allah'ım doğumgünümde dünyanın en güzel varlığını hediye etti :)))

kaçak84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
92
5
86
Antalya
10.10.2011 pazartesi 02:05 de emir'imi normal doğumla kucağıma aldım.Pamuk gibi bişey çok tatlı bakmaya öpmeye koklamaya doyamıyorum.allahın hikmeti kendi doğumgünümde doğdu. çooooook harika bir duygu darısı olmayanların başına :)

en güzel en tatlı zamanlar! ne sen ona doyabilirsin ne o uykuya :) evi saran miss gibi melek kokusunu da hayal edebiliyorum! Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin! Hayırlı olsun evladın!

en güzel en tatlı zamanlar! ne sen ona doyabilirsin ne o uykuya :) evi saran miss gibi melek kokusunu da hayal edebiliyorum! Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin! Hayırlı olsun evladın!

aynen yaaa :46: bakmaya öpmeye koklamaya doyamyorum çıldırcaaaaam :52: güzel dileklerin için çoooook teşekkür ederim tatlııım :emir_bebek:

canım gözünüz aydın çok sevindim hayırlı olsun :) ohhh en güzel hediyeyi almışsın ama ben seni bi 6 ay 1 sene sonra görecemm :)))) o zamandaaa başka şeylerden yakınıcaksın şimdi bakmaya öpmeye doyamıorum demişsin ya :34::34::34:o zamanda uyumaya doyamıcaksın :)))) rahat rahat oturmaya doyamıyacaksınn
bende ne güzel moral veriorum dimi ama :37::37::37::37:

canım gözünüz aydın çok sevindim hayırlı olsun :) ohhh en güzel hediyeyi almışsın ama ben seni bi 6 ay 1 sene sonra görecemm :)))) o zamandaaa başka şeylerden yakınıcaksın şimdi bakmaya öpmeye doyamıorum demişsin ya :34::34::34:o zamanda uyumaya doyamıcaksın :)))) rahat rahat oturmaya doyamıyacaksınn
bende ne güzel moral veriorum dimi ama :37::37::37::37:

teşekkür ederim çok şükür aldım kucağıma..tecrübeli bi anne konuşuyo sanırım :)) gülü seven dikenine katlanırmış uslu olur inşallah oğluşum da annesini çileden çıkarmaz :)))

Back
X