ALLAHIM çıldırmak üzereyim...

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
7 yıllık evliyim 2 yavrum var ama eşimin beni sıkması yüzünden kafayı yicem nolur yardım edin bi akıl verin..herşeye birşey buluyor herkezden kıskanıyor (((ama bu kıskançlık değil psikopatlık)))..arkadaşlarımla bir yere gidemiyorum onun gözünde hepsi kötü annemle gidiyoruz ama bu seferde binlerce arama...o yanımdayken tlf çalacak diye ödüm kopuyo her arayana bi surat niye aramış ne diyo offf sen zaten tlf.başka bişeyle ilgilenmiyorsun tlf hep elinde kimle yazışıyorsun whatsappa en son şu saatte girmişsin o saatte kimle yazıştın şu pantolona bi bak nasıl dar ((ki kapalıyım ve tunik altındaki pant. bahsediyor)) daha neler neler aklımı oynatıcam artık..napayım bilemiyorum..çalışıyorum bu arada geçimle ilgili bi sıkıntı yok tek sorunumuz bu konuşuyorum sıkıntımı anlatıyorum ama hep o haklı ben onun istediği gb. olsaymışım hiç bir sorun olmayacakmış...delirticek beni napayım hanımlar???bana bi çare bi akıl

Yeni böyle olmadı bu adam değil mi, hep böyleydi?
bu kadar değildi diyelim...evet sevgiliykende kıskançtı nişanlıykende ama diyorum ya zaman geçtikçe kıskançlığın pardon psikopatlığın dereceside arttı...

kişi kendinden bilir derler.

kendi içi gözü kalbi fesat olanlar bu şekilde davranıyorlar.

yapabileceğin bişey yok. değiştiremezsin çünkü.

ya kabul edeceksin yada gideceksin.
akşam ki tartışmada bende bunu söyledim biliyormusun..bnm iki yavrum var ne yapabileceğimi düşünüyorsun senin için fesat ve sen içinin pisliğini bana yüklüyorsun dedim

bu kadar değildi diyelim...evet sevgiliykende kıskançtı nişanlıykende ama diyorum ya zaman geçtikçe kıskançlığın pardon psikopatlığın dereceside arttı...

Ya artar ya azalır o zaten, hiç sait kalmaz.
Benim için tek çözüm var ama size uymaz.

Peki dediği gibi elinizde sürekli telefon oluyor mu, yada bi güven kırılması mı yaşadı?
Eğer bunlardan biri değilse, eşinin ciddi problemleri var demektir.

Tabıkı akıl vermıorum yanlış anlamayın benım ılk esım boyleydı psıkopat ıkı yılda boşandım cunku bızıde hasta edıorlar.ona bağımlı gıbı de konusmayın oturun sıkıntınızdan bahsedın bence

kendimi ezdirmemeye çalışıyorum kaç kere teklifi oldu çalışma diye ama asla dedim bişey diyemiyor bu yüzden
Yanlış anlamayın ama bence "asla" dediğiniz için değil çalışma izniniz.
Para geliyor diye izin veriyor.
Madem asla deyince istediğinizi yapıyor,diğer kıskançlıklarında da "asla" deyin,bakalım sökecek mi?
Kötü niyetli bir eşiniz mevcut,,üzgünüm...

ya yanlış anlamayın ama bu adam yeni böyle olmamıştır. belki de ilk zamanlar daha katıydı. böyle adama 2 tane evlat vermişsiniz kabullenmişsiniz. bu saatten sonrada değiştiremezsiniz bence.
ya tedavi olacak adam ya devam edeceksiniz böyle ya da ayrılın. gerçekten zor Allah yardımcınız olsun.

Kendi biseyler ceviriyo galiba....herkesi öyle saniyo...veya zamaninda (sizden önce yani) aldatıldı...baska bi acıklaması yok....doktorluk vaka...

Peki dediği gibi elinizde sürekli telefon oluyor mu, yada bi güven kırılması mı yaşadı?
Eğer bunlardan biri değilse, eşinin ciddi problemleri var demektir.
ya şöyle kızım okula gittiği için whatsapp grubundan ben yazmasam bile sürekli msj geliyor e ister isteemez bi ara bakıyorum ama tlf.elime alayım yazışayım durumum yok zaten öyle bi zamanımda yok bebeğimden ötürü..bişeyde yaşanmadı...diyorum ya psikopat gb.

boşanmak mı?? evet düşünüyorum zaten onun bana hiç bir faydası yok sadece yanımızda...parasına ihtiyacım yok kendim kazanıyorum ve çocuklarıma annem bakıyor

Yani ben katlanmazdım. Ama herkesin kişiliği, şartları bir değil. Boşanmalısın demek de çok doğru değil. Ama düzelecek gibi de durmuyor eşiniz.

köprüyü geçene kadar ayıya dayı derseniz olacağı o. iki de çocuk misler gibi. allah kolaylık versin. boşan desek boşanmazsınız.

Peki konuştuğunda kıskançlık yaptığını, abarttığını kabul ediyor mu? Evliliği sürdürmek ama böyle de yaşamak istemiyorsnız hastalık gibi çünkü tedavi olsun

Hep soyluyorum kiskanclik bir hastaliktir diye ama anlayabilen yok malesef bizim kadinimiz seviyor deli gibi kiskanilmayi da kiskanmayi da. Esiniz tedavi olur mu acaba? Bir psikologla gorusse keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…