- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
ben sütü telafi edemedim psikolojimi de kaldı ki çok saçma bir hata yüzünden benim bebeğim sütsüz kalıyorsa ve daha sonra ilacı veren doktor aa bi hata olmuş diye sırıtıyorsa herşeye hakkım var ki dava açıldı ilk ben değilmişim özel hastede çalışıyordu çıkarttılar şikayetler üzerineDediğim gibii doktorlardan mucize beklemeyin onlar da insan hata yapabilirler. Şu anda bebeğiniz ve siz yaşıyorsanız bence çok da bir şey söylemeyw hakkınız yok. Süt de telafisi olan bir şey .
Benim 10 günlük bebeğim hastaneye 22,5 la sarilik yüzünden yatti. Yavrumun uyanmaya mecali bile yoktu. 1 gün fototerapi gördük 13 e düştü. 3 gün sonra 14 oldu. Bugün bebegim 15 gunluk yine goturdum 17 ye yükselmiş. Eve gönderdi doktor bir tane minik hap verdi 4 e bölüp hergun birini iciricekmisim . ama içim hic rahat değil neden cikiyor neden kurtulamiyoruz. Uykusuzluk içime işledi olsemde uyuyamiyorum. Bu dertten. Bu hap dusurur mu yoksa cikmasini mi engeller soramadim bile uzuntuden. Hap kullanan oldu mu .konum tasinmasin lutfen. Suan sevgili gorumceden daha buyuk bi dert bu
telasını anlıyorum ama sarılıktan dolayı evladı hastanede yatan bır anne olarak telaşlanma dıyorum sana......benım kızımda 21le yattı 2 gun....3.gun taburcu olduk...kuzenımın 2 ay düşmedı sarılıgı...olabılır bak şimdi 1 yasını gectı....çoğu bebek yasıyor bunu....onemlı olan sıksık emzırmen...sutun azsa ( az oldugunu kafana göre belırleme sağ) mama takvıyesıyle bol çiş ve kakayla atacaksınız bu sarılıgı....ha bu arada bana sekerlı su ver dedıler vermedım dınlemedım keske dınleseymısım...veren arkadaslarımın bebeklerınde olmadı sarılık...aman zararlıdır dedım vermedım. ne zararı olacak bır kaşıgın....işte ılk bebek tecrubesızlığı...
Minik prensesinin annesi korkma bende oğlumu 22 ile hastaneye yatırdım iki gün foto aldı iki taraflı bir hafta hastanede kaldı 3.100 den 2.500 e düştü bir ay sürdü sarılığı o bir haftadan sonra her gün gece gündüz hastanedeydim tartısı yükseldikçe düşmeye başladı sarılığı bende senin gibi çok korktum günlerce ağladım sütüm gitti mamaya başladım şimdi oğlum 4,5 aylık sarılıktan eser yok çok şükür geçicek allahın izniyle bol bol besle mama yada süt farketmez beslensin yeter ilaca gelince biz ilaç vermedik ama hasta ne yaptılar bişey verdilermi bilmiyorum allah sağlık versin cnmBenim 10 günlük bebeğim hastaneye 22,5 la sarilik yüzünden yatti. Yavrumun uyanmaya mecali bile yoktu. 1 gün fototerapi gördük 13 e düştü. 3 gün sonra 14 oldu. Bugün bebegim 15 gunluk yine goturdum 17 ye yükselmiş. Eve gönderdi doktor bir tane minik hap verdi 4 e bölüp hergun birini iciricekmisim . ama içim hic rahat değil neden cikiyor neden kurtulamiyoruz. Uykusuzluk içime işledi olsemde uyuyamiyorum. Bu dertten. Bu hap dusurur mu yoksa cikmasini mi engeller soramadim bile uzuntuden. Hap kullanan oldu mu .konum tasinmasin lutfen. Suan sevgili gorumceden daha buyuk bi dert bu
Herkes şekerli su hakkında bir şey.söylüyor ver diyende var sakin verme diyen de ama bende verecek cesaret yok nolur nolmaz kizin 36 haftalık doğdu. Gerçek doğumuna 15 gün daha var
Evet korkudan veremicem suan. Ben sekerli seyler tuketsem gecer mi sutten acabaSibeli: 42383783 .!.:işte bende
işte bende senın gbı korktum vermedım ne zararı olacaktıkı bır kaşığın.....senınde ıkıncı bebegıne verecegıne bahse gırerımzamanla anlayacaksın hatalarını hepımız gıbı....
ısrarla ver dıyorum ama korkudan vermeyecegınıde bılıyorum....ıcın rahat olsun az aman sonra sarılığa veda edecek mınık kuzun.....tez sıfalar annesı.....
Sen şaka falan yapıyorsun herhalde? Öldürmedikleri için ayaklarına falan da kapansın ister misin? Insanlar gerçekten bir garip.Dediğim gibii doktorlardan mucize beklemeyin onlar da insan hata yapabilirler. Şu anda bebeğiniz ve siz yaşıyorsanız bence çok da bir şey söylemeyw hakkınız yok. Süt de telafisi olan bir şey .
Talihsiz bir olay geçmiş ama nedir bu doktor düşmanlığı . Yarın yine muhtaç olursanız onu da yaparsınızSen şaka falan yapıyorsun herhalde? Öldürmedikleri için ayaklarına falan da kapansın ister misin? Insanlar gerçekten bir garip.
Uyanik eskisi gibi uyumuyor çok sut içiyor.2 saatte bir kendi huysuzlaniyor emmek için. Çok gaz sancimiz ve hickirigimiz vargeçmiş olsun
şimdi nasıl bebiş
Eylülün 3 .de her şey belli olucak. Hala devam ediyorsa bu tahliller yapilacakBide tiroid tahlili yaptımi doktor bide idrar tahlili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?