiyorum doktor ac kalmasin dedi ilk dogdugundan beri yarim saatte bir emzirdim gece gunduz emmediyse kasikla versim sutu agzina birde ben hergun banyo yaptirdim annem demisti ilac bilmiyorum yani bebekler sutu bile yutmayi zarzor becerirken ilaci nasil icecekki yavrum yaaa cok gecmis olsun rabbim sifa versin

Annesininminnakprensesi üzülme canim benimde oğlum 35 günlük ve daha dusmedi sarılığı en sonki pazartesi günü değeri 9.8 di ama emmesi kilo alımı iyi uyumuyorda eskisi gibi ama niye düşmüyor diye sordum doktora her bebek farklıdır iki uç ayı bulabilir dedi
Şimdi senin bebeğinin durumu ne emmesi uyuması nasıl son değeri ne
Allah şifa versin yavrularimiza

Canım bende hap kullandım bebeğime öğsümdeki sütü kaşığa sıkıp ezip içiriyordum çok iyi gelmişti kızıma iki üç günde sarılığı gitmişti

E="belinay 222, post: 42386382, member: 634202"]Canım bende hap kullandım bebeğime öğsümdeki sütü kaşığa sıkıp ezip içiriyordum çok iyi gelmişti kızıma iki üç günde sarılığı gitmişti[/QUOTE]
Bende cay kasigiyla ezip veriyorum ardinda hemen anne şutu veriyorum inşallah nlbizimkide gider hemen . 2 gün daha kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…