Eşim doğru söylesemde yalan söylüyosun diyip beni dövüyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk katiller nasıl yetişiyor? İşte böyle. Erkekler nasıl kadınları .ldürüyor? İşte böyle. Kızın ailesi suçlu, kız suçlu. Kocası suçlu, kocasının ailesi suçlu. Kökten yaksınlar artık şu düzeni.

Ben 19 yaşındayım 4 aylık hamileyim 1 yıllıkta evliyim eşim hamile felan dinlemeden her sinirlendiğinde beni dövüyo dün gece yiğeni ona demişki bana yemek bile vermedi yalan halbuki eve geldi dedimki açmısın yemek yedinmi dediki yedim sonra öğlene doğru yengem geldi çiğ köfte getirdi yiğeninin bizde olduğunu bilmediği için 2 tane getirmiş bende yarısını kesip ona verdim ve bana dediki ( yok ben aç değilim sen ye ) ben dinlemedim yine verdim dedimki ye sonra kola içiyodum yiğeni geldi aklıma ona götürdüm bu süre zarfı içinde ( sözde ) bana demişki ben açım ben ona yemek vermemişim niye yemek vermim evimizde yemekmi tükendide benim haberim yok isteseydi verirdim daha cigkofteyi almayan ben tokum diyen çocuk eşime bana yemek bile vermedi diyo ve ben bunun için dün dayak yedim yalancı dedi bana ve bu evliliğimin başından beri yapıyo benim ailem onun için köpek sanki nefret ediyo ama ben şimdiye kadar bir saygısızlık bile yapmadım eşimin ailesi geldi bide o gün yengemle yiğeninin olduğu gün ben hamileyim ve kaç gündür ayaklarım şişmiş yürüyemiyorum bile her şeye koşturmaya çalıştım yengemin çocuğu uyudu diye dedimki 2 dk kaşımı al o sıra niye yanlarına gitmedim die kalktılar gittiler ben cidden artık kafayı yicem bunlar yeniler 1 yıldır böyle çekiyorum ben evlenmeden önce o kadar neşeli o kadar sevecen o kadar mutlu bi kızdımki hayat enerjimi 10 km öteden fark ederdiniz yani şimdi tek dileğim ölmek bı insan eşine senden iğreniyorum dermi çok bakımsızsın işte şeytansın sen yalancısın sen kadınmısın senin gibi kadının soyunu sikim işte boşicam en son seni bı erkek evinin temizliğine bakarmı evini dip köşe bile temizlesem illaha beni aşağlamak için bı kirli yer buluyo ben artık çok sıkıldım dilerimki Allah'tan o doğum sırasında benim canımı alsın çocuğumda tıpatıp bana benzesin her baktığında beni hatırlasın pişmanlıktan ölsün gebersin
neden hala evlisin orasını anlayamadık, şiddet gösteren birinden neden hamile kaldın hele orayı hiç anlayamadık

Bazen öyle konular oluyor ki yok ya yalan diyecek oluyorum sonra eşimin bir gün öncesi aldığı konu aklıma geliyor ve yaşanmış olduğuna eminim benzer şeyler var.
Tek birşey yok kadınlarımızda akıl ve çalışmaya ve yeni bir hayat kurmaya göt bunlar yok işte...

Canım benim kaş almayı yeğen olayını falan anlatıyorsun da sence bu tabloda bunlar önemli şeyler mi? Detayları bırakıp esas olaya mı odaklansan. Sen neden bu evliliği devam ettiriyorsun. Doğurup çocuğuna da dayak attırmak için mi? Böyle bir adamla çocuk büyütmektense kadın sığınma evinde kalırım daha iyidir. Çaren yok diye düşünme her şeyin bir çaresi var. Zararın neresinden dönülürse kardır? Kimsen yok mu senin sahip çıkan?
Ölüm var ucunda bu aile için boşanmaya çalıştım daha önce ama nafile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X