Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
balımm ya cok sevındım rabbım sonunda sanada bu mutlulugu yasattı demek.. sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah. okadar duygulandımkı ne dıcem bılemedım..
Canım arkadaşım seni tebrik ediyorummm. Şeniz Bu habere acayip sevindim. hihoyyyt Mutluluktan uçacağınız haberler kategorisinde tek geçiyorum. :sm_cool: sositososito :hooray: :teytey: Mucizen gelmiş seni bulmuşşşş. Şükürler olsun. :Saruboceq: İnşallah bebeğini sağlıkla kucaklar , mutlu mesut büyütürsün. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok çok öpüyorum. Şeniz Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cnm ya çok sevindim...dün tesadüfen erkek inferlitesninde gezerken nevro senin için hamlie dedi ..ne dedim ama bi türlü bulamadım seni..testere olmuşun....çokçok sevindim..allahım sağlıkla hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inşalalh...
ay ben bebişle uğraşmaktan haberleri kaçırmışım
Allahım ne güzel haberler alıyorum bi kaç gündür
çok sevdiğim akadaşlarım hamile
Allahım hepsine hayırlısıyla kucaklarına almalarını nasip etsin.
Çok sağolasınız kızlar hepinizin duaları için Allah razı olsunn .Rabbim tüm isteyen herkezee bu mutluluğu mucizeyi yaşatsın inşallahh.. :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyy canım ne yazacağımı şaşırdım şimdi öğrendim daha önce takip ediyordum yazılarınızı canım allah sağlılla sıhhatle doğurmayı nasip etsin ne olur bizlere dualarını esirgeme yarabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
:Saruboceq: Çok sağolun arkadaşlar dualarınız için Allah razı olsun :Saruboceq: Rabbim tüm evlat isteyen herkeze hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallahh..Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin dua ederek sabırla bekleyin..Ve en önemlisiii kafadan tamamen silinnn o zaman gerçekten geliyormuşşş mucize
balsuratttt canimmmmmmm yeni gordum nasil sevindim anlatamam yaa cok sukur Rabbime cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah..
kendiligindenmi oldu,???