Allah'ım kurtar beni Allah'ım diyen sevgili

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
4 senelik bir ilişkim var sadece yatmaya evlere gittiğimiz bir ilişki ,birbirimizi çok iyi tanıyoruz,son 1 senedir tartışmalarımız arttı,bende hiçbir değişiklik yok ama o artık çok rahat olmaya başladı,bugün içimi çok yaralayan bir cümle sarfetti ,sebebide şu:
bilgisayarda bir cümleyi toparlayamadığını söyledi ve doğal olarak bende yardım için yanına gittim ,sonra tam ona bireyler söylerken tamam sus aklıma geldi dedi..bende geri döndüm yerime giderken hadi söyle dedi,"yok kafanı karıştırmayayım sen toparla yaz" dedim.sonra bu fikrin yoksa konuşma ozaman ,söylemeyeceksin niye geliosun....v.b. birsürü şey söylei,bende "tabi sen bilirsin herşeyi ben bilemem ,sen herşeyin doğrusunu bilirsin"dedim oda bana sırtını döndü Allahım Kurtar Beni Kurtar beni Allahım diye 3 kere tekrar etti,çok acıdı canım..dedim bu kadar dua etme gidicem ben zaten ,az kaldı sabret dedim ,"bu söylediklerini unutma çünkü ben hiç unutmıcam" dedim."Bunlarıda duydum ya dedim evet duydun" dedi
Kızlar belki siz okurken anlayabilirmisiniz bilmiyorum ama,çok kötüydü benim için,normalde sinirlenince hep saçmalar kendide farkında ama ,,bu çok ağır oldu,ve hala özür dilemek için geri dönüş olmadı.Olay 14:30 gibi oldu saat 20:23...hala özür yok..neden çünkü yarın beni göreceğini bildiği için rahat neyseki ,ayrılıyorum artık ,
ben napim kızlar sineyemi çekeyim ,bu lafı unutmam mümkün değil içime oturdu bi kere,her sinirlendiğinde bana böyle kırıcı konuşursa nolucam ben...
düşüncelerinizi yazın lütfen
:gitme:

kırıcı bir cumle soylemis gercekten kim olsa uzulurdu buna..devamlı birliktesin demekki biraz arayı acmak gerekiyor ki bazı seyleri anlasın madem allahım kurtar beni diyecek kadar bıkmıs sende uzak dur biraz anlasın

allahim kurtar diyorsa, kurtulsun yani biraksin o zaman onu tutanmi var ?
sen artik seni sevmeyen bir insani sevmeye devam edebilirmisin ?
belliki sogumus artik, resmen bahaneler ariyor seni kötülemek icn.. bana öyle geldi..
özür dilemediyse, sende arama sorma, birak ne hali varsa görsün..
yüz vermeye gelmiyor.. birak o gelsinki anlasin degerini.. ama eger sen, onun
bu söylediklerine ragmen ona geri dönüp hic bisey olmamis gibi davranirsan hep ezilmeye devam edersin...
ve artik bunun adi "ask veya sevgi" degilde "iskence" olur...:umursamaz:

biraz mesafe koyun.. ikinizi de kendinize getirir bence..
cok muhabbet tez ayrilik getirir derler..

elimde değildi sürekli birlikte olmak işte ama kader,en son ben artık dayanamadım ,mucize gerçekleştirdim Allah sayesinde kurtulucam artık sürekli onun yanında olmaktan,PLATONıK AŞK beni sevdiğini biliyorum çünkü daha dün evlilikten bahsediyorduk,ama sinirlendiğinde kendini frenleyemiyor,ama o sevmese bile ben soğumaya başladım,öncede toz kondurmazdım şimdi artık onun hakkında olumsuz birsürü şey söylemeye başladım,ama şu gerçek beni kaybetme korkusu yok,mesela dün onunla şu mehur internetteki testlerden birini çözüyorduk,soru şuydu
"SEVDıĞıNıZ SıZı TERKETSE TEPKıNıZ NE OLURDU"
-Çıldıracak gibi olurdum
-Ağlardım
-Çok üzülürdüm
-Bozulurdum(tabiki o bunu seçti,dedim nasıl yani sadece bozulurmusun evet terkedilmişim bozulurum sadece dedi,iyiozaman seni çok etkileyecek bir durum değil yani bu senin için dedim,offf saçmalama nereye çekiosun dedi,ne dicem ağlarımmı dicem dedi)

Ceveplara bak ,nasıl bu kadar rahat ,beni sevmeyi bilmioyr onu anladım.4 seneme yazık oldu ,ama herşeyden çıkacak sonuç vardır,ama burda en büyük aptal benim,çoğumuzun yaptığı gibi ,seven değilde diken batıran tatlı gelir

oyyy siz sorun görmemişiniz ne güzel hala herşey toz pembe ...kaydirigubbakcemile2

canım esımde bana derdı sevgılıyken boşverr ..ben de yuru kurtul yıyorsa derdım ne gunlerdı üzme kendını altında bır sey arama hayatı da zehır etme ıkınıze

canım esımde bana derdı sevgılıyken boşverr ..ben de yuru kurtul yıyorsa derdım ne gunlerdı üzme kendını altında bır sey arama hayatı da zehır etme ıkınıze

kantaron bu kadar basit değil,bizim aramızda bu şekilde diologlar olmazdı,bu değişti bu lafları bu kadar kolay söylemek bir süre sonra saygının biteceğini gösterri

iyide hem beni sevdigini biliyorum diyorsun.. hemde bu davranislari seni ondan sogutuyor ?
ne istedigini biliyormusun opu ?
yoksa senmi artik onu sevmiyorsun ?bilmiyorumkismile

iyide hem beni sevdigini biliyorum diyorsun.. hemde bu davranislari seni ondan sogutuyor ?
ne istedigini biliyormusun opu ?
yoksa senmi artik onu sevmiyorsun ?bilmiyorumkismile

son 3 senedir çok seviyordum evet ama artık bende sorguluyorum,sanırım onun yanından ayrılma kararı verdyisem artık çok ta sevmiyorum sanırım,şu anda yaptığım sanırım sandala dolan suyu boşaltmak

Benşm sevgilim de tartıştığımızda " Allah Benim Belamı vermiş yaa" der :delphin: Ben de Bensiz kal e mi derim, küserim en fazla.. nasıl olsa gelir allahım Beni sensiz Bırakmasın der..

canım allahım beni kurtar derken ben kurtarayım seni diyip kapıyı çekip çıkcaktın.böyle şeyler sıcağı sıcağına olur.yarın beni göreceğini biliyor özür dilemiyor diyorsun demek ki sen de her tartısmadan sonra gidiyorsun yanına.gitmeyeceksin.süründüreceksin biraz...

sanırım bu sene mezun oluyorsunuz. son sene stresli geçer biraz. bir de evlilikten bahsedince şarteller atmış. sana tam olarak içini dökemediğini düşünüyorum ben. rahat bırak onu, kendi haline bırak. hiçbir şeyi planlama, kapana kısılmış hissetmesin, saçmalar yoksa böyle.

Arkadaşlar yanlış anlaşılma var bi arkadaş kapıyı çıkıp gitseydin demiş,diğeri son senenizmi demiş,biz aynı odada çalışıyoruz ne kapıyı çarpıp çıkabilirm nede ertesi gün beni görmeme gibi bir durumu olabilir,yoksa bende bilirim çekip gitmeyi ,bu sabah yine gördük birbirimizi hala aynı

4 sene sonra sorgulaman normal. bu tip davranışları ilk değil ki artık sabrnız taşmış ve kaldıracak durumda değilsiniz. hemen ayrılmak yerine burnunu iyice sürtmelisin bence. ayrıılacaksan da ondan sonra ayrıl :lepi: uzun süre konuşma mesela ayrıldım bitirdim de deme sadece sus. suskunluk en büyük ceza olur ,ayrılıktan daha çok koyar emin olopuyorumnanaktan

4 sene sonra sorgulaman normal. bu tip davranışları ilk değil ki artık sabrnız taşmış ve kaldıracak durumda değilsiniz. hemen ayrılmak yerine burnunu iyice sürtmelisin bence. ayrıılacaksan da ondan sonra ayrıl :lepi: uzun süre konuşma mesela ayrıldım bitirdim de deme sadece sus. suskunluk en büyük ceza olur ,ayrılıktan daha çok koyar emin olopuyorumnanaktan

Evet katılıyorum.... o suskunluk var ya... o suskunluk nelere kadir...

aynen şu anda susuyorum ,ortak yapmak zorunda olduğumuz şeyleri bile yapmıyorum,sustum sadece ,ama öyle çok bağırmak ,onun yaptığı gibi canını acıtmak istiyorumki,ama sadece susyorum umarım gün boyu iş yüzünden konuşmak zorunda kalmayız.az önce bişey teklif etti işle ilgili yapmıyorum sen daha iyisini bilirsin dedim,keyfin bilir dedi,evet keyfim bilir dedim.

aynen şu anda susuyorum ,ortak yapmak zorunda olduğumuz şeyleri bile yapmıyorum,sustum sadece ,ama öyle çok bağırmak ,onun yaptığı gibi canını acıtmak istiyorumki,ama sadece susyorum umarım gün boyu iş yüzünden konuşmak zorunda kalmayız.az önce bişey teklif etti işle ilgili yapmıyorum sen daha iyisini bilirsin dedim,keyfin bilir dedi,evet keyfim bilir dedim.

susmaya devam et

neden konuşmuyor diye içi içini yesin

yeri geldiğinde karşıdakine verilecek en büyük ceza susmaktıraklinialirimsmile

Back
X