• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahim bu nasil dert boyle

Annesininminnakprensesi üzülme canim benimde oğlum 5 günlük ve daha dusmedi sarılığı en sonki pazartesi günü değeri 9.8 di ama emmesi kilo alımı iyi uyumuyorda eskisi gibi ama niye düşmüyor diye sordum doktora her bebek farklıdır iki uç ayı bulabilir dedi

Şimdi senin bebeğinin durumu ne emmesi uyuması nasıl son değeri ne
Allah şifa versin yavrularimiza
2 gün önce gittiğimizde 17 ye cikmisti hap vermişti iste daha sonra gitmedim. Ayin 3.de kontrol var . 2 gün ac kalmis gibi emiyor biraz düzensiz uyuyor sadece
 
Talihsiz bir olay geçmiş ama nedir bu doktor düşmanlığı . Yarın yine muhtaç olursanız onu da yaparsınız
Yeni üyesiniz ama maşallah herkese bir atar gider geldiğinizden beri dikkat ettim bu kaçıncı biraz relax..İnsanlar ölmediler diye doktorlara bir şey diyemiyecek mi? İşini düzgün yapmayacak,insanlara yardımcı olmayacak,suratsız tipler mümkünse doktor olmasın kimse zorla okutup doktor yapmıyor onları..Hiç kimse triplerini çekmek zorunda değil maaşları alıp yerken sorun yok ama değil mi? İnsan haketmeli kazandığı parayı..Sadece doktorluk için demiyorum her meslek için geçerli bu.İşini düzgün yapmayacak insan o mesleği seçmeyecek o zaman.
 
Back
X