Allahım saglık en önemli şey ne yapmalıyım

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Pazar günü dışarda avm de cantik yedik. Görüntü salça bulgur soğan görüntüsüydü bariz kıyma falan değildi çok aç olduğum içn yedm. Eve geldk midem ağrıdı. Bu akşam da aşırı ishal olmuşum afedersnz. 15 dk da bir ev ye çıkıyorum direkt su gibi. Midem ağrısı için de soğuk süt içtim bakalım. İnşallah iyi gelir. Evliyim çocuğum var. Yarın anneme gidicektm zaten çocugu anneme bırakıp hastaneye randevum vardı. Ama birde mide ağrısı ishal çıktı.
İnanın çok ciddi olmasa durum konu açmazdım.

Eşim uyuyor. Çocuk uyanık. Nasıl gideyim bu saatte hastaneye. Annemlerin arabası var.
Ama 2. Evliliği. Üvey babayı arasam gelir alır ama çocuk ne olacak. Eşim sabah işe gidecek ayrıca. Lütfen fikir verin

agrisi olan sizsiniz. bu saatte yazdiginiza gore korkuyorsunuz da belli.
anneyi cocugu uvey babayi esi dusunuyorsunuz hala.
uyandirin esinizi gidin hastaneye bi gun az uykuyla gitsin ise korkmayin ölmez. cocugu naparsiniz onu bilmiyorum bu saatte.
ama bu kadar da kocalara acimayin lutfen. once kendi sagliginizi dusunun.
acil sifalar.

Bende yediğim bir seyden böyle oldum eşimde yedi ama ona bir şey olmadı. 3 gündür hala midem ağrıyor. İshal devam ediyor. Ya baharatlar dokunuyor ya baska bir şey ama esimde yedi onda yok.
Ben yeşil cay falan içtim biraz iyi geldi. Birde mide ilacı.

Kusmanız yoksa çok ciddi değildir.
Zehirlenme vakaları kusmayla beraber şiddetlenir.
İshali önlemek için 1 çay kaşığı türk kahvesine birkaç damla limon damlatın ve için.
Ve yoğurda 1 yemek kaşığı nişasta karıştırıp yiyin.
Bol su için, vücudunuz susuz kalmasın.
Şayet titreme, vücutta halsizlik ve kırgınlık, kusma varsa hiç düşünmeden gerekirse atlayın taksiye gidin.

Kusmanız yoksa çok ciddi değildir.
Zehirlenme vakaları kusmayla beraber şiddetlenir.
İshali önlemek için 1 çay kaşığı türk kahvesine birkaç damla limon damlatın ve için.
Ve yoğurda 1 yemek kaşığı nişasta karıştırıp yiyin.
Bol su için, vücudunuz susuz kalmasın.
Şayet titreme, vücutta halsizlik ve kırgınlık, kusma varsa hiç düşünmeden gerekirse atlayın taksiye gidin.
Halsizlik var kusma yok tesekkuederım

Halsizlik var kusma yok tesekkuederım
Hayatımda birçok kez zehirlendim, en sonuncusunu hamileyken yaşadım.
Kirpiklerinizi bile ağrıtan bir durum olur, kolunuza dokunsanız canınız acır.
Öyle felaket bir şeydir zehirlenme vakası, anladığım kadarıyla sizin sadece mideniz bozulmuş.
Buna şükür, yarın zaten doktora gidecekmişsiniz, gittiğinizde baktırın yine de.

Hayatımda birçok kez zehirlendim, en sonuncusunu hamileyken yaşadım.
Kirpiklerinizi bile ağrıtan bir durum olur, kolunuza dokunsanız canınız acır.
Öyle felaket bir şeydir zehirlenme vakası, anladığım kadarıyla sizin sadece mideniz bozulmuş.
Buna şükür, yarın zaten doktora gidecekmişsiniz, gittiğinizde baktırın yine de.
Şuan toz türk kahvesine 7 8 damla limon damlayın ve içmedim çnkğ kıvamı içilecek gibi değil koyu. Yedim. İnşallah iyi gelir ne dersiniz.
İlk defa yaptım türk kahvesi limonu

Şuan toz türk kahvesine 7 8 damla limon damlayın ve içmedim çnkğ kıvamı içilecek gibi değil koyu. Yedim. İnşallah iyi gelir ne dersiniz.
İlk defa yaptım türk kahvesi limonu
İshale müthiş çözümdür.
Ben biraz ekşi sevdiğim için fazla limonlu yaptığımdan için demiştim ama normal kıvamı macun gibidir, haklısınız.
Sabah uyanınca da birkaç kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı nişasta karıştırıp yiyin.
Bağırsaklardaki suyu nişasta emecektir.
Ve lütfen bol su için, her zamankinin 2 katı.

Sağlık diye konu acıyorsunuz, Eşiniz uyandırmaya kıyıp hastaneye gitmiyorsunuz evliliğin sağlıkta hastalıkta kısmı nerde kaldı. Kaldırın kocanızı götürsün, kıcan dururken üvey babanız götürmek zorunda değil daha doğrusu kimse değil

Sağlık diye konu acıyorsunuz, Eşiniz uyandırmaya kıyıp hastaneye gitmiyorsunuz evliliğin sağlıkta hastalıkta kısmı nerde kaldı. Kaldırın kocanızı götürsün, kıcan dururken üvey babanız götürmek zorunda değil daha doğrusu kimse değil
Mesele koca değil muhtemelen, bebeği kaldırıp gece gece birine emanet edecek olmak.
Dolayısıyla bir ev uyandırılacak, çocuk kaldırıp giydirilecek, uykusundan korkarak kalkıp düzeni bozulacak, anneden ayrılmamak için ağlayacak falan filan.
Şahsen ben de böyle durumlarda kaldığımda çocuklarımın gecenin körü korkmaması adına sabahı beklemeyi tercih ediyorum.
O sebeple empati yapabildim.

Mide ağrısı ve ishal şu anda aşırı bi salgın var.

Hastaneler berbat. Doktorlar uyarıyor toplu kalabalık ortamlara girmeyin diye.

1tatlı kaşığı türk kahvesine limon sık macun gibi karıştır yut hemen keser ishalini.

Miden içinde nane limon kaynat.

Geçmiş olsun.

Neden eşinizi uyandırmaya çekiniyorsunuz. Hastalikta sağlıkta yaninizda değil mi? Kötüyüm de cagirin taksi gidin. Cocuguda sıkı giydirin olsun bitsin. Ben basim ağrıyor migrenim tuttu kalk bir acilde iğne vurduralim desem,arabamiz olmadığı halde esim gecenin kaci olursa olsun kalkar götürür. Demek ki eşiniz o samimiyeti vermemiş size

Neden eşinizi uyandırmaya çekiniyorsunuz. Hastalikta sağlıkta yaninizda değil mi? Kötüyüm de cagirin taksi gidin. Cocuguda sıkı giydirin olsun bitsin. Ben basim ağrıyor migrenim tuttu kalk bir acilde iğne vurduralim desem,arabamiz olmadığı halde esim gecenin kaci olursa olsun kalkar götürür. Demek ki eşiniz o samimiyeti vermemiş size
Eşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı

Back
X