Ben çok seviyorum onu bu acı nasıl dinecekAnam o neydi gıız??
Bacım bi sakin ol. Tek ayrılan, terk edilen sen değilsin. Dünyada şu an milyarlarca insan sevgilisinden tarafından terk ediliyor.
Önce bi kendine gel. Hayatının merkezine başka insanları koyarsan ve hayatını o kişiye göre endesklersen böyle olursun.
O yüzden kendini önemse, o seninle görüşmeden bi mesaj atıp ayrılacak kadar değersiz görmüş seni.
Yapman gereken şu, onu her yerden siliyorsun. Annesi ararsa telefonlarını açmıyorsun. Kesinlikle üzüldüğünü belli etmiyorsun. Sakın mesaj atma.
At gibi giden it gibi gelir. Sen yeter ki güçlü ol, ona sakın yalvarma. Göz yaşının bi damlasını bile gösterme. Emin ol geri döneceği varsa da dönmez. Sensizlik neymiş öğrensin...
Ben çok seviyorum onu bu acı nasıl dinecek
Pişman olur mu geri döner mi kafasını dinlese çok seviyorum ben onuaşk böyle bir şey işte, allah sabır versin, birbirinizin değerinizi bilin, ufak hatalardan kaybetmeyin birbirinizi.
Alti ay sonra hic birsey hissetmeyeceksin. Suan yeni oldugu icin boyle aci cekiyorsun.zamanla alisicaksin .daha az ağlayıp daha az aklina gelecek . Kendine zaman ver. Ve ayrica onu arayip sordugun sürece o senin degerini daha gec anlayacak.Ben çok seviyorum onu bu acı nasıl dinecek
Gayet de geçecek. Gün gelecek aklına bile gelmeyecek. Çok sevmekle de alakası yok bunun, karşı taraf bir mesajla ayrılmış niye içi cız etsin kızın? Konu sahibi; Şu an imkansız geliyor ama hakkında hayırlısı o değilse tez zamanda için soğur gerçekten kıymetini bilen biri karşına çıkar inşallah. Ha hakkında hayırlısı bu adamsa da umarım hatasını anlar ve bir an önce döner. Sana tek tavsiyem acından öl yerlerde sürün ağla zırla ayıl bayıl yine de ona yazma ve arama, kaçan kovalanır. Değerin beş katına çıkar.bu acı hiç geçmeyecek emin olabilirsin, sadece alışacaksın, kabulleneceksin. için cız edecek her aklına geldiğinde, eğer gerçekten aşıksan gerçekten çok sevmişsen. o yüzden yolun çok uzun. ya bir orta yol bulun, ya da kabullenin. ne desem az kalır ne desem eksik kalır.
Bugün yazdım uzun bi mesaj benimde hakkım helal olsun kendine iyi bak dedi geri dönmesi için ne yapabilirim hiç umut yok muGayet de geçecek. Gün gelecek aklına bile gelmeyecek. Çok sevmekle de alakası yok bunun, karşı taraf bir mesajla ayrılmış niye içi cız etsin kızın? Konu sahibi; Şu an imkansız geliyor ama hakkında hayırlısı o değilse tez zamanda için soğur gerçekten kıymetini bilen biri karşına çıkar inşallah. Ha hakkında hayırlısı bu adamsa da umarım hatasını anlar ve bir an önce döner. Sana tek tavsiyem acından öl yerlerde sürün ağla zırla ayıl bayıl yine de ona yazma ve arama, kaçan kovalanır. Değerin beş katına çıkar.
Aramasam yazmasam o döner miAlti ay sonra hic birsey hissetmeyeceksin. Suan yeni oldugu icin boyle aci cekiyorsun.zamanla alisicaksin .daha az ağlayıp daha az aklina gelecek . Kendine zaman ver. Ve ayrica onu arayip sordugun sürece o senin degerini daha gec anlayacak.
Kimsenin yazdıklarını okumuyorsunuz sanırım? Yazmayın diyoruz sadece bekleyin. Dönecek. Bişey yapmadan bekleyin. Dönmesi için hayatınızda hiç o olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz gerek.Bugün yazdım uzun bi mesaj benimde hakkım helal olsun kendine iyi bak dedi geri dönmesi için ne yapabilirim hiç umut yok mu
Ya işe yaramazsa korkuyorumKimsenin yazdıklarını okumuyorsunuz sanırım? Yazmayın diyoruz sadece bekleyin. Dönecek. Bişey yapmadan bekleyin. Dönmesi için hayatınızda hiç o olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz gerek.
Daha ayrılmadan yarım saat önce canımsın sen diyordu nasıl hemen bitiriraşk böyle bir şey işte, allah sabır versin, birbirinizin değerinizi bilin, ufak hatalardan kaybetmeyin birbirinizi.
Keşke kolay olsa kalbim söz dinlemiyorBaşka biri olabilir , her şeye hazırlıklı ol bence.Biri varsa eğer onunla olmazsa sana geri döner ama o zaman da sen kabul etme.
Abartıyorsun.Şöyle bir şarkı vardır , bilir misin bilmem : "Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar."
Neler gelip geçecek daha hayatında.Bu ne ki ya? Lütfen kendine gel.
Doner mi bilmiyorum ama ararsan yoklugunu ozlemeyecegi icin bnm fikrim dönmez. Zamanla gececek inan .bundan bi kac ay önce bnde ağlıyordum. Simdi cok iyiyim .hatta bisey hissetmiyorum desem doğrudur. Ilk basta insan bi şok yasiyor. Anlamiyorsun.nasil biter diyorsun.sorular hic bitmiyor.bu surecte aklini baska yerlere cekmeye calis . Düşündükçe daha kötü oluyor insan. Demkki hayirlisi degilmis. Oyle düşünmeye çalış . Hem bilmiyoruz ki belki de seni bekleyen cok mutlu edecek biri çıkacak ve sen iyiki olmamış diyeceksin. Bence döner mi sorusunu kendine sorma. Bitmis oldugunu kabullen .olursa sevinirsin.olmazsa kendini daha fazla yıpratmamış olursun.Aramasam yazmasam o döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?