Allahım çıldıracagım.!

Okudum bütün sayfaları da şunu sorucam kötü olsanız ne olur kayninizla yani ne bileyim böyle sürekli siz yıpranıyorsunuz.. Zaten evlendikleri zaman elitinizin sizinle pek iyi geçinip görüşeceğini sanmam (anlattıklarınizdan anladığım).Acikcasi yani niye bu kadar abarttınız yok işte benim aramı bozacak da kaynimla bilmem bisey.Belki kızacaksınız ama siz şimdiden ben daha kidemliyim bu ailede moduna girmişsiniz. Klasik durumlar.Benim eltim de böyleydi çünkü hatta eşime bayağı bir küsmüştü bana evlenme teklif etti de neden buna haber vermemiş.Bakarmisiniz si saçmalığa.Demem o ki konuşun kayninizla elitinizle ha anlarlar bisey diyemem ama olmadi görüşmezsiniz olur biter.Ne kaybedersiniz ki görüşmezseniz

Tüm mesajları baştan sona okudum.

Yanlış anlamayın ama eltinizle kaynınızın ilişkisinden çok sizinle kaynınızın ilişkisini tuhaf buldum.
Resmen eltinizle yarışıyorsunuz.
Aman susayım eltim aramızı açmasın, ille de kaynım, canım kaynım modundasınız.
Kocasıyla arasını açmasın diye kayınvalidesine boyun eğen gelin gibisiniz.

Bu evde huzur istiyorum yazmışsınız. bunun tek yolu kaynınızla küsmek ama kaynınızı kaybetmemek adına debeleniyorsunuz.
Bir yorumunuzda da aslında saf değilim demişsiniz.

Bu saflık değil ama çözemedim sizi.
Tamam anladık, kaynınız iyi şeker biri, size gece yarısı çikolata alıyor falan.
Ama bu nasıl bir ilişki?
Biraz mesafe çok mu zor?

O sizin "kaynınız"

Bence sınırları şaşırmışsınız.
Kaynım iyi şeker çocuk diye eltimle evi günlük ev, seks evi veya otel gibi kullanmalarına asla müsaade etmezdim.
Veya eltimle, kaynımı kaybetmemek için yarışmazdım.
Siz kaynınızla aranız bozulmasın diye nelere müsahama gösteriyorsunuz.
Ay cidden okudukça şaşırdım.
Eltinizle savaşınız komple komik.

İki elti bir çok şey için yarışabilir. Ama iki elti, birinin kocası diğerinin kaynı için yarışamaz.
Yarışmamalı.
Sınır kalmamış ailede.
Tüm ilişkiler laçka

Kaynınızı en yakın arkadaşınız olarak mı görüyorsunuz anlamadım.
Dost olmayın kaynınızla boşverin.
Kendinize çikolata alacak, kahve içecek başka arkadaşlar bulun.
Adam sizi resmen kullanıyor.

Komple bir tuhafsınız.

Ben kaynimi esimden cok cok once taniyorum. Ayrica kaynimi kaybetmemek adina eltimle yarismiyorum sadece insanlari guldurmek hoşuma gitmiyor o kadar. Eltime istedigini vermek istemiyorum. Ama bu bir savaş degil. Insanlari hayatimdan cikarmadan once ya da kavga etmeden once arti eksileri ile tartarim. Cunku bi insan size birsuru iyilik yapar tek yanlisinda kavga ederseniz bu nankorluk olur kendimce...

Ben kaynimla kavga etmeden bu sorunu cozebilecegimizi dusundum ama oyle olmadi. Kaynim ailesiyle kavgali bende sirt cevirmek istemiyorum o zaman cok farkli yollara basvuruyor kendisi.. evet kaynima karsi cok korumaci davraniyor olabilirm ama bu herkese karsi oyle gorumceme kendi oz kardesime esime kardesime herkese karsi.

Benim sikayetm ve anlatmak istedigim sey cok fazlaca yuzsuz oluşu ve bunun ailede normal karsilanmasi. Hem yuzsuz hemde eltimin yaninda daha da yuzsuzlesmesi ya da konu eltimse daha da cok yuzsuzlesmesinden sikayetciyim.

Evet yuz verdigim ya da bu yuzu benden buldgu dogrudur. O zaman neden tek gelecegi zaman musaitmisin gelicem diyorda eltimle gelecegi zManlar hep emrivaki yapiyor ? Mesela bu benim suçummu ? Benim sucum olsaydi tek geldigi gunlerde de ayni seyi yapardi. Anlatmak istedigim sey bu. Tesekkurler

Okudum bütün sayfaları da şunu sorucam kötü olsanız ne olur kayninizla yani ne bileyim böyle sürekli siz yıpranıyorsunuz.. Zaten evlendikleri zaman elitinizin sizinle pek iyi geçinip görüşeceğini sanmam (anlattıklarınizdan anladığım).Acikcasi yani niye bu kadar abarttınız yok işte benim aramı bozacak da kaynimla bilmem bisey.Belki kızacaksınız ama siz şimdiden ben daha kidemliyim bu ailede moduna girmişsiniz. Klasik durumlar.Benim eltim de böyleydi çünkü hatta eşime bayağı bir küsmüştü bana evlenme teklif etti de neden buna haber vermemiş.Bakarmisiniz si saçmalığa.Demem o ki konuşun kayninizla elitinizle ha anlarlar bisey diyemem ama olmadi görüşmezsiniz olur biter.Ne kaybedersiniz ki görüşmezseniz

Kesinlikle yanlis anlamissiniz kidemli falan asla boyle dusunmem. Aramizi bozmak istiyor kavga etmemizi istiyor demem kulagimla duydugm seyler. Eltimin bizzat bana soyledigi seyler. Bir keresinde boy olcuşelim gel diyip elimi tutmuştu sadece koltuktan kaldirma amacli. Gecesine beni aradi orda elini uzattiginda eline vuracaktin bagiracaktin neden tuttunda kalktin ben sizin samimi olmanizi istemiyorum kavga et vur gerekirse birdaha ayni seyi yaparsa kotu olur falan dedi bana. Dhaa ilk tanistigimiz zamanlardi bunu sık sıkta dile getirdi. Ben kendimden cok baskalarini dusundugum icin genelde hep ben uzuldum zaten aman onlar uzulmesin aman bisey olmasin diye herseyi sineye cektim. Ama sunu da bilinki artik oyle degilim. Cunku anladigim sey kaynimin beni yengesi olarak sevip saydigi degilmiş. Abisine istediklerini yaptirabilmek icin beni kullaniyormuş , sirf nisanlisi yorulmasin diye yengecim guzel yemeginden yemek isteriz deyip yemegimi yiyorlarmiş.. yani herseyimle beni kullaniyorlarmis bunu da 2 gun once farkettim. Evet insanlara surekli tamam dersen , bir sure sonra hayir cevabi aldiklarinda cirkeflesebilirlermiş... oncelikle sizlere sonra da kaynima bunu anlamami sagladiklari icin tesekkur ederim.

Back
X