allah'ım sana şükürler olsun...bebiş geliyooo:))

sorgunlu66

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
482
3
318
35
Rize
günaydın herkese.uzun zamandır ara ara giriyordum foruma bugünde sevincimi paylaşmak istedim:))2 senenin sonnunda hayırlsıyla çift çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorumadetimden 6 gün geçmişti ve ben herzamanki gibi tek çizgi çıkacak diye test almaya korkuyordum tabi yapmayada.dün arkadaşların ısrarı üzerine aldım ve hemen yaptım umutsuz birazda heycanlı.tek çizgi beklerken anında çift çizgi oldu:)) şok.ne yapacağımı bilemedim.işte sonuç itibariyle hamileyim ama birza buruk bi sevinç oldu.hatta sevinemedim.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.herşeyin vakti var,rabbim gerçekten çok büyük.umudunuzu kaybetmeyin kızlar:)):ecrin_bebek:

Hayırlı olsun canım.. Rabbim hayırlı sorunsuz bir hamilelik ve doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Neden buruksun sevinemedin anlamadım bundan güzel haber mi olur. Tedavi görüyormuydun?

allah razı olsun canım.rabbim herkese nasip etsin inşallah.buruk olmamın sebebi ablamın 5 yıldır olmuyo şimdi büyük ablam ve ben hamileyiz ama onun yok.hayırlsı tabi ki ama işte insan yinede üzülüyor.ilk ona söyledim üzülmesin diye.
tedavi görmedim hiç bişey yapmadım.geçen yıl rutin kontrole gittiğimde 8 ay olmuştu korunmuyorduk doktor bekle demişti.aradan 1 yıl geçti ve ben bu süreçte gidemedim tekrar, yaşadığım yer dolayısıyla.malum tehlıkelı bolgedeyiz,ve gerçekten zor şartlar altındayız yollar falan cok tehlıkelı.(hatta gebelık testini bile sipariş üzerine merkezden aldım) her neyse sonuç olarak hiç bişey yapmadan tedavi vs.oldu şükür.

Hayırlı olsun:) Sağlıkla gelsin bebişin. Ablanda üzülmesin artık herşeyin çaresi var onunda tez zamanda olurinşallah. Allah isteyen bakabilecek herkese versin. Bazen sokaktaki çocuklara bakıyorum anneleri nasıl kötü davranıyor Allahım diyorum sen kıymet bilene ver.

canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerede ablana bol bol dua et canım üzülmesin ablan allah herşeyin hayırlısını versin allahım tüm isteyenleri versin banada tabi

herkesden allah razı olsun. inşallah sizlerede nasip eder rabbim gerçekten güzel bi duygu yeni yeni anlamaya başladım.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin,hayırlı kolay hamilelik nasip etsin ve hayırlı kolay doğum nasip etsin.

tebrikler.rabbim tez zamanda ablanada nasip etsin insallah...saglikla a.s.

saglıklı bır sekılde allh kucagına almayı nasp etsın
darısı bıze olsun ınşş
duanı eksık etme bızlerede

tebrik ederimmmmmkaydirigubbakcemile2şırnak merkezde misin?gönlünü ferah tut,herşeyin hayırlısıopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden.rabbim tüm isteyenlere hayırlsıyla nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasınız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…