Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allah'ım doğumgünümde dünyanın en güzel varlığını hediye etti :)))
10.10.2011 pazartesi 02:05 de emir'imi normal doğumla kucağıma aldım.Pamuk gibi bişey çok tatlı bakmaya öpmeye koklamaya doyamıyorum.allahın hikmeti kendi doğumgünümde doğdu. çooooook harika bir duygu darısı olmayanların başına :)
en güzel en tatlı zamanlar! ne sen ona doyabilirsin ne o uykuya :) evi saran miss gibi melek kokusunu da hayal edebiliyorum! Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin! Hayırlı olsun evladın!
en güzel en tatlı zamanlar! ne sen ona doyabilirsin ne o uykuya :) evi saran miss gibi melek kokusunu da hayal edebiliyorum! Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin! Hayırlı olsun evladın!
canım gözünüz aydın çok sevindim hayırlı olsun :) ohhh en güzel hediyeyi almışsın ama ben seni bi 6 ay 1 sene sonra görecemm :)))) o zamandaaa başka şeylerden yakınıcaksın şimdi bakmaya öpmeye doyamıorum demişsin ya o zamanda uyumaya doyamıcaksın :)))) rahat rahat oturmaya doyamıyacaksınn
bende ne güzel moral veriorum dimi ama
canım gözünüz aydın çok sevindim hayırlı olsun :) ohhh en güzel hediyeyi almışsın ama ben seni bi 6 ay 1 sene sonra görecemm :)))) o zamandaaa başka şeylerden yakınıcaksın şimdi bakmaya öpmeye doyamıorum demişsin ya o zamanda uyumaya doyamıcaksın :)))) rahat rahat oturmaya doyamıyacaksınn
bende ne güzel moral veriorum dimi ama
teşekkür ederim çok şükür aldım kucağıma..tecrübeli bi anne konuşuyo sanırım :)) gülü seven dikenine katlanırmış uslu olur inşallah oğluşum da annesini çileden çıkarmaz :)))