- Konu Sahibi Sevgicicegim99
O da çok merhametsizmiş beEşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da çok merhametsizmiş beEşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı
mesele kocaymis, uykuyu severmis esi goturmezmis su bile almamis hamileyken zamaninda baskasi almis.Mesele koca değil muhtemelen, bebeği kaldırıp gece gece birine emanet edecek olmak.
Dolayısıyla bir ev uyandırılacak, çocuk kaldırıp giydirilecek, uykusundan korkarak kalkıp düzeni bozulacak, anneden ayrılmamak için ağlayacak falan filan.
Şahsen ben de böyle durumlarda kaldığımda çocuklarımın gecenin körü korkmaması adına sabahı beklemeyi tercih ediyorum.
O sebeple empati yapabildim.
Ne biçim insanlarla evleniyorsunuz yahu?Eşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı
Nasıl bi adam o yaEşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı
Zehirlenme varsa ishal durdurulmaz kaybedilen sıvı yerine konmaya çalışılır sadece. Yoksa toksin nasıl atılacak?Gecmiş olsun. İshali kahveye lımon sıkıp durdurun. Yogurt yıyın. Aüt daha da rahatsız eder. Bıır de , cocuk kac yasında. Bu saatte nıye uyanık kı
Kusura bakmayın ama şaka gibisiniz.Pazar günü dışarda avm de cantik yedik. Görüntü salça bulgur soğan görüntüsüydü bariz kıyma falan değildi çok aç olduğum içn yedm. Eve geldk midem ağrıdı. Bu akşam da aşırı ishal olmuşum afedersnz. 15 dk da bir ev ye çıkıyorum direkt su gibi. Midem ağrısı için de soğuk süt içtim bakalım. İnşallah iyi gelir. Evliyim çocuğum var. Yarın anneme gidicektm zaten çocugu anneme bırakıp hastaneye randevum vardı. Ama birde mide ağrısı ishal çıktı.
İnanın çok ciddi olmasa durum konu açmazdım.
Eşim uyuyor. Çocuk uyanık. Nasıl gideyim bu saatte hastaneye. Annemlerin arabası var.
Ama 2. Evliliği. Üvey babayı arasam gelir alır ama çocuk ne olacak. Eşim sabah işe gidecek ayrıca. Lütfen fikir verin
Evet kaldırdım uyandırdım ve taxi tuttuk geldk hastaneye serum takıldıSonuç?
Eş uyandırıldımı. Doktora gidildimi
Aynı durumda eşiniz olsa sizi uyandırmayıp bu hastalıkla tek başına uğraşmayı göze alırmıydı.
İyi gününüzde yanınızda kötü gününüzde totosunu dönmüş uyuyorsa insanlık aşk vefa bunun neresinde.
Peki böyle bir kocayla bir ömür geçermi![]()
Evlenmeseymiş eşiniz keşke ya.Siz robot musunuz? Ne demek götürmez.Bunlari okuya okuya yemin ediyorum nefret ediyorum erkeklerdenEşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı
Rahatsizmissiniz 1 gün de işe uykusuz gidiversin. Sevgi fedakarlık demektir. Sağlık ertelemeye gelmez hemen arayın gidin. Eşiniz de idare etsin.
Herkesi düşünecek kadar verici olmayın yahu. Siz de degerlisiniz. Biraz kendinize değer verin
Bence hiç öyle ddeğil, eşi sabah işe gidecek diye kaldırmak istemediMesele koca değil muhtemelen, bebeği kaldırıp gece gece birine emanet edecek olmak.
Dolayısıyla bir ev uyandırılacak, çocuk kaldırıp giydirilecek, uykusundan korkarak kalkıp düzeni bozulacak, anneden ayrılmamak için ağlayacak falan filan.
Şahsen ben de böyle durumlarda kaldığımda çocuklarımın gecenin körü korkmaması adına sabahı beklemeyi tercih ediyorum.
O sebeple empati yapabildim.
Gazı kaçmış kola ve aspirin'i deneyin. Duyduğuma göre çok işe yarıyorPazar günü dışarda avm de cantik yedik. Görüntü salça bulgur soğan görüntüsüydü bariz kıyma falan değildi çok aç olduğum içn yedm. Eve geldk midem ağrıdı. Bu akşam da aşırı ishal olmuşum afedersnz. 15 dk da bir ev ye çıkıyorum direkt su gibi. Midem ağrısı için de soğuk süt içtim bakalım. İnşallah iyi gelir. Evliyim çocuğum var. Yarın anneme gidicektm zaten çocugu anneme bırakıp hastaneye randevum vardı. Ama birde mide ağrısı ishal çıktı.
İnanın çok ciddi olmasa durum konu açmazdım.
Eşim uyuyor. Çocuk uyanık. Nasıl gideyim bu saatte hastaneye. Annemlerin arabası var.
Ama 2. Evliliği. Üvey babayı arasam gelir alır ama çocuk ne olacak. Eşim sabah işe gidecek ayrıca. Lütfen fikir verin