Allahım saglık en önemli şey ne yapmalıyım

Mesele koca değil muhtemelen, bebeği kaldırıp gece gece birine emanet edecek olmak.
Dolayısıyla bir ev uyandırılacak, çocuk kaldırıp giydirilecek, uykusundan korkarak kalkıp düzeni bozulacak, anneden ayrılmamak için ağlayacak falan filan.
Şahsen ben de böyle durumlarda kaldığımda çocuklarımın gecenin körü korkmaması adına sabahı beklemeyi tercih ediyorum.
O sebeple empati yapabildim.
mesele kocaymis, uykuyu severmis esi goturmezmis su bile almamis hamileyken zamaninda baskasi almis.

Bol bol su için. Su kaybediyorsunuz sürekli vücudunuz susuz kalmasın. Hep yanınızda bulundurun. Yağsız şekersiz yiyecekler yiyin.

Eşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı
Ne biçim insanlarla evleniyorsunuz yahu?
Ne demek eşim götürmez?
Böyle bir durumda bile faydası olmayacaksa niye var bu koca?
Çok sinirlendim okuyunca neyse of bana ne,geçmiş olsun size.

eşimiz surat yapacak dırdır edecek diye oluyor bunlar
surat yaparsa yapsın görmezden gelin
muhtemelen kaldırmadınız eşinizi Allah korusun bir daha hastalanırsanız böyle yapın
geçmiş olsun

Aynı durumu yaşadım 2-3 güne normale dönüyorsun. Halsizlik ishal birlikte oluyor bol su tüketin. Tabi yine de doktora gidin. Eşiniz niye doktora götürmüyor sizi hastayken yanınızda olmayacaksa ne diye var

Gecmiş olsun. İshali kahveye lımon sıkıp durdurun. Yogurt yıyın. Aüt daha da rahatsız eder. Bıır de , cocuk kac yasında. Bu saatte nıye uyanık kı
Zehirlenme varsa ishal durdurulmaz kaybedilen sıvı yerine konmaya çalışılır sadece. Yoksa toksin nasıl atılacak?

Pazar günü dışarda avm de cantik yedik. Görüntü salça bulgur soğan görüntüsüydü bariz kıyma falan değildi çok aç olduğum içn yedm. Eve geldk midem ağrıdı. Bu akşam da aşırı ishal olmuşum afedersnz. 15 dk da bir ev ye çıkıyorum direkt su gibi. Midem ağrısı için de soğuk süt içtim bakalım. İnşallah iyi gelir. Evliyim çocuğum var. Yarın anneme gidicektm zaten çocugu anneme bırakıp hastaneye randevum vardı. Ama birde mide ağrısı ishal çıktı.
İnanın çok ciddi olmasa durum konu açmazdım.

Eşim uyuyor. Çocuk uyanık. Nasıl gideyim bu saatte hastaneye. Annemlerin arabası var.
Ama 2. Evliliği. Üvey babayı arasam gelir alır ama çocuk ne olacak. Eşim sabah işe gidecek ayrıca. Lütfen fikir verin
Kusura bakmayın ama şaka gibisiniz.
Konu ciddiyse neden eşinizi uyandırıp gitmiyosunuz

Sonuç?
Eş uyandırıldımı. Doktora gidildimi🙄
Aynı durumda eşiniz olsa sizi uyandırmayıp bu hastalıkla tek başına uğraşmayı göze alırmıydı.
İyi gününüzde yanınızda kötü gününüzde totosunu dönmüş uyuyorsa insanlık aşk vefa bunun neresinde.
Peki böyle bir kocayla bir ömür geçermi 👊🏼😩

Sonuç?
Eş uyandırıldımı. Doktora gidildimi🙄
Aynı durumda eşiniz olsa sizi uyandırmayıp bu hastalıkla tek başına uğraşmayı göze alırmıydı.
İyi gününüzde yanınızda kötü gününüzde totosunu dönmüş uyuyorsa insanlık aşk vefa bunun neresinde.
Peki böyle bir kocayla bir ömür geçermi 👊🏼😩
Evet kaldırdım uyandırdım ve taxi tuttuk geldk hastaneye serum takıldı

Geçmiş olsun biz ailece böyleyz bi hftadr sırayla bulaştı hepimize önce ateş kusma sonra ishal ben hayatmda böyle ishal görmedm 20 kere bildgin hala dvm azalsada. Bol su içiyorum kusma ve ishal birlkte oldgunda daha sıkıntılı bzm ki rota gbi görünüyo tüm kemiklerim ağrıyo aciller bu ara çok doluymuş bi viral salgın var da hadi hayırlısı geçmiş olsun

Rahatsizmissiniz 1 gün de işe uykusuz gidiversin. Sevgi fedakarlık demektir. Sağlık ertelemeye gelmez hemen arayın gidin. Eşiniz de idare etsin.

Herkesi düşünecek kadar verici olmayın yahu. Siz de degerlisiniz. Biraz kendinize değer verin
Mesele koca değil muhtemelen, bebeği kaldırıp gece gece birine emanet edecek olmak.
Dolayısıyla bir ev uyandırılacak, çocuk kaldırıp giydirilecek, uykusundan korkarak kalkıp düzeni bozulacak, anneden ayrılmamak için ağlayacak falan filan.
Şahsen ben de böyle durumlarda kaldığımda çocuklarımın gecenin körü korkmaması adına sabahı beklemeyi tercih ediyorum.
O sebeple empati yapabildim.
Bence hiç öyle ddeğil, eşi sabah işe gidecek diye kaldırmak istemedi

Pazar günü dışarda avm de cantik yedik. Görüntü salça bulgur soğan görüntüsüydü bariz kıyma falan değildi çok aç olduğum içn yedm. Eve geldk midem ağrıdı. Bu akşam da aşırı ishal olmuşum afedersnz. 15 dk da bir ev ye çıkıyorum direkt su gibi. Midem ağrısı için de soğuk süt içtim bakalım. İnşallah iyi gelir. Evliyim çocuğum var. Yarın anneme gidicektm zaten çocugu anneme bırakıp hastaneye randevum vardı. Ama birde mide ağrısı ishal çıktı.
İnanın çok ciddi olmasa durum konu açmazdım.

Eşim uyuyor. Çocuk uyanık. Nasıl gideyim bu saatte hastaneye. Annemlerin arabası var.
Ama 2. Evliliği. Üvey babayı arasam gelir alır ama çocuk ne olacak. Eşim sabah işe gidecek ayrıca. Lütfen fikir verin
Gazı kaçmış kola ve aspirin'i deneyin. Duyduğuma göre çok işe yarıyor:KK28:

Back
X