Allah'ım kurtar beni Allah'ım diyen sevgili

canım belki şakasına demiştir allahım kurtar beni diye
sevgilim de sık sık başımın belası tatlı belası fln diye söylenir arada
o biraz daha sert bi şekilde söylemiş sanki
bozulurum seçmiş olması da sanki biraz erkeklik gururu taslamış sana
bana göre çok büyük bi sorun değil biraz naz yap ama çok da arayı soğutmayın
ama çok sık görüşmek iyi değil arada uzak kalın bence özlemek çooook güzel bi duyguuu

Benim sevgilimde sinrrlenince kendini duduramaz walla bagırr çagırrr sonra sakinleşirrrr ama artık ben ona çok kızdım fazla bagırmamayaaa başladı öle bagrması hiç hoşuma gitmioooooooo ben annesi yada kz kardeşi diiLim gitsn onlara bagırsın .. o yzden cnm gerçekten seviosan son bi şans ver

bende sevgilimle kavga ettim kalbimi çok kırdı.
ilk gün aramadı
2.ci gün üniversitede gördü görmezlikten geldi e tabi bende aynı.
3. gün aradı cevap vermedim mesaj attı yine cevap vermedim üniversitede ona bakmıyorum umursamıyorum amma o , çok pişmanım özür diliyorum telefona cevap ver bağır cağır amma cevap ver yeterki susma diye mesaj attı. amma ben yine cevap vermedim )) çok üzdü beni

Ya kusura bakmayin ama, bunda ayrilacak nevar simdi??

Kizlar biraz yapici olun ya, kirici degil..

Haaa dersenki, sadece buda degil...vs de var anlarim.
Ama sinirli bi aninda birsey dedi diye, hepmi böyle der acaba diyerek iliskiyi bitirmek anlamsiz.

Kaldiki beraber oldugunuz süre 4 yil, dile kolay...
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olur insallah..

sanırım rahat olmasının sebebi kaybetme korkusunun olmaması anlayabiliyorum gerçektende kırıcı hatta çok kırıcı bi söz
vede madem kurtulmak istiyo yolu açık olmalı bırak kurtulsun
ama son bikez konuşmalısın
kurtulmak istiyo mu istemiyo mu sorrarsın o zaman vede bi karar varılmasını istersin
herşey gönlünce olur inşallah

erkeklerin bazen dilinin kemiği olmuyor..
bizde büyük bir kriz yasıyoruz,dünden beri..konuşmuyoruz..nereye kadar devam eder,sonu ne olur hiç bir fikrim yok..onumuzu göremiyorum suan..ama nedendir bilmiyorum;ağlamadım ağlamıyorum..
ne olacaksa;hayırlısı olsun diyorum sadece içimden..ikimizde nasıl mutlu ve huzurlu olacaksak o sekilde bir yon bulsun iliskimiz..
bu sekilde duşun..eğer hayirlisiysa zaten devam eder,problem çözülür..degilse de olmaz zaten..

şu anda evlilik planları yapıyouz,yaza evlenciez sanırım.Ama hep geçmişte söyledikleri aklıma geliyor evlenincede böylemi olur diye

olur böyle şeyler bu neki sen geçmiştekilere mum olursun CADIARZU gelecek tekileri duyunca ? bide evlilikte gurur olmaz:1no2:

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

saygisinin bitme sebebi kendini bulunmaz hint kumasi zannetmeye baslamasi bence. biraz silkelenip kendine gelmeli. ama o sirada gosterecegi asiri sevgi ve pesinden kosma duygulari da gercek degil ne yazik ki, ani kaybetme korkusu olusan bir tepki. bu yuzden gercekten kendine geldigine emin olmadan kesinlikle alttan almayin derim. soguk, ilgisiz davranin ama bunu oyle ustalikla yapin ki konduramasin. yavas yavas artik begenilmedigini, kiymetli olmadigini dusunecek, ama siz bunu ustalikla yapacaginiz icin davranislarinizi hedef alamayacak.
hicbir zaman bence bu iliski bitmis ayrilin demem. bu sadece sizin ve sevgilinizin cabasina bakar. ama eger bunlari yaptiktan sonra bir caba gormuyorsaniz, hersey eski haline donuyorsa, sorun sevgilinizde demektir. o zaman daha dogru bir karar verebilirsiniz.

Back
X