Allah'ım hayırlı ölüm versin..

Allah rahmet eylesin cektigi acilar gunahlarina (varsa eger) kefaret olsun insaAllah..

Esimin en yakin arkadasinin babasi ormanda yanarak oldu gectigimiz ay.. Sirtinda ufak bir yer kalmis yanmayan..

Esi ve kizi onu o halde gormusler suan psikolojik destek aliyorlar..

Yani gercekten Rabbim olumunde hayirlisini versin insaAllah..

Öyle ya gece uykusunda ölmek nerde can çekişe çekişe uzun uzun nefes vermek nerde :(
Sizinde başınız sağolsun, Allahm hepsini affetsin herkese herseyin hayırlısnı versin..

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin inşallah...

Bende 2 ay önce bir kazaya şahit olmuştum kadının beyni parçalanmıştı daha kötüsü ben o vaziyeti gördüm üstümden atamadım ne kadar zaman. aileleri kim bilir ne acılar yaşar. hepsine gani gani rahmet eylesin mevla. giden geri gelmiyor bizde aynı yere gideceğiz :50:

Okudum Allah rahmet etsin Ailesinede sanada sabır diliyorum ... haklısın ölümünde hayırlısını dilemek lazım hakkımızda hayırlısı...

Off off dediğiniz çok doğru ,Allah rahmet eylesin günahı varsa affetsin.Benim dedem de kanser erimiş bitmiş iyice pazartesiye dayanamaz diyorlar,annem gtti yanına .Çok zor gerçekten çook .

Allah razı olsun hepinizden.. Cuma gecesi öldü vefatındaki tek hayır bu sanırım. Gerçi Allah bilir..

Aslında alınılması gereken ders ölümün nerde, nasıl, ne vaziyetteyken geleceği hiç belli olmaz :50:

o yüzden özür dilemeyi, helallik istemeyi, sevdiğimizi söylemeyi, anneyi babayı kucaklamayı hiiç ertelememeli.. :50:

Back
X