allahım sana binlerce kez şükürler olsun!!!

cellist1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
287
1
96
İstanbul
uzun uğraşılar ve iki negatif denemeden sonra çok şükür dün pozitif sonucu aldım arkadaşlar allaha binlerce kez şükürler olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleri de gösterir bana. hepinize çoook çook teşekkür ediyorum dualarınızı benden esirgemediniz her zaman destek oldunuz çok sağolun.

merak eden arkadaşlarım için son denememi IVI tüp bebek merkezi mecidiyeköyde yaptırdım herşeyiyle mükemmel bir ekip. çok memnun kaldım her şeyi en ince ayrıntısına kadar mükemmel şekilde yapıyorlar, duygusal anlamda da hemşirelerimiz bize hep moral oldular saolsunlar. gözüm kapalı tavsiye ediyorum hepinize.

çok dua ettim arkadaşlar kendim için hepimiz için.......allahım bu yola baş koyan hepimizin yardımcısı olsun, transferi olan herkesin pozitif sonucu almasını canı gönülden diliyorum................

Ayyy kız başlığı görüdüğümde sevincimde yere göğe sığamadımm.Ne güzeeeelll.
Çok tebrik eder
m canım.Rabbimize binlerce şükürler olsun.Sağ salim kucağına gelsin canım..

Ayyy kız başlığı görüdüğümde sevincimde yere göğe sığamadımm.Ne güzeeeelll.
Çok tebrik eder
m canım.Rabbimize binlerce şükürler olsun.Sağ salim kucağına gelsin canım..

ayyy günaycım çok sağol. haberi aldığımdan beri şükür diyorum......allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah:Saruboceq:

ayy celsıtcım cok gozun aydın canııım yaa senın sonucunu sabırsızlıkla bekleyenlerden bırıydım hadı bakalım allah zamanı geldıgınde kucagına sag salım alırsın canım yaa

Allah tamamına erdirsin arkadaşım... sağlıklı ve mutlu bir şekilde doğumla sonuçlansın...

gözünaydın geçmiş olsun:))o sıkıntılı meraklı günleri atlattığın için:))allah hayırlı evlat etsin inş.kanda kaç çıktı değerin hangi gün??

gözünaydın geçmiş olsun:))o sıkıntılı meraklı günleri atlattığın için:))allah hayırlı evlat etsin inş.kanda kaç çıktı değerin hangi gün??

çok sağol. aynen öyle 12 gün geçer mi diyordum hep. çok şükür rabbim bu sefer yüzümüzü güldürdü...12. gün değerim: 588 çıktı, muhtemelen çoğul gebelik. cumartesi testi tekrarlayacğız haftaya da keseler çıkar inşallah dedi doktor.

cok sevindim hayırlı olsun saglıklı rahat bı hamilelik gecir ins ve saglıkla bebısını al kollarına tebrik ederim.5 ocak ta benim test günüm dua bekliorum herkesten

canım yaa evet cogula benzıyor.canım bu senın kacıncı denemendı.ayy kızlar sıız boyle olumlu haberler aldıgınızı gorunce hemen 2,denememı yapmak ıstıorum ama parasal durum ve 2 ay gecmesı lazım.yanı bahara.kızlar bızede dua edın herkesın ve benımde 2,dnemmde olur ınsallah canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…